Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 20ης αγωνιστικής: Αναμείνατε ματσάρες…

Preview 20ης αγωνιστικής: Αναμείνατε ματσάρες…

Μόλις 4 στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου βρισκόμαστε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει να λοξοκοιτούν προς τα πλέι οφς. Η 20η αγωνιστική κρύβει πάρα πολλά ωραία παιχνίδια, παιχνίδια που αναμένονται κλειστά και αμφίρροπα ως προς την κατάληξή τους, με τουλάχιστον 4 αγώνες να μπορούν να χαρακτηριστούν ως «ματς της αγωνιστικής».

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 21:00 όπου οι Zeppelin (11-9) αντιμετωπίζουν τους Desperado (7-11). Οι Zeppelin θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει του πρώτου γύρου των πλέι οφς, με τον Παπαδάτο, τον Τσαντζαλή, τον Θωμά και τον Κουτσό να ξέρουν ότι αν επιβάλλουν το ρυθμό τους θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες νίκης. Απ’ την άλλη οι Desperado σίγουρα αντιλαμβάνονται το δύσκολο της αποστολής τους, αλλά με τον Ράγγα, τον Κορκονδείλα, τον Βαβίζο και τον Εμμανουηλίδη θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ώθηση.

Την Κυριακή στις 12:00 οι Havana Rum (4-16) αντιμετωπίζουν τους Θαλασσόλυκους (9-10) και σίγουρα θα θέλουν να σπάσουν το σερί ηττών που μετρούν. Βέβαια, για τους Μπακαυγά Α., Μανίκα, Μαγιάτη και Χιώτη, δεν είναι καθόλου εύκολη η αποστολή, καθώς απέναντί τους θα βρουν τους Καραγιαννίδη Γ., Λέντζο Γ., Τεντόμα και Δασκαλάκη, που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το χαμένο ντέρμπι με την Αττική. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, το ξεκίνημα στα ματς της Κυριακής θα είναι το καλύτερο δυνατό.

Στις 15:15 η Τιρινίνι (12-7) παίζει με τους Nothing But Net (7-11), με τις δύο ομάδες να θέλουν η καθεμία να εδραιώσει τη θέση στη βαθμολογία, η Τιρινίνι να μείνει πάνω από την 11η θέση, ενώ οι Nothing But Net να ξεπεράσουν τους Desperado με τους οποίους ισοβαθμούν. Παντελής, Κώτσος, Λεγάκης και Σταματέρης θα παλέψουν για το ροζ φύλλο της Τιρινίνι απέναντι στους Καραμανή, Σαπλατέρα, Κοτσίφη, Παναγιωτόπουλο.

Στις 16:45 η Πλατεία (3-15) κοντράρεται με την Κάτω Γειτονιά (4-16) και οι δύο ομάδες έχουν πολύ υψηλό κίνητρο για νίκη στην αναμέτρηση. Πρώτα απ’ όλα και οι δύο έχουν ακόμα πιθανότητες να βρεθούν πάνω από τα play out, ενώ μιας και τις χωρίζει μόλις μια νίκη και οι δύο ξέρουν ότι ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μέσα στις δυνατότητές τους. Ο Χρυσούλας Χ. , ο Σκοπελίτης, ο Σαντικτσής και ο Μπαλής Μ. έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη στο ματς με τους Jets, αλλά θα πρέπει να επαναλάβουν εξίσου καλή εμφάνιση τώρα αν θέλουν να κερδίσουν απέναντι σε Μαυράκη, Φλόκα, Φωτιάδη Χ. και Κωνσταντόπουλο.

Στις 18:30 οι Alley Ουπς (17-3) αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Ρούκουνες (9-8) που βρίσκονται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό. Οι Alley Ουπς περιμένουν εδώ και πολύ καιρό στραβοπάτημα των Στιγκιντριακών, οπότε ο Σταυρόπουλος Αν. δεν θέλει ο Κολούπης, ο Γονιδάκης, ο Καμζέλας, ο Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι παίκτες του να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη για την πρωτιά. Απ’ την άλλη, ο Θεοδωρόπουλος μοιάζει ασταμάτητος, και μαζί με τους Μητρόπουλο, Λουπασάκη, Μορφιάδη και τους άλλους Ρούκουνες, θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στις 18:00 οι πρωτοπόροι Στιγκιντριακοί (16-2) αντιμετωπίζουν την Ήρεμη Δύναμη (3-16) και δεν θέλουν να πέσουν από την πρώτη θέση, η κορυφή είναι πάντα πολύ αναπαυτική. Ο Γράψας, ο Γρυπάρης, ο Νούκας και ο Μιχαηλίδης θα πρέπει με την άμυνά τους να σταματήσουν τους αντιπάλους τους για να συνεχίσουν σε νικηφόρο δρόμο, ενώ Χάχαλης Β., Πασσάς, Γεωργίου και Μπίτσικας θέλουν αυτή τη φορά να γευτούν και το ροζ φύλλο, όχι μόνο τη χαρά της (σχεδόν) ανατροπής, όπως στο ματς με τους Ρούκουνες.

Στις 20:00 η Drink Team (3-16) θα παίξει με την Cream Team (8-10) σε ένα ματς που θα ξεκαθαρίσει ποια είναι η… καλύτερη «Team» στο πρωτάθλημα. Ο Λαζάρου προέρχεται από μεγάλο ματς, με τους Βασιλάκη, Γιαννιτσιώτη Β. και Παραγιάννη θα θέλουν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους και να παλέψουν για τη νίκη. Απ’ την άλλη, η Cream Team, με τους Ζήση Δ., Ζούλια, Ταταμίδη και Βαμβακά θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να ανέβει στη βαθμολογία.

Στις 21:30 οι Τριπόντιοι (1-16) παίζουν με τη S-Parta BC (15-4) με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μια εικοσάδα θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά πριν το τζάμπολ, καθώς ο Ράλλης, ο Γεωργάτος, ο Χασόγιας, ο Τσαφαντάκης και οι υπόλοιποι Τριπόντιοι έχουν συνηθίσει πια να ξεκινούν ως αουτσάιντερ τα παιχνίδια τους και να κυνηγούν τις πιθανότητες νίκες που έχουν κάθε φορά. Απ’ την άλλη, ο Κουζοβουνάς, ο Μυλωνάς Γ., ο Κουκάκης και ο Κωνσταντόπουλος θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας στο πρωτάθλημα.

Αγώνες η Κυριακή έχει, στις 20:00 οι Barceλιώμα (12-5) παίζουν πολύ σκληρό ντέρμπι με τους Gastone (13-4), με τις ομάδες να απέχουν μόλις μια ήττα μεταξύ τους και να υπόσχονται μια κόντρα που θα τα έχει όλα, πάνω απ’ όλα θέαμα. Ο Μουχάκης, ο Ηλιάκης, ο Μενεξιάδης και ο Μαντάκος θα πρέπει να καλύψουν το κενό του τραυματία Ταμβάκη, αν θέλουν τη νίκη στο ματς της Κυριακής. Απ’ την άλλη, Πανδής, Καραλής, Βλαχογεώργης και Ροντογιάννης ξέρουν ότι με ήττα μειώνονται οι ελπίδες τους για τετράδα και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Στις 21:30 την Κυριακή ο Άφοβος (12-6) παίζει με τους Gademians (13-5) και αυτή η αναμέτρηση ίσως κρίνει πολλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με νίκη του Άφοβου, η οκτάδα γίνεται… κόλαση, καθώς οι μνηστήρες της θα πληθύνουν. Αν απ’ την άλλη οι Gademians πάρουν τη νίκη, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να τερματίσουν από την 6η θέση και πάνω στην κατάταξη. Ο Καραντζούνης, ο Γκότσης, ο Συσκάκης και ο Ντούβας προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των εBEERων, αλλά θα πρέπει να επαναλάβουν εξίσου μεγάλη εμφάνιση αν θέλουν να κερδίσουν Τρουλάκη, Αδαμόπουλο, Αθανασόπουλο και Κοζαδίνο.

Τη Δευτέρα στις 22:30 η Αττική (15-3) παίζει με τους Jets (11-8) σε ένα παιχνίδι που η μια ομάδα ουσιαστικά παίζει για να παραμένει στην τετράδα και η άλλη για να προλάβει την οκτάδα, άρα κανείς δεν είναι αδιάφορος. Ο Τρικαλιώτης, ο Καραλής Α., ο Γαλάνης και ο Μπέλλος δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν το ροζ φύλλο με τους Θαλασσόλυκους και θέλουν να το επαναλάβουν και με τους Jets. Απ’ την άλλη, Μπουρδανιώτης Α., Ουζουνίδης, Κωνσταντίνου και Ονουφρίου ξέρουν ότι ενδεχόμενη νίκη θα τους κρατήσει σε τροχιά δεκάδας και ποιος ξέρει πόσο ψηλότερα.

Ματς της αγωνιστικής: Το πρόγραμμα των αγώνων κλείνει την Τετάρτη στις 22:30 με το παιχνίδι των Τριπόντιων (1-16) με τη Σοφοκλέους (3-14) και μόλις δυο νίκες χωρίζουν τις δυο ομάδες (τουλάχιστον προς το παρόν). Αυτό σημαίνει ότι αμφότερες θα θέλουν το ροζ φύλλο, Δαμιανάκης, Χασιώτης, Καλορίτης και Ράλλης θα παλέψουν για τους Τριπόντιους, ενώ απ’ την άλλη Βουλέλλης, Βλούτης, Φραγκάκης και Περιστεράκης θα τα δώσουν όλα για να ανεβάσουν τη Σοφοκλέους ψηλότερα στη βαθμολογία, γιατί όχι και πάνω από τα play out;

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Run ‘n’ Gun! – Τελική κατάταξη

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Ο τελικός του τρίτου ομίλου σηματοδότησε το καλοκαιρινό «αντίο» του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *