Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 10ης αγωνιστικής: Όταν έχεις γευτεί το νέκταρ…

Preview 10ης αγωνιστικής: Όταν έχεις γευτεί το νέκταρ…

Και οι 24 ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έχουν πλέον γευτεί το γλυκό ποτήρι της νίκης, με τους Τριπόντιους να είναι η τελευταία ομάδα που πήρε ροζ φύλλο την περασμένη αγωνιστική. Η 10η εβδομάδα της λίγκας είναι η πρώτη που όλοι… ξέρουν πόσο όμορφη είναι η επόμενη εβδομάδα αν έχεις κερδίσει το Σαββατοκύριακο. Και να είστε σίγουροι ότι θα δούμε πολλά ντέρμπι ανάμεσα στα 12 ματς της αγωνιστικής.

Η δράση αρχίζει την Παρασκευή στις 21:45 με τους Gastone (6-2) και τους εBEERους (6-2) να συγκρούονται σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής. Οι εBEERοι γκρεμίστηκαν την περασμένη εβδομάδα από την κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα θα θέλουν να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πτώση τους και ο Αλεβίζος θα τους δώσει το σύνθημα για τη νίκη με τον Ζώτο, τον Μόντι και τον Χαντόπουλο να τον βοηθούν. Βέβαια, μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή τους, οι Gastone μάλλον είναι η πιο hot ομάδα του πρωταθλήματος, ήδη μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, από τη στιγμή δηλαδή που σκούπισε την… καλοκαιρινή άμμο από τα πόδια της δεν έχει ξαναχάσει. Ο Πανδής οδηγεί την ομάδα του, με τον Καραλή, τον Κορμανό και τον Ροντογιάννη να τον βοηθούν μαζί με τους υπόλοιπους. Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, μόνο μία θα φύγει χαμογελώντας από το γήπεδο.

Κι αν το ορεκτικό μας άνοιξε την όρεξη, το κυρίως πιάτο θα είναι εξίσου χορταστικό. Το Σάββατο στις 18:30 ο Άφοβος (6-3) με τον Γκότση να επιστρέφει στο ρόστερ του, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει την Κάτω Γειτονιά (2-7), που έχει ξεκάθαρα ανεβάσει στροφές. Μπορεί να προέρχεται από ήττα, αλλά ήταν στην παράταση, ο Λιακόπουλος, ο φορμαρισμένος Μαυράκης, ο Κωνσταντόπουλος, ο Χατζηπαρασκευάς και η παρέα τους θα παλέψουν για να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία του Καραντζούνη, του Αναγνώστου, του Τσικόλα και των υπόλοιπων Άφοβων.

Ματς της αγωνιστικής:
Την Κυριακή, η αρχή θα γίνει νωρίς, στις 12:00 οι Τριπόντιοι (1-6) έχοντας μόλις νιώσει τι σημαίνει να κερδίζεις, θα κοντραριστούν με την Drink Team (1-8) που μετράει 8 συνεχόμενες ήττες. Και οι δύο ξέρουν ότι το ματς θα είναι ντέρμπι και θα εμφανιστούν αποφασισμένοι για τη 2η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Γιαννιτσιώτης Β., ο Τσαβούρογλου Γ., ο Μπεκρής ελπίζουν να δουν τον Λαζάρου μαζί τους στο παρκέ, ώστε να κάμψουν την αντίσταση του Χασόγια, του Παβατζόγλου, του Ράλλη, του Παπανδρέου και της παρέας τους.

Στις 13:45, οι Θαλασσόλυκοι (6-3) θέλουν να ρίξουν την Τιρινίνι (5-4) ακόμα πιο κάτω στη βαθμολογία, με τις δύο ομάδες πέρσι να μοιράζονται νίκες και εντυπώσεις, έχοντας μεγάλα σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και μεγάλες διαφορές (+17 και +35). Το αν ο ένας θα κυριαρχήσει τόσο απόλυτα και στο φετινό ματς θα το δούμε, με τον Γερμενή να είναι σε μεγάλη φόρμα, τον Λέντζο Γ., τον Καραγιαννίδη Γ., τον Δασκαλάκη και τους υπόλοιπους Θαλασσόλυκους να τον συνεπικουρούν, αλλά και να πρέπει να σταματήσουν τον Σταματέρη, τον Αντωνόπουλο, τον Λεγάκη και τον Γαλανόπουλο απ’ την άλλη πλευρά.

Στις 15:30, οι πρωτοπόροι Alley Ουπς (8-1) παίζουν με την Πλατεία (1-8) και ο Σταυρόπουλος Αν. και η παρέα του των Κουλούπη, Τσιριγώτη, Χαραλαμπόπουλου και Τσομπάνου, θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Σκοπελίτη, που προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση 34 πόντων. Από κοντά Χρυσούλας Χ., Γεωργακόπουλος και Σαντικτσής, θα προσπαθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους να προσφέρουν στον πρώτο τους σκόρερ τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Στις 17:15 οι πρωταθλητές Ρούκουνες (3-6) θέλουν να γλείψουν τις πληγές τους από την ήττα από την Αττική, αλλά απέναντί τους θα βρουν τους Gademians (5-4) του Τρουλάκη, που προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των εBEERων. Ο Κοζαδίνος, ο Αδαμόπουλος και ο Αθανασόπουλος θα πρέπει να βρουν λύση για τον Θεοδωρόπουλο, αλλά και τους Μητρόπουλο, Τοπαλίδη, Καραμπάτσο, με το ματς να προμηνύεται ντέρμπι.

Στις 19:00 η Ήρεμη Δύναμη (2-7) θέλει απέναντι στους Desperado (4-5) να επιστρέψει στις νίκες, αλλά το θέμα είναι ότι το ίδιο θα θέλουν να κάνουν και οι αντίπαλοί της. Ο Γρίβας, ο Μπίτσικας, ο Χάχαλης Β., ο Χριστοδούλου, θα πρέπει να σταματήσουν τους Σεφέρη, Μουρούτη, Κατσιαβάρα, Ράγγα, αν θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο που θα τους ανεβάσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Τελευταίο ματς για την Κυριακή, στις 20:45 αυτό ανάμεσα στους S-Parta BC (7-2) και τους Στιγκιντριακούς (7-1). Ίδιες νίκες για τις δύο ομάδες, αλλά οι Στιγκιντριακοί έχουν μια ήττα λιγότερη και… θέλουν να αυξήσουν αυτή τη διαφορά. Για να το κάνουν θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Κουζουβουνά Χ., τον Κουζοβουνά, τον Ορνιθόπουλο, τον Κωνσταντόπουλο και την παρέα τους. Ο Γράψας θα κοιτάξει στον Εγγλέζο, τον Κόκκορη, τον Νούκα για βοήθεια με τον Γαβρίδη να είναι ξανά αμφίβολος (έπαιξε ένα δεκάλεπτο την περασμένη εβδομάδα), αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Πολύ πιθανό να μιλάμε για το πιο σκληρό ντέρμπι της εβδομάδας.

Αγώνες, όμως, την Κυριακή έχει και. Η αρχή θα γίνει το μεσημέρι (14:30) όταν οι Nothing But Net (2-6) σίγουρα θα θελήσουν να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει στη βαθμολογία από τη Havana Rum (4-5). Ο Κοτσίφης, ο Παναγιωτόπουλος, ο Καραμανής και ο Σαπλατέρας, απέναντί τους θα βρουν τον Ραδόπουλο, τον Χιώτη, τον Δραβίλα, τον Μπακαυγά Α. και την παρέα τους που ό,τι τους λείπει σε ύψος στο ρόστερ το καλύπτουν με την ενέργειά τους και το πάθος στην άμυνα.

Στις 16:00, , οι Cream Team (4-4) θέλουν απέναντι στους Zeppelin (5-4) να ανέβουν πάνω από το 50% και να περάσουν και τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία. Η νίκη επί της Τιρινίνι τους δίνει φτερά, με τον Βαμβακά, τον Τούση, τον Ζούλια και τον Ταταμίδη να πρέπει αυτή τη φορά να προσπεράσουν το εμπόδιο του Κουτσού, του Παπαδάτου, του Θωμά και του Τσαντζαλή, αν θέλουν να αναρριχηθούν κι άλλο στον πίνακα.

Στις 17:30 οι Jets (6-3) κοντράρονται με τη Σοφοκλέους (1-7) και σίγουρα θα θελήσουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τα ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται από πάνω τους (3 αγώνες γίνονται ανάμεσα σε ομάδα που είναι πιο πάνω) και να φτάσουν κάποιες από αυτές στη βαθμολογία. Ο Μάρκος, ο Ονουφρίου, ο Ουζουνίδης και ο Καλογρίδης θα πρέπει να βρουν λύση για τον Βουλέλλη, τον Ίσαρη, τον Φραγκάκη και τον Περιστεράκη, αν θέλουν το ροζ φύλλο.

Η αγωνιστική δράση της εβδομάδας πέφτει τη Δευτέρα (21:45) με την Αττική (7-2) να κοντράρεται με τους εBEERους (7-2). Οι δυο ομάδες μπορεί να είναι ισόβαθμες τώρα, αλλά με τον εξ αναβολής αγώνα των εBEERων να μεσολαβεί, δεν θα είναι όταν θα παίξουν μεταξύ τους. Ο Καραλής Α. προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση, 28 πόντοι σε 3 δεκάλεπτα στο τελευταίο ματς, μαζί του Ξερέας, Γαλάνης και Μπέλλος θα θελήσουν να κρατήσουν την Αττική σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν την παρέα του Αλεβίζου για να το καταφέρουν, με τους Χανιωτάκη, Γκούσκο Δ. και Χαντόπουλο να μην πρόκειται να το δεχτούν χωρίς μάχη!

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *