Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview τέλους κανονικής περιόδου: Ύστατες μάχες!

Preview τέλους κανονικής περιόδου: Ύστατες μάχες!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Οκτώ παιχνίδια έχουν απομείνει για το τέλος της κανονικής περιόδου στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και η μάχη για τα πλέι οφς και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εκεί έχει ανάψει. Τα 8 τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς σε αυτά θα κριθεί η κατάταξη εισόδου στα πλέι οφς, αλλά και η τελευταία θέση που οδηγεί σε αυτά!

Η δράση ξεκινά με ντέρμπι, την Κυριακή στις 16:00 η Havana Rum (7-4) και ο Γ.Σ. Κυψέλης (6-5) παλεύουν για τα πλέι οφς. Ο Γ.Σ. Κυψέλης ξέρει ότι στα δύο παιχνίδια που του απομένουν θα χρειαστεί 2 νίκες αν θέλει να περάσει στα πλέι οφς, καθώς αυτός ο μηδενισμός τον κυνηγά στη βαθμολογία και θα τον βάλει από κάτω σε κάθε ισοβαθμία. Ο Σταθόπουλος, ο Γκίνης, ο Ανυφαντάκης και ο Αλεβίζος το ξέρουν αυτό και θα πρέπει να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια που απομένουν. Και η Havana Rum, όμως, κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι, καθώς όσο καλύτερο είναι το πλασάρισμα που θα πάρει στα πλέι οφς τόσο καλύτερο θα είναι και το διασταύρωμα στην οκτάδα, ο Χιώτης, ο Μπακαυγάς Γ., ο Μαγιάτης και ο Παπαδημητρίου θέλουν κι αυτοί τη νίκη στο ματς της Κυριακής, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 19:30 την Κυριακή οι Ροζ Πάνθηρες (6-5) θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Gunners (2-9) που είναι μεν αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά σε κάθε παιχνίδι τους προσπαθούν για το ροζ φύλλο. Οι Ροζ Πάνθηρες θέλουν τη νίκη, αν και ξέρουν ότι το ματς με τον Γ.Σ. Κυψέλης είναι εκείνο που θα κρίνει αν θα μπουν στα πλέι οφς. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θέλει να πάει στο παιχνίδι της χρονιάς προερχόμενος από ήττα, ο Μπίρης, ο Πνευματικός, ο Κατσιράκης και ο Σπανός θέλουν τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στους μαχητικούς Τσάπαλο Φ., Τσάπαλο Μ., Σαρρή και Σερκετζιάν.

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 έχουμε το ντέρμπι της χρονιά με βάση τη βαθμολογία. Αττική (10-0) και Run ‘n’ Gun (12-0) έφτασαν ως το μεταξύ τους παιχνίδι αήττητοι, οι Run ‘n’ Gun, μάλιστα, έχοντας κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στον όμιλο. Μπορεί η 1η θέση να απέχει ελάχιστα από τη 2η στην κανονική περίοδο, στα πλέι οφς είναι που μετράει η διαφορά, αλλά οι δυο τους παίζουν για το γόητρο, τον εγωισμό, το αήττητο, την μπασκετική περηφάνια. Θέλετε περισσότερα; Δεν νομίζω ότι χρειάζονται. Ο Πανδής, ο Περρής, ο Πλευριάς, ο Αντωνίου, ξέρουν ότι με νίκη κλείνουν την κανονική περίοδο αήττητοι και πρώτοι. Απ’ την άλλη, η Αττική, με τον Φάββα, τον Κωστούλα, τον Γαλάνη και τον Ξέρεα, θέλει τη νίκη για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην πρωτιά και το αήττητο της κανονικής περιόδου. Να βάλω και ως επιδόρπιο στο μενού της Κυριακής το γεγονός ότι τα ρόστερ των δύο έχουν πολλά κοινά στοιχεία με εκείνα των Gastone και της Αττικής από τον πρώτο όμιλο, οπότε η προϊστορία υπάρχει ήδη και έχει δημιουργήσει έριδες;

Την Τρίτη στις 22:00 η Τερψιθέα (9-3) θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική περίοδο με αντίπαλο τους New World Dons (7-4). Η Τερψιθέα ξέρει ότι με νίκη θα κλειδώσει την 3η θέση στην κανονική περίοδο και είναι βέβαιο ότι θέλει να τα καταφέρει. Ο Φαουζί, ο Χατζάκης, ο Βακουφτσής και ο Καμαριωτάκης θα προσπαθήσουν να δώσουν στην ομάδα τους τη νίκη, αλλά απέναντί τους θα βρουν τους, επίσης δυνατούς, New World Dons. Με νίκη, οι New World Dons τραβούν την Τερψιθέα σε μια κολασμένη τετραπλή ισοβαθμία, η οποία μπορεί, υπό προϋποθέσεις να μείνει ως το τέλος. Απ’ την άλλη, αν χάσουν θα πέσουν αυτοί στην ισοβαθμία της 6ης με 8η θέσης και θα αγωνιούν ως το φινάλε. Ο Σαχινίδης, ο Αθανασιάδης, ο Καλογεράκης και ο Ρίγος θα παλέψουν για το ροζ φύλλο της ομάδας τους, που θα έχει άλλη μία δύσκολη αποστολή να βγάλει σε πέρας πριν την αρχή των πλέι οφς, το ματς με την Αττική την Παρασκευή.

Την Τετάρτη στις 21:15 η Gauls Team (3-9) και οι Gunners (2-10) θα κλείσουν τη χρονιά στο μεταξύ τους παιχνίδι και αμφότεροι θέλουν τη νίκη. Βλέψεις για πλέι οφς δεν υπάρχουν, αλλά αν θεωρήσουμε ότι η τελευταία γεύση μένει στα χείλη, τότε αυτό το ματς πρέπει να καταλήξει σε ροζ φύλλο και για τους δύο. Ο Τσάπαλος Φ., ο Τσάπαλος Μ., ο Στύλλος και ο Σερκετζιάν θέλουν τη νίκη για την ομάδα τους, με τον Μίχο, τον Δούσκο, τον Τζώρτζη και τον Κατσαρή να θέλουν κι αυτή ένα θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει η σεζόν με ροζ χρώμα!

Στις 22:30 την Τετάρτη, η Αττική (10-1) και η Havana Rum (8-4) κοντράρονται σε έναν αγώνα που ενδιαφέρει περισσότερο τη δεύτερη, από βαθμολογικής άποψης. Η Αττική ξέρει ότι είναι 2η ό,τι κι αν γίνει στα δύο τελευταία παιχνίδια της (αρκεί να… κατέβει για να παίξει), με τη Havana Rum να κυνηγάει την 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Μπακαυγάς Α., ο Χιώτης, ο Μπακαυγάς Γ. και ο Ραδόπουλος προέρχονται από μια πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Γ.Σ. Κυψέλης, θέλουν να τα επαναλάβουν και απέναντι στην Αττική. Απ’ την άλλη η Αττική μετά την ήττα στο ντέρμπι θέλει να επιστρέψει σε ρυθμούς νίκης ώστε να μπει φορτσάτη ξανά στα πλέι οφς, ο Σταυρόπουλος Αγ., ο Φάββας, ο Κωστούλας και ο Γαλάνης θα πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό.

(Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα προστίθενται σταδιακά στο άρθρο, όταν θα υπάρχουν τα αποτελέσματα των προηγούμενων από αυτά αγώνων)

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *