Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 15-17 Μαρτίου: Παίζοντας τα ρέστα τους

Preview 15-17 Μαρτίου: Παίζοντας τα ρέστα τους

Η κανονική περίοδος μπαίνει και επισήμως στην τελική της ευθεία στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με αυτό να είναι ένα από τα τρία τελευταία preview πριν τα πλέι οφς. Οι ομάδες παίζουν πια τα ρέστα τους για μια καλύτερη θέση ενόψει πλέι οφς, καθώς οι περισσότερες έχουν 1-2 αγώνες ακόμα.

Αρχή στη δράση την Παρασκευή στις 21:30, όπου οι πρώτοι της κανονικής περιόδου, Στιγκιντριακοί (19-2) παίζουν για να διατηρήσουν ρυθμό ενόψει πλέι οφς, αφού θα έχουν το κενό στην πρώτη φάση, θα πρέπει να αντιμετωπίζουν σοβαρά κάθε ματς για να μην χάσουν τελείως την επαφή μέχρι να μπουν ξανά στη δράση. Απέναντί τους η Cream Team (9-11) που κυνηγά καλύτερη βαθμολογική θέση ούσα μόλις μία ήττα κάτω από τριπλή ισοβαθμία. Ο Γράψας, ο Γαβρίδης, ο Νούκας και ο Γκιόσης θέλουν τη νίκη στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι σε μια ομάδα με βαθμολογικό κίνητρο, της οποίας θα ηγούνται ο Βαμβακάς, ο Τούσης, ο Κολοβός Φ. και ο Κοτσιώτας.

Το Σάββατο στις 20:30 οι Gastone (16-4) αντιμετωπίζουν την Πλατεία (5-16) και αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους. Οι Gastone θέλουν να μείνουν στην τετράδα, Πανδής, Καραλής, Βλαχογεώργης και Ζέκιος ξέρουν ότι κάθε ήττα τους ρίχνει θέση, μιας και έχουν μειονέκτημα σε όλες τις ισοβαθμίες, ενώ η Πλατεία είναι πάνω από τα play out και εκεί θέλει να μείνει, με τον Σκοπελίτη, τον Βλαχαδάμη, τον Σαντικτσή και τον Αθανασίου να πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό.

Την Κυριακή στις 15:15 η Σοφοκλέους (3-18) κοντράρεται με τους Desperado (7-13) και ο Βουλέλλης, ο Βλούτης, ο Φραγκάκης και ο Σπανός θα κληθούν να επιβεβαιώσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα την αγωνιστική άνοδο της ομάδας τους. Χτίζοντας ψυχολογία ενόψει πλέι οφς και οι δύο ομάδες, η νίκη είναι σημαντική, μία κακή ήττα λίγο πριν τα νοκ άουτ πάντα μπορεί να στοιχίσει. Ο Ράγγας, ο Κορκονδείλας, ο Βαβίζος και ο Σεφέρης το ξέρουν αυτό και πρέπει να φροντίσουν να την αποφύγουν, το παιχνίδι αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον.

Ματς της εβδομάδας: Την Κυριακή στις 19:30 οι Jets (12-10) παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι απέναντι στους Ρούκουνες (10-10) και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα. Έχουν ίδιο αριθμό ηττών, νίκη των Jets θα τους φέρει πάνω από τους αντιπάλους τους σίγουρα στο τέλος, νίκη των Ρούκουνων τους κρατάει στο παιχνίδι για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Ο Ουζουνίδης, ο Μάρκος, ο Κωνσταντίνου και ο Ονουφρίου θα έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη φροντ λάιν των Ρούκουνων, αλλά και για να σταματήσουν τον Θεοδωρόπουλο, τον Κακοκόλη, τον Μητρόπουλο και τον Ρατσιάτο.

Αγώνα η Κυριακή έχει, στις 13:30 η Cream Team (9-11) θα αντιμετωπίσει τη Havana Rum (4-18) και οι στόχοι είναι γνωστοί. Κυνήγι της ισοβαθμίας από πάνω της για την Cream Team, κυνήγι της πρώτης της νίκης μετά από 17 συνεχόμενες ήττες για τη Havana Rum, νίκη που μπορεί να ξαναζεστάνει τη μάχη της για να αποφύγει τα play out. Ζούλιας, Ταταμίδης, Τσαΐνης και Ζήσης Δ. θέλουν το ροζ φύλλο, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να σταματήσουν τον Χιώτη, τον Παπαδημητρίου, τον Μπακαυγά Α., τον Μαγιάτη και την παρέα τους.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *