Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / «Ο Μπαρτζώκας μου κλότσησε τον κώλο»

«Ο Μπαρτζώκας μου κλότσησε τον κώλο»

Λονδίνο – Παρέδωσε μαθήματα σεβασμού και εμπειρίας ο Ετόρε Μεσίνα στη συνέντευξη τύπου μετά το χαμένο ημιτελικό. Το Age of Basketball ήταν εκεί για να σας μεταφέρει το κλίμα. Εμφανίστηκε με κομμένα τα φτερά, φανερά απογοητευμένος και δε δίστασε να τα βάλει με τους παίκτες του, να αναλάβει τις ευθύνες του αλλά και να βγάλει το καπέλο στον Ολυμπιακό και να παραδεχτεί: «ο Μπαρτζώκας μου κλότσησε τον κώλο».

Απογοητευμένος αλλά απόλυτα ειλικρινής ο Ιταλός «στρατηγός» παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει τίποτα βάσει σχεδίου, ότι ο Ολυμπιακός κατέστρεψε κάθε πλάνο τους και ζήτησε λίγη υπομονή από τους δημοσιογράφους για να ξαναδεί το ματς με καθαρό μυαλό και να καταλάβει τι έφταιξε.

Αλλά τα καλύτερα τα φύλαγε για το τέλος της συνέντευξης. Όταν ρωτήθηκε αν αναγνώριζε οτιδήποτε από την ομάδα του σήμερα, παραδέχτηκε: «μόνο τις κόκκινες φανέλες». Και αμέσως συμπλήρωσε: «Αλλά το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτήν την εμφάνιση. Πρώτα θα κοιτάξω εμένα και μετά πιο κάτω».

Στη δε τελευταία ερώτηση αναφέρθηκε και στον Μπαρτζώκα. Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Είστε ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχετε να πείτε κάτι στον Γιώργο Μπαρτζώκα που είναι εδώ στο πρώτο φάιναλ φορ του;». Η απάντηση του Μεσίνα αποστομωτική: «Περιμένετε να είμαι τόσο υπερόπτης ώστε να μιλήσω για έναν προπονητή που οδήγησε την ομάδα του στο δεύτερο συνεχόμενο φάιναλ φορ της; Ο Μπαρτζώκας μου κλότσησε τον κώλο σήμερα».

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *