Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 12ης αγωνιστικής: Ανεβαίνει το θερμόμετρο της δράσης!

Preview 12ης αγωνιστικής: Ανεβαίνει το θερμόμετρο της δράσης!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Εφτά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και με τους εφτά να μυρίζουν ντέρμπι υπό προϋποθέσεις. Η κανονική περίοδος έχει προχωρήσει αρκετά, οι ομάδες έχουν δει η μία την άλλη, τα παιχνίδια, πλέον, περιλαμβάνουν αρκετά ρίσκα και για τους δύο… συμβαλλόμενους.     

Αρχή στη δράση το Σάββατο στις 16:30 όπου ο Ρεμπελιακός (9-2) θέλει να παραμείνει στη μάχη της τριάδας, αλλά απέναντί του θα βρει τους Δικαστές (5-4) που σε κάθε παιχνίδι τους είναι φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους, αν θα επικρατήσουν οι αυτοματισμοί της περιφέρειας του Ρεμπελιακού ή η δύναμη της ρακέτας των Δικαστών εν πολλοίς θα κρίνει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Καρράς, Κατσαφάρος, Φλώκαλης και Πλεξουσάκης θα κληθούν να ελέγξουν το ρυθμό απέναντι σε Βλαζάκη Θ., Στρατηγάκο, Χατζηγεωργίου και Ιωάννου.

Το Σάββατο Την Κυριακή στις 21:00 οι Rolling Stones (1-10) θα αγωνιστούν απέναντι στους Halia Mavericks (4-7) που βρίσκονται σε ξεκάθαρη τροχιά ανόδου και προέρχονται από μεγάλη νίκη στην παράταση. Ο Χουρδάκης, ο Χανίδης Φ., ο Παναγιωτόπουλος και ο Καλογερόπουλος θα χρειαστούν μεγάλη δύναμη για να ελέγξουν τη ρακέτα απέναντι στους Κοκκαλιάρη, Κλιμαντήρη Σ., Διακονικολάου και Αγγελωνίτη, με το παιχνίδι να αναμένεται ότι θα έχει αρκετές καλές μονομαχίες στην εξέλιξή του.

Την Κυριακή στις 12:00 οι Divers (2-7) αντιμετωπίζουν τους C-Drifters (4-5) και οι δεύτεροι είναι βέβαιο ότι έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τρόπους να σταματήσουν τον Καβρουδάκη που εκτός του ότι είναι… ασταμάτητος προέρχεται και από το παιχνίδι που έσπασε το ρεκόρ πόντων του πρωταθλήματος. Μαζί του Μανδήλας, Τάρλας και Κοντσαλάκης θα πρέπει να βρουν κι αυτοί με τη σειρά τους λύση για τον Γκότση, αλλά και τους Μπίτσικα, Χατζηιωαννίδη, Ξενόφο.

Στις 13:45 την Κυριακή οι Buzzer Beeres (8-2) κοντράρονται με τη Remal Madri (2-5) με τις δύο ομάδες να έχουν έναν, κοινό, στόχο στο παιχνίδι και αυτός είναι να ξύσουν τις πληγές τους από τις ήττες της περασμένης εβδομάδας, που ήρθαν με παρόμοιο και οδυνηρό τρόπο: στην παράταση και ενώ αμφότεροι προηγούνταν με διψήφια διαφορά μέσα στο ματς. Τα κοινά σημεία πολλά, αλλά μην περιμένετε τους παίκτες των δύο ομάδων να… αράξουν για να ανταλλάξουν εμπειρίες. Περισσότερο για μάχη μυρίζει το ματς, Παπαδόπουλος, Σελλάκης, Μαζιώτης και Γιαννουκάς θέλουν επιστροφή στις νίκες για τους Remal Madri, αλλά την ίδια ακριβώς μάχη θα δίνουν Χρυσόστομος, Ντίνας, Μπερτσιάς και Τραχάνης. Αρκετά ενδιαφέρων ο αγώνας.

Στις 19:00 την Κυριακή το Μπάχαλο (5-5) αντιμετωπίζει τους Άσσους (3-8) με τις δύο ομάδες αν αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το μεν Μπάχαλο θέλει να συνεχίσει την πορεία ανάκαμψης που έχει αρχίσει, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τους C-Drifters, οι δε Άσσοι θέλουν επιστροφή στις νίκες. Το πάθος δεν λείπει σε κανέναν, αλλά πάθος χωρίς ροζ φύλλο μετά από έναν αγώνα το νιώθεις κάπως σαν να έχεις τη σαλάτα αλλά να λείπει το κυρίως πιάτο. Οπότε Κούπας, Καλοπήτας, Φελεμέγκας και Αλευριάδης για τους Άσσους θέλουν τη νίκη απέναντι στους Καστρίτσιο, Μητρόπουλο, Ραουάτ Ν., Γιάνναρη που με τους συμπαίκτες τους στο Μπάχαλο θα κοιτάξουν το απόγευμα της Κυριακής να είναι γλυκό.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 16:45 την Κυριακή η ΑΕΚ Περιστερίου (7-1) κοντράρεται με τους Ασυμβίβαστους (5-5) και δεν θέλει να χάσει έδαφος για τη μάχη της πρωτιάς. Απέναντί της, όμως, θα συναντήσει μια ομάδα που έχει πολύ πάθος και δυνατά κορμιά και αυτά τα χαρακτηριστικά της δίνουν τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική σε κάθε ματς. Ο Ανδρικόπουλος Τζ., ο Ανδρικόπουλος Α., ο Ράμμος και ο Κοντογιάννης θέλουν να εκμεταλλευτούν τα δυνατά σημεία της ομάδας τους απέναντι στον ενθουσιασμό των εφήβων του Καφαντάρη, με τους Καραθανάση, Καρούσο, Πετσανά και Παληό να θέλουν να χαρίσουν στον προπονητή τους άλλη μια νίκη.

Τέλος, την Τρίτη στις 22:30 οι Fast Break (3-6) βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στα Κουλουβάχατα (9-1), που έχουν μεν μινιμαλιστικό ρόστερ, αλλά είναι ισορροπημένη ομάδα και κυνηγούν την κορυφή. Μετά τη μεγάλη νίκη στο ματς με τους Buzzer Beeres, ο Καπέλης, ο Τσιλάβης, ο Χρυσικόπουλος και ο Κουμεντάκης θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο, περιμένοντας το πρώτο στραβοπάτημα των Ready 2 fire, γιατί το να νιώθεις τον αέρα της κορυφής στα μαλλιά σου, αλλά βλέπεις άλλον να κάθεται εκεί, δεν αντέχεται. Απ’ την άλλη, ο Σταυρόπουλος, ο Τρίγκας, ο Μαργέτης και ο Σταυρόπουλος ξέρουν ότι ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός της δράσης των περιφερειακών των Κουλουβάχατων είναι τα κλειδιά του αγώνα, που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική δράση.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *