Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / «Αν μας βλέπατε ένα μήνα πριν…»

«Αν μας βλέπατε ένα μήνα πριν…»

Λονδίνο – «Απαρηγόρητος» ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος του μικρού τελικού, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 74-73 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία όρεξη στη συνέντευξη τύπου, προσπάθησε να μην παρασυρθεί, αλλά μια ερώτηση τον έκανε να… ξεσπάσει. Το Age of Basketball ήταν εκεί.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Πασκουάλ αν τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά με τον Μάικλ και τον Τζαγουάι. Κι ενώ αρχικά ο Ισπανός μίλησε για πλάνο «έχουμε ένα πλάνο μέσα στη σεζόν, με αυτό προχωράμε και με αυτόν τον στόχο, δεν μας επηρεάζουν οι απουσίες»

… στη συνέχεια δεν κρατήθηκε: «Βέβαια, αν δείτε το πώς παίζαμε ένα μήνα θα δείτε ότι κάτι μας έλειπε…».

Στη συνέχεια, μίλησε για το σύστημα της Μπαρτσελόνα στην τελευταία επίθεση και για το γιατί απέτυχε να σκοράρει η ομάδα του: «είχαμε σχεδιάσει να χρησιμοποιήσουμε τον Ναβάρο για δόλωμα, να πάρει ένα σκριν χαμηλά κι ένα για να ανέβει πάνω και να τραβήξω το βάρος της άμυνας πάνω του για να παίξουν ο Χουέρτας με τον Τόμιτς. Θα ήταν καλή κομπίνα, γιατι ο Ναβάρο είναι καλό δόλωμα. Όμως, ο Χουέρτας ξεκίνησε το pick ‘n’ roll 2 δευτερόλεπτα νωρίτερα από τους άλλους».

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *