Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / «Έτοιμοι, εγωιστές και ανταγωνιστικοί»

«Έτοιμοι, εγωιστές και ανταγωνιστικοί»

Λονδίνο – Το Age of Basketball βρέθηκε στην O2 Arena του Λονδίνου και στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον ημιτελικό της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συνομίλησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, είδε το τελευταίο μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού και σας μεταφέρει εικόνα και ήχο από τις τελευταίες προετοιμασίες πριν το μεγάλο ματς.


Μπαρτζώκας: «Θίχτηκε ο εγωισμός μας στο 4ο ματς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μάσησε τα λόγια του μία ημέρα πριν τον ημιτελικό. Αποποιήθηκε κάθε προσωπικής προβολής, μίλησε για μια ομάδα πανέτοιμη, αναφέρθηκε στα κομβικά σημεία της σεζόν, θεωρώντας καθοριστική την ήττα στο 4ο παιχνίδι των προημιτελικών από την Εφές, γιατί πείσμωσε τους παίκτες του που θέλουν μετά από αυτό να δώσουν απαντήσεις, ενώ ζήτησε την πρόκριση στον τελικό με την υπόσχεση… «για να έχουμε να πούμε κι άλλα».

Σερμαντίνι: «Νιώθω καλά»

Ο Σερμαντίνι προπονήθηκε την Πέμπτη, είπε ότι δεν είναι στο 100% μιλώντας στο Age of Basketball, αλλά ότι νιώθει αρκετά καλά. Μίλησε για το πλάνο του Ολυμπιακού να σταματήσει Κρστιτς και Καούν, αλλά και για τα λάθη που θα παίξουν ρόλο στο ματς.


Ο Ολυμπιακός πριν τη μάχη

Στο τέλος της τελευταίας προπόνησης, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στο παρκέ της O2 Arena και να πάρουν εικόνες από τα σουτάκια των παικτών του Ολυμπιακού πριν συνομιλήσουν με τους παίκτες.

Η O2 Arena

Η Ο2 Arena θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ από την Παρασκευή και μπορεί το Λονδίνο να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης, αλλά από τη στιγμή που θα βγεις από το μετρό, η ατμόσφαιρα γίνεται μπασκετική. Η Αρένα θα ανοίξει την Παρασκευή τις πύλες της για να υποδεχτεί τον κόσμο του μπάσκετ.

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *