Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 17ης εβδομάδας: Στην τελική ευθεία!

Preview 17ης εβδομάδας: Στην τελική ευθεία!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Μια ανάσα πριν τα πλέι οφς βρισκόμαστε στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης», καθώς είμαστε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, για να απομείνει μόλις μία εβδομάδα αναβολών πριν αρχίσει το πράγμα να… ζεσταίνει! Οι ομάδες ξέρουν λίγο πολύ ως πού μπορούν να φτάσουν, θέλουν να ανέβουν όσο ψηλότερα γίνεται με τις περισσότερες να παίζουν τα τελευταία τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο τις επόμενες ημέρες.

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή στις 22:30 , όπου Δικαστές (5-8) και Divers (4-10) αμφότεροι θέλουν τη νίκη. Οι Divers με νίκη φτάνουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία και μπορούν να ελπίζουν μέχρι ότι θα προλάβουν μέχρι και την πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, ενώ οι Δικαστές κυνηγούν την οκτάδα και θέλουν νίκες στα ματς που τους απομένουν. Ο Καβρουδάκης, ο Κοντσαλάκης, ο Τσάπαλος και ο Δρακάκης προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των Ασυμβίβαστων Γαλατών, νίκη που προφανώς τους άνοιξε την όρεξη για περισσότερα. Απ’ την άλλη, ο Χατζηγεωργίου, ο Τούμπας, ο Στρατηγάκος και ο Ιωάννου θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο, με το ματς να αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Το Σάββατο στις 19:45 οι Ασυμβίβαστοι Γαλάτες (6-9) κοντράρονται με το Μπάχαλο (5-8) με μία νίκη να χωρίζει τις δύο ομάδες με το πιο πιθανό είναι στο ματς αυτό να κριθεί το ποια από τις δύο θα βρεθεί πιο ψηλά στο τέλος της κανονικής περιόδου. Για τους Ασυμβίβαστους Γαλάτες αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και για τον Ανδρικόπουλο Τ., τον Ανδρικόπουλο Τζ., τον Μιχαλόπουλο και τον Τερζή ένα καλό τέλος είναι πολύ σημαντικό. Το Μπάχαλο θέλει επιστροφή στις νίκες, με τον Καστρίτσιο, τον Μητρόπουλο, τον Γιάνναρη και τον Παπαδόπουλο να ξέρουν ότι με 3 παιχνίδια ακόμα για το τέλος, μπορούν να ανέβουν αρκετά ψηλά στη βαθμολογία.

Την Κυριακή στις 13:45 οι Άσσοι (5-9) αντιμετωπίζουν τους Divers (4-10) στο τελευταίο παιχνίδι των δεύτερων στην κανονική περίοδο. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το ματς των Divers την Παρασκευή, αλλά ο Καβρουδάκης, ο Τάρλας, ο Κοτρόλος και ο Μανδήλας θέλουν ένα δυνατό φίνις στα δύο παιχνίδια, ώστε να μπουν πανέτοιμοι στα πλέι οφς. Ο Σακελαρόπουλος Αθ., ο Κούπας, ο Καλοπήτας και ο Βασιλακόπουλος θα κυνηγήσουν κι αυτοί τη νίκη για τους Άσσους που παίζουν με μεγάλο πάθος σε κάθε τους παιχνίδι. Ο νικητής του αγώνα είναι πολύ πιθανό να τερματίσει πάνω από τον αντίπαλό του στο τέλος της βαθμολογίας.

Στις 15:30 την Κυριακή οι Buzzer Beeres (10-4) θα κυνηγήσουν την 11η νίκη τους απέναντι στους C-Drifters (7-7). Οι C-Drifters θέλουν επιστροφή στις νίκες μετά τα τελευταία δύο ατυχή αποτελέσματά τους, που τους έχουν ρίξει στην 8η θέση. Για να κρατηθούν μέσα στην οκτάδα ο Γκότσης, ο Κουτσοβασίλης, ο Μπίτσικας και ο Χατζηιωαννίδης θα πρέπει να παλέψουν σκληρά στο ματς με τους Buzzer Beeres, που κυνηγούν τους Ready 2 fire και την τετράδα με τον Χρυσόστομο, τον Τραχάνη, τον Βλαχάκη και τον Αρτόπουλο να αποτελούν τον σταθερό κορμό στις επιτυχίες της ομάδας.

Ματς της εβδομάδας: Στις 18:30 την Κυριακή τα Κουλουβάχατα (13-2) και οι Ready 2 fire (11-3) παίζουν για την τελική τους κατάταξη. Με νίκη τα Κουλουβάχατα καθαρίζουν την υπόθεση 3η θέση και κυνηγούν τη 2η, ενώ οι Ready 2 fire με νίκη συνεχίζουν να ελπίζουν για άνοδο από την 4η θέση (θα είναι 3οι μετά την Κυριακή). Αμφότεροι θέλουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφς, ο Κουμεντάκης, ο Καπέλης, ο Τσιλάβης και ο Καλλιγάς θέλουν νίκη στο τελευταίο ματς των Κουλουβάχατων στην κανονική περίοδο, ενώ ο Παππάς Σ., ο Κουράκος Αν., ο Αντίοχος και ο Βαραμέντες επιζητούν 2 νίκες ως το τέλος και επιστροφή στα ροζ φύλλα μετά το παιχνίδι με τον Ρεμπελιακό. Το ματς αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό», ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας.

Στις 18:00 την Κυριακή η ΑΕΚ Περιστερίου (12-1) θέλει να παραμείνει μόνη πρώτοι, αλλά οι Halia Mavericks (6-9) προσφέρουν μια πολύ δυνατή κόντρα για την ομάδα του Καφαντάρη. Ο Καραθανάσης, ο Καρούσος, ο Κουφογιάννης και ο Παληός θέλουν άλλη μια νίκη για την ομάδα τους για να την κρατήσουν στην πρώτη θέση, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στο σκληρό παιχνίδι των Διακονικολάου, Κλιμαντήρη Σ., Αγγελιδέλη και Αγγελωνίτη, που δεν παραιτούνται εύκολα σε κανένα ματς.

Ματς της εβδομάδας: Τη Δευτέρα στις 22:30 το Μπάχαλο (5-8) και οι Remal Madri (7-7) κοντράρονται, με τους δεύτερους να δίνουν το τελευταίο τους ουσιαστικά ματς στην κανονική περίοδο (απομένει και εκείνο με τους Whiskago Bulls, που θα το πάρουν στα χαρτιά). Το δέλεαρ του 9-7 είναι το καλύτερο κίνητρο για τον Παπαδόπουλο, τον Μαζιώτη, τον Μεσσάδο και τον Μεταξά, ξέρουν ότι με νίκη σε αυτό το ματς θα τερματίσουν σίγουρα 7οι στην κανονική περίοδο, ενώ αν ηττηθούν, μπορεί να πέσουν και στην 8η θέση. Απ’ την άλλη, το Μπάχαλο θα έχει ήδη αγωνιστεί το Σάββατο, με τους Μητρόπουλο, Ραουάτ Ν., Καστρίτσιο και Μπόλλη να θέλουν νίκες επειγόντως για να ανεβάσουν την ομάδα τους στη βαθμολογία.

Την Τρίτη στις 22:30 οι Δικαστές (5-8) και οι Fast Break (6-8) κοντράρονται με φόντο την πρώτη δεκάδα. Ως τότε οι Δικαστές θα έχουν κι άλλο ματς, το γεγονός ότι 6 ομάδες είναι σε απόσταση μιας νίκης, κάνει ιδιαίτερα κρίσιμη την αναμέτρηση, ο Παυλόπουλος, ο Μαργέτης, ο Γκίλιας και ο Τρίγκας θέλουν τη νίκη για τους Fast Break που έχουν ανεβάσει στροφές, αλλά απ’ την άλλη ο Βαζαίος, ο Τούμπας, ο Πανουργιάς και ο Χατζηγεωργίου θα παλέψουν για να βοηθήσουν τους Δικαστές να πλησιάσουν προς τη δεκάδα.

Την Τετάρτη στις 22:30 οι C-Drifters (7-7) παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην κανονική περίοδο απέναντι στον Ρεμπελιακό (13-2), με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη. Και για τις δύο αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αφού οι C-Drifters θα έχουν κι άλλο αγώνα ως τότε. Ο Ρεμπελιακός, με τον Καρρά, τον Κατσάφαρο, τον Φλώκαλη και τον Πλεξουσάκη θέλει τη νίκη για να κρατήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία και να κοιτάξει μέχρι και την πρωτιά αν η ΑΕΚ Περιστερίου ηττηθεί σε 2 αγώνες της. Οι C-Drifters με 2 νίκες στα ματς που τους απομένουν είναι σίγουρα 8οι, ενώ αν ηττηθούν μπλέκουν πιθανότατα και σε πολλαπλές ισοβαθμίες που αυτή τη στιγμή φτάνουν μέχρι και τη 14η θέση. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το ματς για τον Ξενόφο, τον Γκότση, τον Μπιράκο και τον Τρίαντο.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *