Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 4ης αγωνιστικής: Καλώς το δεχτήκαμε!

Preview 4ης αγωνιστικής: Καλώς το δεχτήκαμε!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Πρώτο preview της σεζόν στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» στην 4η αγωνιστική της λίγκας, αφού πρώτα κάναμε το απαραίτητο «σκάουτινγκ» στις ομάδες, ενώ έχουμε και μια πρώτη εικόνα για τα ρόστερ τους. Πάμε λοιπόν:

* Όπως είχε ανακοινωθεί και στη συνάντηση των αρχηγών των ομάδων πριν το ξεκίνημα της σεζόν, στα πλέι οφς του 3ου ομίλου προκρίνονται οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, οι αγώνες θα είναι χιαστί και νοκ άουτ. Θα ακολουθήσει και σχετικό, αναλυτικό άρθρο.

Η δράση ξεκινά το Σάββατο στις 14:30 όπου ο Γ.Σ.Π. (0-3) αντιμετωπίζει τη Havana Rum (2-1). Το ξεκίνημα για τον Γ.Σ.Π. δεν ήταν καλό στο πρωτάθλημα, μπήκε στη σεζόν με πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ και στο τελευταίο ματς είχε τον έλεγχο για 20 λεπτά. Σίγουρα είναι πιο νέα ομάδα από τη Havana Rum που αγωνίζεται και στον πρώτο όμιλο, άρα είναι πιο δεμένη και με περισσότερες εμπειρίες, αλλά αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται και θα ακολουθήσουν και οι νίκες. Ο Παπαναστασίου, ο Κολοβέρος, ο Κολλιόπουλος και ο Νεράτζης θα προσπαθήσουν να χαρίσουν στην ομάδα τους το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, αλλά για να το κάνουν θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Χιώτη, τον Μπακαυγά Α., τον Ραδόπουλο και τον Παπαδημητρίου της Havana Rum, που έχουν «γλυκαθεί» από το πολύ δυνατό ξεκίνημα της ομάδας τους.

Το Σάββατο στις 16:00 οι Houston Robes (1-2) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους Ροζ Πάνθηρες (1-2) με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και μεταξύ τους, αλλά και στην 8η θέση της λίγκας, πράγμα που, δεδομένου ότι οι 8 προκρίνονται στα πλέι οφς, θα τους δώσει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Ο Κουμπάρος, ο Κισκήρας, ο Βαμιεδάκης Γ. και ο Γκουμάκης θέλουν τη νίκη για την ομάδα τους, αλλά το ίδιο θα κυνηγήσουν και ο Κατσιράκης με τον Πνευματικό, τον Σπανό και τον Μπίρη για τους Ροζ Πάνθηρες.

Το Σάββατο στις 19:00 οι Gunners (1-2) θα προσπαθήσουν να σπάσουν το αήττητο του Γ.Σ. Κυψέλης (3-0) και παράλληλα να ανέβουν πιο ψηλά στην οκτάδα. Ο Γ.Σ. Κυψέλης έχει μπει με 3 νίκες στη λίγκα και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτές, ιδίως στο πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι στους New World Dons, ο Δόξας, ο Σταθόπουλος, ο Τρατζάς και ο Καραμπέτσος θέλουν τη νίκη. Απ’ την άλλη οι Gunners με τον Τσάπαλο Φ., τον Τσάπαλο Μ., τον Στύλο και τον Υφαντή θα θελήσουν να ελέγξουν το ρυθμό του ματς και να σταματήσουν τους αντιπάλους τους.

Αγώνα έχει και το Σάββατο, στις 19:45 οι New World Dons (2-1) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους Rockets (1-1) που ξέρουν ότι αν κερδίσουν θα περάσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία. Ο Σαχινίδης, ο Καλογεράκης, ο Μύρτου Αλ. και ο Κομπογιάννης θέλουν να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Γ.Σ. Κυψέλης και μια καλή εμφάνιση συνοδευόμενη από ένα ροζ φύλλο θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα. Απ’ την άλλη, ο Μοσχόπουλος, ο Καλούδης, ο Τσάφος και ο Μπουγάς θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να κάνουν δήλωση απέναντι σε μια από τις ομάδες που έχουν μπει πολύ δυνατά στη σεζόν.

Ματς της αγωνιστικής: Την Κυριακή στις 15:00 η Τερψιθέα (1-2) θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Αττική και περιμένει τον Santa Nionios (2-1) που έχει μπει καλά στη λίγκα και θα παραταχθεί με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ανατροπή και νίκη που πέτυχε στο τελευταίο του ματς. Ο Φαουζί, ο Χατζάκης, ο Ρούσσης και ο Βακουφτσής θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα τους στο 50%, ενώ ο Santa Nionios ξέρει ότι κάθε νίκη μετράει, μιας και οι μισές ομάδες θα μείνουν εκτός πλέι οφς, το ξεκίνημα που έχουν κάνει ο Τσουλφάς, ο Καρυδάκης, ο Γαλανόπουλος, ο Νυφαδόπουλος και η παρέα τους είναι πολύ καλό.

Στις 21:00 την Κυριακή οι Run ‘n’ Gun (3-0) θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους απέναντι στους Greek Lovers (0-3). Οι τελευταίοι συνάντησαν αρκετές δυσκολίες στην αρχή της σεζόν αλλά σε κάθε ματς εμφανίζονται και καλύτεροι και η πρώτη νίκη δεν θα αργήσει να έρθει για τον Αρβανιτάκη, τον Μουσινούδη, τον Ντίζο και τον Πούλιο. Ο Πανδής, ο Πλευριάς, ο Περρής και ο Πάλλας θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τους Run ‘n’ Gun στην κορυφή της λίγκας.

Στις 22:30 την Κυριακή η Αττική (3-0) αντιμετωπίζει την Gauls Team (0-2) που ψάχνει την πρώτη της νίκη. Μετά από ένα δύσκολο τεστ απέναντι στους Run ‘n’ Gun ο Νταής, ο Μίντουλας, ο Μίχος και ο Ιακωβάκης θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους απέναντι στην άλλη πρωτοπόρο, Αττική. Απ’ την άλλη, Σταυρόπουλος Αν., Καραλής Α., Τρικαλιώτης και Ντανίλο θέλουν να κρατήσουν την ομάδα τους στην κορυφή και αήττητη και δεν θα αφήσουν το ματς εύκολα από τα χέρια τους.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *