Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 14ης αγωνιστικής: Όλοι στο ίδιο καζάνι

Preview 14ης αγωνιστικής: Όλοι στο ίδιο καζάνι

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η πρώτη εβδομάδα στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» στην οποία όλες οι ομάδες θα αρχίσουν έχοντας τουλάχιστον μια ήττα έφτασε. Μετά την πρώτη ήττα και των Ready 2 fire όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι και οι αγωνιστικές κόντρες γίνονται πιο έντονες.

Ματς της αγωνιστικής: Την Παρασκευή στις 22:30 οι Remal Madri (4-5) και οι Ασυμβίβαστοι Γαλάτες (6-7) θα μπουν αμφότεροι στο παρκέ μια νίκη κάτω από το 50%, αλλά μόνο ο ένας θα βγει με το κεφάλι πάνω από τη στάθμη του νερού. Ο Παπαδόπουλος μετά το αμυντικό παράσημο της περασμένης εβδομάδας, ο Μαζιώτης, ο Χιονάς και ο Μεσσάδος, θέλουν τη νίκη απέναντι στους Ανδρικόπουλο Τ., Ράμμο, Κοντογιάννη και Σιμιτζή, που επιθυμούν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς με τον Ρεμπελιακό.

Το Σάββατο στις 11:30 το πρωί ο πρωινός καφές σας έχει προορισμό οι C-Drifters (6-5) αντιμετωπίζουν τους Δικαστές (5-5) σε ένα παιχνίδι που παρά το πρωινό της ώρας θα έχει μεγάλο πάθος και ένταση. Ο Κουτσοβασίλης, ο Χατζηιωαννίδης, ο Μπίτσικας και ο Γκότσης θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρους ρυθμούς μετά το ροζ φύλλο τους απέναντι τους Ready 2 fire, αλλά δεν θα είναι εύκολο με τους Τούμπα, Βαζαίο, Χατζηγεωργίου και Πανουργιά να είναι έτοιμοι για τη μάχη.

Την Κυριακή στις 12:00 το πρωί οι πρωτοπόροι Ready 2 fire (10-1) έχουν άλλο ένα δύσκολο τεστ απέναντι στους Divers (3-9) του πρώτου σκόρερ της λίγκας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα είναι ένα σενάριο που δεν θέλουν καν να σκεφτούν οι Ready 2 fire, οπότε Παππάς Σ., Ζεστός, Κουράκος Αν. και Χασίδης πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Και κάποιος, βέβαια, θα πρέπει να σταματήσει τον Καβρουδάκη, που πλην του Παπαδόπουλου κάνει πλάκα σε όλες τις άλλες άμυνες της λίγκας. Μαζί του Μανδήλας, Κοτρόλος, Τσάπαλος, θα παλέψουν για το ροζ φύλλο.

Στις 13:45 την Κυριακή οι Buzzer Beeres (8-4) κοντράρονται με τους Άσσους (4-8) και επιθυμούν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή στις νίκες. Τα ρεκόρ των δύο ομάδων είναι αντίστροφα, αλλά οι Buzzer Beeres προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες και αυτό μόνο καλό δεν έχει κάνει στην ψυχολογία τους και την ψυχραιμία τους στον αγώνα. Χρυσόστομος, Βλαχάκης, Αρτόπουλος και Τραχάνης θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν ξανά την πόρτα των ροζ φύλλων. Για να το καταφέρουν θα πρέπει να αντισταθμίσουν τον ενθουσιασμό και το πάθος των Βασιλακόπουλου, Καπέτη, Σακελλαρόπουλου Θ. και Καλοπήτα, καθώς και των άλλων Άσσων.

Στις 15:00 την Κυριακή τα Κουλουβάχατα (10-2) μετά την ευρεία τους νίκη επί του Μπάχαλου, θέλουν απέναντι στους Rolling Stones (2-10) να συνεχίσουν σε καλό ρυθμό. Ο Κουμεντάκης, ο Καπέλης, ο Τσιλάβης και ο Χρυσικόπουλος θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα ροζ φύλλο στη συλλογή τους, είναι το φαβορί στο ματς, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν στο παρκέ. Οι Rolling Stones ξέρουν ότι με έλεγχο του ρυθμού και καλή άμυνα θα έχουν ελπίδες, ο Χουρδάκης, ο Χανίδης Φ., ο Καλογερόπουλος και ο Χατζηιωάννου θα φροντίσουν γι’ αυτό.

Την Τρίτη στις 22:30 οι Halia Mavericks (5-8) και οι Fast Break (5-6) έχουν ίδιο αριθμό νικών (όχι και ηττών πάντως) και ξέρουν πως ο νικητής θα έχει βάλει τον αντίπαλό του από κάτω στη μάχη της βαθμολογίας. Ο Παυλόπουλος, ο Σιανός Σ., ο Σταυρόπουλος και ο Τρίγκας θα πρέπει να ελέγξουν τη φροντ λάιν των αντιπάλων τους, αλλά και το ρυθμό του αγώνα για να πάρουν τη νίκη. Απ’ την άλλη, οι Halia Mavericks ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που αγωνίζεται με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος, ο Διακονικολάου, ο Αγγελιδέλης, ο Αγγελωνίτης και ο Κλιμαντήρης Σ. θα πρέπει να βρουν τρόπο να το στρέψουν αυτό υπέρ τους.

Την Τετάρτη στις 22:00 οι Byron Celtics (7-6) έχοντας πια επιστρέψει στις νίκες και μάλιστα με ένα μεγάλο ροζ φύλλο απέναντι στους Buzzer Beeres, υποδέχονται τους Remal Madri (4-5), για τους οποίους αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας. Οι Remal Madri ξέρουν ότι με δύο νίκες θα βρεθούν με θετικό πρόσημο στη βαθμολογία και αυτό θα επιδιώξουν στην Καισαριανή, όποιο κι αν είναι, βεβαίως, το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα τους. Ο Παπαδόπουλος και η παρέα του θα έχουν κι εκεί αρκετή δουλειά στην άμυνα, Αλαφούζος, Σιδηρόπουλος, Γιαννουκάς και Μεταξάς θα πρέπει να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι για να έρθει η νίκη απέναντι στον Σαχινίδη, τον Γκίκα, τον Μακρυμίχαλο και τον Χανιώτη, που πια γλυκοκοιτάζουν προς την πρώτη πεντάδα της λίγκας.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *