Free agents pool 2013!

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ετοιμάζεται για την 4η χρονιά του και εισάγει ακόμα μία καινοτομία! Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του και συμμετάσχετε στο πρωτάθλημα αλλά δεν μπορείτε να μαζέψετε ολόκληρη ομάδα, πλέον αυτό δεν χρειάζεται να σας σταματήσει. Ο παρακάτω πίνακας είναι το δικό μας παζάρι ελεύθερων παικτών! Δηλώστε συμμετοχή εδώ και να είστε σίγουροι ότι τα «λαγωνικά» των ομάδων θα παρακολουθούν στενά το θέμα!

Στον πίνακα (για να μπείτε στον πίνακα στείλτε σχόλιο στο παρόν άρθρο ή mail στο info@ageofbasketball.net) αναφέρετε το όνομά σας, το ύψος και την ηλικία σας, τις θέσεις στις οποίες σας αρέσει να παίζετε, αλλά και ό,τι άλλο εσείς θέλετε (μήνυμα προς τις ομάδες, φωτογραφία, βίντεο, ή κάτι άλλο). Δηλώνετε επίσης προφανώς τα στοιχεία σας (e-mail, τηλέφωνο) αλλά αυτά δεν θα δημοσιευτούν, θα υπάρχουν στην αντίστοιχη λίστα που θα έχουν οι διοργανωτές στα χέρια τους, προκειμένου να μπορεί να γίνει η επαφή με τις ομάδες που θα ψάχνουν παίκτες (όποια ομάδα ενδιαφέρεται για παίκτες, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να επικοινωνήσει με το site ή τους διοργανωτές και να ζητήσει τα στοιχεία τους). Τα σχόλια των ομάδων αφορούν στην τυχόν επαφή που έχουν με εσάς και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις υπόλοιπες ομάδες (αλλά και εσάς) στο να σας συμφωνήσετε με κάποια από αυτές.

Προσοχή! Όλα τα σχόλια (ομάδων ή παικτών) θα περνούν από έγκριση από το Age of Basketball, τυχόν ανάρμοστα, υβριστικά ή μειωτικά δεν πρόκειται, βεβαίως, να δημοσιεύονται. Στη στήλη «Προηγούμενη εμπειρία» μπορείτε να αναφέρετε τη σχέση σας με το άθλημα, παλιές ομάδες, ή και ομάδες στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με τις οποίες τυχόν αγωνιστήκατε τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι σίγουρα δύσκολο κάποιος να ξεκινήσει μόνος του σε μία ομάδα στην οποία δεν ξέρει άλλους, αλλά ήδη από πέρσι το έχουν δοκιμάσει αρκετοί παίκτες, η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει, ενώ αρκετές ομάδες αναζητούσαν περισσότερους παίκτες, καθώς δεν μπορούσαν να μαζέψουν ικανοποιητικό αριθμό παικτών στα ρόστερ τους! Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Ακόμα και αν δεν μπορέσουν οι παίκτες που θα μαζευτούν εδώ να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες ομάδες, αν ο αριθμός τους επαρκεί, τότε, εφόσον το θέλουν και οι ίδιοι, οι διοργανωτές μπορούν να τους φέρουν σε επαφή τον ένα με τον άλλο προκειμένου να σχηματίσουν μία δική τους ομάδα!

Προφανώς στον πίνακα μπορούν να βάλουν το όνομά τους και όσοι παίκτες αγωνίζονταν τις προηγούμενες χρονιές στο πρωτάθλημα με κάποια ομάδα, αλλά θέλουν να αλλάξουν φανέλα ενόψει της νέας χρονιάς!

Οδηγίες προς τους ελεύθερους παίκτες και τις ομάδες: Οι διοργανωτές θα σας φέρουν σε επαφή. Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση ότι μια ομάδα θα σας επιλέξει, ούτε ότι ο παίκτης που εσείς επιλέγετε θα είναι συνεπής στο να μείνει στην ομάδα σας. Για να αποφευχθούν κακές συνεργασίες, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας προς τον άλλο ως προς το τι ζητάτε και τι προσφέρετε, είτε αυτό αφορά στον χρόνο συμμετοχής, στη δυνατότητα παρουσίας στους αγώνες, στη θέση που θα παίζετε, στο τι θέλετε εσείς από την ομάδα και το πρωτάθλημα και στο τι θέλει η ομάδα από εσάς.

Μπείτε στον κόσμο του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» (τις φωτογραφίες και τα βίντο μπορείτε να τα δείτε σε κανονικό μέγεθος μετά το τέλος του πίνακα):

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στη λίστα έχει κλείσει!



(Κάντε κλικ στον πίνακα για να τον δείτε σε μεγάλο μέγεθος)

2. Μαντούβαλος Κυριάκος: Φωτογραφία
9. Μπουλιόπουλος Χρήστος: Φωτογραφία
18. Κατσοχειράκης Παναγιώτης: Φωτογραφίες

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *