Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Διάγραμμα πλέι οφς Γ ομίλου!

Διάγραμμα πλέι οφς Γ ομίλου!

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η κανονική περίοδος στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έφτασε στο τέλος της και οι 8 από τις 14 ομάδες πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα πλέι οφς, όπου θα κοντραριστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Run ‘n’ Gun τερμάτισαν με 13-0 στην κανονική περίοδο και έγιναν η πρώτη ομάδα που κλείνει σεζόν χωρίς ήττα στην κανονική περίοδο στα τρία χρόνια της λίγκας. Η Αττική ακολούθησε με ήττα μόνο στο μεταξύ τους ντέρμπι, 12-1.

Την τετράδα συμπληρώνουν η Τερψιθέα (10-3) και ο Γ.Σ.Π. (9-4), που ξεκίνησε με 0-3 τη χρονιά για να τρέξει σερί 9-1 στη συνέχεια.

Σε τριπλή ισοβαθμία κρίθηκαν οι θέσεις 5-8, ο Santa Nionios, η Havana Rum και οι Ροζ Πάνθηρες τερμάτισαν όλοι με 8-5, με τη σειρά της μεταξύ τους ισοβαθμίας να κρίνεται από τη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια, αφού και οι τρεις είχαν 1-1 στο γκρουπάκι. Τέλος, η οκτάδα έκλεισε με τους New World Dons (7-6), που στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κινήθηκαν ως την 5η θέση, αλλά οι τρεις ήττες με τις οποίες έκλεισαν την κανονική περίοδο τους έριξαν όγδοους.

Τα πλέι οφς ξεκινούν σε λίγες ημέρες και όλοι οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ, ως τον τελικό και το τρόπαιο!

Έτσι, τα ζευγάρια των προημιτελικών των πλέι οφς και ο δρόμος κάθε ομάδας προς τον τελικό έχουν όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα (το διάγραμμα στο εξής θα βρίσκεται στο άρθρο με τα αποτελέσματα κάθε γύρου των πλέι οφς):



(κάντε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *