Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 9ης αγωνιστικής

Preview 9ης αγωνιστικής


ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Πλησιάζοντας πια προς το τέλος και τα πλέι οφς η κατάσταση στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έχει αρχίσει να διαμορφώνεται. Οι ισορροπίες έχουν τεθεί, η κάθε ομάδα 5 αγωνιστικές πριν το τέλος έχει ξεκάθαρους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεδομένου ότι οι ομάδες έχουν μία εβδομάδα για να αποφασίσουν αν θα κάνουν προσθήκη η 9η αγωνιστική είναι αρκετά σημαντική.

Η αρχή της θα γίνει το Σάββατο στις 14:15 όπου η ανεβασμένη Τερψιθέα (5-3) θέλει να συνεχίσει το ταξίδι της προς την τετράδα απέναντι στην Gauls Team (0-7). Η Τερψιθέα, πλέον, χτυπάει την πόρτα της τετράδας και ξέρει ότι εξαρτάται από αυτήν το αν θα τερματίσει εκεί. Αν τελειώσει χωρίς ήττα την κανονική περίοδο θα είναι τουλάχιστον 4η στη βαθμολογία και ο Φαουζί, ο Χατζάκης, ο Ρούσης και ο Λαζαρίδης θα κάνουν τα πάντα για να μην στραβοπατήσουν με την Gauls Team. Απ’ την άλλη ο Δούσκος, ο Νταής, ο Μίντουλας και ο Μίχος θέλουν την πρώτη νίκη της ομάδας τους. Μπορεί η οκτάδα και τα πλέι οφς να έχουν χαθεί (εκτός από την πιθανότητα της μυθικής ανατροπής) αλλά κανείς δεν λέει όχι σε ένα ροζ φύλλο.

Ματς της εβδομάδας: Στις 15:30 το Σάββατο ο Γ.Σ. Κυψέλης (6-3) θα προσπαθήσει να γλείψει τις πληγές του μετά από δύο καταστροφικές εβδομάδες απέναντι στον Santa Nionios (4-5). Πριν από 15 ημέρες ήταν στην κορυφή και αήττητος, αλλά δύο οριακές ήττες από Αττική και Run ‘n’ Gun, συν την ήττα στα χαρτιά από τον Γ.Σ.Π. που του δίνει μειονέκτημα σε κάθε ισοβαθμία, έχουν φέρει τον Γ.Σ. Κυψέλης σε πολύ άσχημη θέση. Πάνω απ’ όλα πρέπει να επιδείξει ηρεμία και ψυχραιμία, ώστε να χτίσει την αντεπίθεσή του και, πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνει απ’ το να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανθρώπων που ηγούνται της ομάδας. Σταθόπουλος και Γκίνης παρέδωσαν μαθήματα σοβαρότητας και επιπέδου από την αρχή ως τη λύση του θέματος που ξέσπασε στο ματς της 8ης αγωνιστικής, ο Κολλιούσης, ο Ατσάλης, ο Ζαΐμης, ο Ανυφαντάκης θα πρέπει να ορθώσουν ανάστημα για να επιστρέψει ο Γ.Σ. Κυψέλης στις νίκες. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι εύκολο, ο Santa Nionios είναι αρκετά μαχητικός και σίγουρα κυνηγάει την οκτάδα, ο Τσουλφάς, ο Λέγγας, ο Γαλανόπουλος και ο Αλεξανδρόπουλος θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ματς.

Στις 17:00 το Σάββατο οι Gunners (1-6) κοντράρονται με τη Havana Rum (5-4) που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας. Ο Μπακαυγάς Γ., ο Χιώτης, ο Μανίκας και ο Μαγιάτης θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, η ομάδα τους έπεσε στην 6η θέση και θέλει ξανά να γυρίσει στα ροζ φύλλα, ώστε να κυνηγήσει την τετράδα. Απέναντί της οι Gunners που με τον Τσάπαλο Φ., τον Τσάπαλο Μ., τον Σαρρή και τον Πετρόπουλο θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί και, γιατί όχι, να διεκδικήσουν και τη νίκη.

Στις 20:00 το Σάββατο ο Γ.Σ.Π. (5-4) αντιμετωπίζει τους Greek Lovers (0-9) με τις δύο ομάδες να προέρχονται από… βίους αντίθετους στο τελευταίο τους παιχνίδι. Ο Γ.Σ.Π. πήρε το ματς με τον Γ.Σ. Κυψέλης στα χαρτιά και πια κοιτάζει οκτάδα και τετράδα με αισιοδοξία, ενώ οι Greek Lovers κέρδισαν το παιχνίδι τους, αλλά μετά το… έχασαν στα χαρτιά (προφανώς δικαιολογημένα) λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη. Σίγουρα θα θέλουν τώρα να επαναλάβουν το κατόρθωμα και… κανονικά, με τον Πούλιο, τον Λιάβαρη, τον Ντίζο, τον Χρηστιά να θέλουν να σβήσουν το «0» από τις νίκες τους. Απ’ την άλλη ο Νταγκίνης, ο Στασινός, ο Τσικαλάς και ο Κολοβέρος θέλουν αν συνεχίσουν να οδηγούν τον Γ.Σ.Π. σε νικηφόρα μονοπάτια και όχι να στραβοπατήσουν απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας, αποτέλεσμα που θα τους φέρει πολύ πίσω.

Στις 21:30 το Σάββατο οι Run ‘n’ Gun (9-0) θα κυνηγήσουν να προστατεύσουν το αήττητό τους απέναντι στους Houston Robes (2-7) ενόψει του ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Πανδής, ο Πάλλας, ο Πλευριάς και ο Ρήγας θέλουν τη νίκη, νίκη που ουσιαστικά (χωρίς μηδενισμό) θα σημάνει ότι κλείδωσαν και μαθηματικά θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου, αλλά πάνω απ’ όλα που θα τους φέρει αήττητους στο ντέρμπι κορυφής. Οι Houston Robes σίγουρα θα θέλουν να χαλάσουν αυτό το πάρτι, όμως ο Ξηρόπουλος, ο Γκουμάκης, ο Κισκίρας και ο Κουμπάρος ξέρουν ότι μπροστά τους έχουν μία από τις μεγαλύτερες και πιο δύσκολες προκλήσεις της σεζόν.

Στις 22:30 το Σάββατο η Αττική (8-0) θα αντιμετωπίσει τους Rockets (4-3) στην προσπάθειά της να μείνει αήττητη μαζί με τους Run ‘n’ Gun στην κορυφή του ομίλου, είπαμε έρχεται και το ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη εβδομάδα. Οι Rockets είναι αρκετά μαχητικοί, έχουν ανέβει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και πια έχουν στόχο την οκτάδα και τα πλέι οφς, ο Μπαμπούνης, ο Τσάφος, ο Τσούρας και ο Τσιρίδης θέλουν τη νίκη επί της Αττικής, το να σπας ένα αήττητο είναι παράσημο. Απ’ την άλλη, ο Κωστούλας, ο Σταυρόπουλος Αγ., ο Φάββας και ο Γαλάνης ξέρουν ότι στο ντέρμπι πρέπει να πάνε αήττητοι, αλλιώς θα στηθεί εκείνο το ματς όταν και οι δύο πάνε μόνο με ροζ φύλλα, αλλά και πέραν τούτου, κανείς δεν θέλει να δει το αήττητό του να σπάει.

Την Κυριακή στις 19:00 οι Ροζ Πάνθηρες (4-5) κοντράρονται με τους New World Dons (5-2) σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία. Οι New World Dons είναι ψηλότερα στη βαθμολογία και μετά τις ήττες του Γ.Σ. Κυψέλης έχουν δει την 3η θέση να ανοίγει μπροστά τους, ο Σαχινίδης, ο Ρίγος, ο Καλογεράκης και ο Αθανασιάδης θέλουν να παλέψουν γι’ αυτή. Ο Μαλτέζος, ο Πνευματικός, ο Κατσιράκης και ο Σπανός ξέρουν ότι η ομάδα τους κυνηγάει τα πλέι οφς, αλλά για να καταφέρει να μπει σε αυτά θα πρέπει να παλέψουν επιτυχώς για όσο το δυνατόν περισσότερα ροζ φύλλα ως το τέλος.

Την Τρίτη στις 21:30 η Τερψιθέα (5-3) κοντράρεται με τους Gunners (1-6) σε εμβόλιμο αγώνα και ανεξαρτήτως του αποτελέσματός της το Σαββατοκύριακο η νίκη θα αποτελεί μονόδρομο. Ιδίως αν έχουν ηττηθεί το Σάββατο, η νίκη θα είναι το μόνο αποτέλεσμα για την παρέα του Καμαριωτάκη, του Χατζάκη, του Βακουφτσή και του Αγγελίδη. Απ’ την άλλη, οι Gunners θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να παλέψουν για ένα ροζ φύλλο παραπάνω, ο Τσάπαλος Φ., ο Στύλλος, ο Υφαντής και ο Σαρρής θα κυνηγήσουν και σε αυτό το ματς τις καλές εντυπώσεις.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *