Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Ψηφίστε τους καλύτερους του 3ου ομίλου!

Ψηφίστε τους καλύτερους του 3ου ομίλου!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Όπως έγινε και στους δύο άλλους ομίλους της λίγκας, έτσι ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους παίκτες και στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματός μας! Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του τρίτου ομίλου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» οι ομάδες καλούνται να επιλέξουν αυτούς που ξεχώρισαν!

Ζητάμε από κάθε ομάδα να στείλει μια λίστα με 7 παίκτες τους οποίους θεωρεί ότι ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε να αναδείξουμε (με βάση τις ψήφους) τον MVP και τις δυο καλύτερες πεντάδες του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, αρκετοί από τους πολύ καλούς παίκτες θα μείνουν εκτός, αλλά η διαδικασία δεν γίνεται για να «θίξουμε» κανέναν. Γίνεται για να επιβραβεύσουμε κάποιους από τους καλύτερους και για να κάνουμε και την… πλάκα μας, προσομοιώνοντας ακόμα πιο «επαγγελματικές» συνθήκες στο πολύ καλό πρωτάθλημά μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω του… προχωρημένου του καλοκαιριού και του σύντομου των πλέι οφς, οι ομάδες θα πρέπει να παραδώσουν τις ψήφους τους στο γήπεδο υποχρεωτικά έως τον επόμενο αγώνα τους (οι ομάδες που έχουν ακόμα δύο αγώνες, μπορούν να τις παραδώσουν στον τελευταίο χρονικά από τους δύο), αλλιώς η διαδικασία θα ακυρωθεί.

Όσες ομάδες έχουν αποσυρθεί/αποβληθεί από το πρωτάθλημα, προφανώς δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία, αλλά ούτε και να ψηφιστούν οι παίκτες τους (κάθε τέτοια ψήφος θα θεωρείται άκυρη).

Όσες ομάδες έχουν ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της λίγκας, θα πρέπει να στείλουν στους διοργανωτές τη λίστα με τις ψήφους τους, το αργότερο ως την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Προφανώς και όλες οι ομάδες μπορούν να στείλουν ψήφους με τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω, αρκεί να τηρηθούν τα χρονικά περιθώρια. Δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Σημειώνεται, ότι αν οι ομάδες δεν μπορέσουν να είναι συνεπείς στα στενά χρονικά περιθώρια, η διαδικασία θα ακυρωθεί.

Οδηγίες για τις ψήφους:

– Κάθε ομάδα στέλνει είτε στα σχόλια του παρόντος άρθρου είτε με mail στο info@ageofbasketball.net μια λίστα με 7 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ψηφίζουν όλοι σε μια ομάδα, αλλά στο τέλος αποφασίζουν σε 7 παίκτες και στέλνουν αυτούς ως ομάδα, όχι ξεχωριστά ο κάθε παίκτης τις επιλογές του.

– Κάθε ομάδα γράφει το όνομά της και τις επιλογές της, για να ξέρουμε ποιες ομάδες έχουν ψηφίσει.

– Κάθε ομάδα ΔΕΝ μπορεί να ψηφίζει τους δικούς της παίκτες, παρά μόνο παίκτες των άλλων ομάδων.

– Η λίστα έχει βαθμολογία, με τους πόντους να είναι 7,6,5,4,3,2,1. Δηλαδή δίπλα σε κάθε παίκτη θα πρέπει να αναγράφονται και οι πόντοι που δίνει η ομάδα σε αυτόν με το 7 να πηγαίνει σε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο (και μετά με τη σειρά). Αν μια ομάδα στείλει λίστα χωρίς πόντους, θα ενημερωθεί ώστε να την τροποποιήσει και αν δεν το κάνει οι πόντοι θα δίνονται με την παραπάνω σειρά όπως έχουν γραφτεί οι παίκτες.

– Αν μια ομάδα στείλει δύο λίστες λόγω κακής συνεννόησης των μελών της, θα ενημερωθεί να επιλέξει μία, ενώ, αν δεν το κάνει, θα συμπτυχθούν οι δύο λίστες και θα μετρήσουν τα πρώτα 7 ονόματα (με βάση τους πόντους που έχει δώσει στην καθεμία).

– Αν μια ομάδα δεν στείλει λίστα με παίκτες, τότε θα αφαιρεθούν από την τελική δεκάδα όσοι τυχόν δικοί της παίκτες είχαν ψηφιστεί, μιας και δεν ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία. Είναι λογικό, όποιος δεν τιμήσει τη διαδικασία, δεν μπορεί να τον τιμήσει και η διαδικασία μετά.

Βοήθεια: Το Age of Basketball έχει τα φύλλα των αγώνων και τις φανέλες όλων των παικτών του πρωταθλήματος σε κάθε ματς. Οπότε, ακόμη κι αν δεν θυμάστε όνομα, μπορείτε να στέλνετε το νούμερο φανέλας του παίκτη που επιλέξατε και το ματς από το οποίο τον θυμάστε.

Σημείωση: Τα σχόλια με τις λίστες που θα στέλνετε δεν θα δημοσιεύονται (να κρατήσουμε και την αγωνία αμείωτη). Οι πόντοι κάθε ομάδας θα δημοσιευτούν στο τέλος στο άρθρο με τους νικητές. Πάντως, εφόσον αφήσετε σχόλιο, θα υπάρχει ενημέρωση (με άλλο σχόλιο στο ίδιο άρθρο) από τους συντελεστές του site ότι λάβαμε τις επιλογές σας.

Καλή διασκέδαση και… ας επιλεχθούν οι καλύτεροι!

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *