Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 7ης αγωνιστικής: Ντέρμπι κορυφής κι οκτάδας!

Preview 7ης αγωνιστικής: Ντέρμπι κορυφής κι οκτάδας!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Με μεγάλο ενδιαφέρον προχωρά η δράση στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Η 7η αγωνιστική κρύβει πολλά σκληρά ματς, ενώ σε αυτή αναμένεται να σπάσει το αήττητο για τουλάχιστον μία από τις τρεις ομάδες της κορυφής. Επίσης, στις παρυφές της οκτάδας έχουμε σκληρά ντέρμπι που ίσως καθορίσουν τις τύχες των ομάδων όσον αφορά στα πλέι οφς.

Αρχή στη δράση το Σάββατο στις 18:30, όπου οι Ροζ Πάνθηρες (2-4) θα αντιμετωπίσουν την Gauls Team (0-5). Οι Ροζ Πάνθηρες δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της οκτάδας που οδηγεί στα πλέι οφς, ενώ η Gauls Team κυνηγά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μαλτέζος, ο Σπανός, ο Πνευματικός και ο Πεπονής θέλουν την 3η τους νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά πλει οφς, αλλά διψασμένοι για το ροζ φύλλο είναι και οι Κλήμης, Μίντουλας, Παούρης και Ιακωβάκης.

Το Σάββατο στις 20:00 ο Santa Nionios (4-2) έχει μπροστά του μια σκληρή κόντρα με τους New World Dons (3-2). Οι δυο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό ηττών, πράγμα που κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βαθμολογικά την κόντρα τους. Ο Santa Nionios με τον Λέγγα, τον Γαλανόπουλο, τον Τσουλφά και τον Γιαννιώτη θέλει να μείνει στην τετράδα, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρει απέναντι στον Σαχινίδη, τον Αθανασιάδη, τον Μύρτου Αλ. και τον Κομπογιάννη που επιζητούν επιστροφή στις νίκες για την ομάδα τους.

Την Κυριακή στις 15:45 έχουμε ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Γ.Σ.Π. (3-3) και η Τερψιθέα (3-3) παίζουν ένα ματς που ίσως καθορίσει το ποιος θα περάσει στα πλέι οφς. Μπορεί να είμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική, αλλά με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 7η και την 8η θέση το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, ιδίως για εκείνον που θα το χάσει. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μεγάλες νίκες, με τον Ζατζάκη, τον Φαουζί, τον Καμαριωτάκη και τον Λαζαρίδη να θέλουν να συνεχίσουν με την Τερψιθέα σε ίδια μονοπάτια. Απέναντί τους ο Στασινός, ο Κολοβέρος, ο Νταγκίνης και ο Μερρής θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο για τον Γ.Σ.Π. που μετράει 3 συνεχόμενες νίκες. Αυτό θα ήταν και το ματς της εβδομάδας αν δεν υπήρχε το…

Ματς της εβδομάδας: Στις 19:45 την Κυριακή οι Run ‘n’ Gun (6-0) και ο Γ.Σ. Κυψέλης (6-0) βάζουν ο ένας το αήττητο του άλλου σε δοκιμασία με τον ένα από τους δύο να πρόκειται να γκρεμιστεί από την κορυφή στο τέλος της βραδιάς. Ο Πανδής, ο Πάλλας, ο Πλευριάς και ο Ρήγας θέλουν τη νίκη για να μείνουν μόνοι πρώτοι, τουλάχιστον μέχρι η Αττική να παίξει το χρωστούμενο παιχνίδι της. Απ’ την άλλη, το ξεκίνημα του Γ.Σ. Κυψέλης στο πρωτάθλημα είναι θεαματικό, ο Δόξας, ο Ατσάλης, ο Τρατζάς και ο Σταθόπουλος θέλουν ανάλογη συνέχεια και σίγουρα το πρώτο βαθμολογικό ντέρμπι της σεζόν είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Την Κυριακή στις 22:30 η Αττική (5-0) κοντράρεται με τους Gunners (1-5) και μετά την αναβολή του αγώνα της την περασμένη εβδομάδα θα θέλει να επιστρέψει στα παρκέ με μια νίκη που θα την ανεβάσει ξανά στην πρώτη δυάδα της λίγκας. Ο Τσομπάνος, ο Φάββας, ο Γαλάνης και ο Κανελλόπουλος θέλουν τη νίκη και μια καλή εμφάνιση για την ομάδα τους, με τον Τσάπαλο Φ., τον Τσάπαλο Μ., τον Στύλλο και τον Σαρρή να πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά για να τα καταφέρουν απέναντι στην Αττική.

Αγώνες η Κυριακή έχει, όπου στις 13:00 η Havana Rum (4-2) θέλει να συνεχίσει σε τροχιά τετράδας απέναντι στους Greek Lovers (0-6). Οι Greek Lovers έφτασαν την περασμένη αγωνιστική για πρώτη φορά τόσο κοντά στη νίκη και σίγουρα ο Πούλιος, ο Μουσινούδης, ο Ντίζος και ο Λιάβαρης θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν. Αυτό θα προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν από το να καταφέρουν ο Μπακαυγάς Α., ο Μανίκας, ο Μαγιάτης και ο Χιώτης της Havana Rum.

Στις 14:45 την Κυριακή οι Rockets (2-3) κοντράρονται με τους Houston Robes (1-5) και όπως είναι οι αγώνες της εβδομάδες ξέρουν ότι μια νίκη μπορεί να τους φέρει να χτυπούν την πόρτα της οκτάδας. Βέβαια, οι Houston Robes ξέρουν ότι αν θέλουν να προλάβουν την οκτάδα θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το ματς μιας και έχουν χάσει έδαφος, ο Κισκίρας, ο Ξηρόπουλος, ο Φράκος και ο Κουμπάρος θα τα δώσουν όλα. Όμως, θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Τσιρίδη, τον Μπαμπούνη, τον Τσάφο και τον Μπουγά, που προέρχονται από ήττα μεν, αλλά από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Γ.Σ. Κυψέλης.

Την Τρίτη στις 22:30 η Αττική (5-0) και ο Santa Nionios (4-2) κοντράρονται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής. Και οι δύο θα θέλουν τη νίκη ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων τους το Σαββατοκύριακο, ενώ ένας συνδυασμός θα τους φέρει με μία ήττα απόσταση στο ματς. Σε κάθε περίπτωση και οι δύο θα θέλουν τη νίκη, η Αττική για να κυνηγήσει την πρωτιά και ο Σταυρόπουλος Αγ., ο Μπουργαζάς, ο Κωστούλας και ο Καραλής Α. θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο, ενώ ο Santa Nionios με τον Καρυδάκη, τον Αλεξανδρόπουλο, τον Στέφο και τον Νυφαδόπουλο για να εδραιωθεί μέσα στην οκτάδα.

Την Τετάρτη στις 22:30 οι New World Dons (3-2) και η Gauls Team (0-5) παίζουν για τη 12η αγωνιστική σε ένα ματς που μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική λογική ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα εμφανιστεί αδιάφορος, οι New World Dons έχουν χάσει έδαφος και ο Σαχινίδης, ο Ρίγος, ο Κομπογιάννης και ο Μύρτου Θ. θέλουν να το ανακτήσουν, ενώ η Gauls Team είτε θα κυνηγά το πρώτο της ροζ φύλλο, είτε θα έχει «γλυκαθεί» από αυτό και θα θέλει περισσότερα. Πάντα έτσι γίνεται και ο Τζώρτζης, ο Κλήμης, ο Μίχος και ο Παούρης σίγουρα θα σκέφτονται έτσι.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *