Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 5ης αγωνιστικής: Κυνηγώντας την οκτάδα

Preview 5ης αγωνιστικής: Κυνηγώντας την οκτάδα

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Με τις ισορροπίες πια να έχουν τεθεί στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι ομάδες την 5η αγωνιστική βάζουν στο στόχαστρό τους τις πρώτες 8 θέσεις της βαθμολογίας, αυτές που οδηγούν και στα πλέι οφς. Οι εκκρεμότητες πολλές, αλλά ο στόχος κοινός. Όσοι καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, θα έχουν θέση στα πλέι οφς.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 15:30, όπου η Havana Rum (2-2) θα αντιμετωπίσει την Τερψιθέα (2-2). Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην τετραπλή ισοβαθμία από την 5η ως την 8η θέση, με τον νικητή να ανασαίνει από ανακούφιση, τον χαμένο να νιώθει τους υπόλοιπους μνηστήρες της οκτάδας να τον καταδιώκουν. Ο Μπακαυγάς Γ., ο Μαγιάτης, ο Χιώτης και ο Παπαδημητρίου θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό της Τερψιθέας αλλά και το παιχνίδι των Χατζάκη, Φαουζί, Αγγελίδη και Ρούσση, αν θέλουν να βγουν αυτοί νικητές από το ματς, ενώ η Τερψιθέα με τη σειρά της για να έχει τον πρώτο λόγο θα πρέπει να ελέγξει την περιφέρεια της Havana Rum.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 20:00 το Σάββατο οι Run ‘n’ Gun (4-0) και οι New World Dons (3-1) είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Οι πρώτοι είναι αήττητοι και ο Πανδής, ο Μόντι, ο Πλευριάς και ο Διαμαντής θέλουν να παραμείνουν έτσι, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των Σαχινίδη, Αθανασιάδη, Καλογεράκη και Ρίγου, που έχασαν με 2 πόντους το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και δεν έχουν καμία όρεξη να είναι και πάλι στη λάθος πλευρά του αποτελέσματος ενός κλειστού αγώνα.

Την Κυριακή στις 14:00 οι Ροζ Πάνθηρες (2-2) και ο Γ.Σ.Π. (1-3) κοντράρονται με φόντο την άνοδο στον βαθμολογικό πίνακα. Νίκη των πρώτων θα τους φέρει πάνω από το 50% και 2 νίκες απόσταση από τον Γ.Σ.Π., που αντιθέτως, φτάνει τους αντιπάλους του αν τους κερδίσει και θα έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Ο Στασινός, ο Κολοβέρος, ο Νταγκίνης και ο Παπαναστασίου θέλουν να πάρουν το 2ο ροζ φύλλο τους φέτος, αλλά τον ίδιο ακριβώς στόχο έχουν και οι Σπανός, Πνευματικός, Κατσιράκης και Μπίρης για τους Ροζ Πάνθηρες.

Την Κυριακή αγώνες έχουμε, όπου στις 13:00 οι Rockets (1-2) θέλουν να πλησιάσουν την οκτάδα απέναντι στους Gunners (1-3) που επιζητούν επιστροφή στις νίκες. Ο Τσάπαλος Φ., ο Τσάπαλος Μ., ο Στύλλος και ο Πετρόπουλος δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη των πλέι οφς και ξέρουν ότι με νίκη θα ανέβουν πάνω από τους Rockets. Όμως, ο Τσάφος, ο Μπουγάς, ο Καλούδης και ο Μοσχόπουλος θα τα δώσουν όλα για να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την Κυριακή στις 16:30 ο Γ.Σ. Κυψέλης (4-0) θα προσπαθήσει αν διαφυλάξει το αήττητό του απέναντι στους Houston Robes (1-3). Οι δυο ομάδες μπορεί να απέχουν 3 νίκες στη βαθμολογία, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και τέτοιες αποστάσεις καλύπτονται. Ο Σταθόπουλος, ο Τραντζάς, ο Δόξας και ο Σαμορέλης το ξέρουν και θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους στην κορυφή, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στο πάθος του Κουμπάου, του Κισκήρα, του Δράκου, του Ξηρόπουλου και των άλλων Houston Robes.

Την Δευτέρα στις 21:15 οι Santa Nionios (2-2) και η Gauls Team (0-3) βρίσκονται αμφότεροι μπροστά σε μια πρόκληση. Ο Αλεξανδρόπουλος ο Τσουλφάς, ο Καρυδάκης, ο Γαλανόπουλος και οι άλλοι Santa Nionios δεν θα ήθελαν να είναι εκείνοι οι πρώτοι που θα έχαναν ροζ φύλλο από την Gauls Team. Αντιθέτως, οι αντίπαλοί τους θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και με τον Μίχο, τον Τζώρτζη, τον Μίντουλα και τον Νταή θα παλέψουν για να τα καταφέρουν, ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για την οκτάδα.

Τέλος, την Τετάρτη στις 22:30, η Αττική (4-0) και οι Greek Lovers (0-4) βρίσκονται σε αντίθετα άκρα του βαθμολογικού πίνακα και έχουν τον ακριβώς… αντίθετο στόχο. Ο ένας να διατηρήσει το μηδέν στις νίκες/ήττες του, ο άλλος να «σβήσει». Η Αττική, προφανώς, θέλει να συνεχίσει στην κορυφή, με τον Φάββα, τον Καραλή Α., τον Τσομπάνο και τον Σταυρόπουλο Αν. ξέρει ότι είναι το φαβορί για την αναμέτρηση, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει στο παρκέ απέναντι στον Αρβανιτάκη, τον Χρηστιά, τον Πούλιο και τον Τσιαούση που θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *