Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 10ης εβδομάδας: Κυνηγώντας τα πλέι οφς!

Preview 10ης εβδομάδας: Κυνηγώντας τα πλέι οφς!

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η κανονική περίοδος στον τρίτο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» πλησιάζει στο τέλος της και η μάχη για τα πλέι οφς έχει ανάψει. Η 10η εβδομάδα είναι γεμάτη από εμβόλιμους αγώνες 5 διαφορετικών αγωνιστικών, αλλά μπορεί το πρόγραμμα να… μπαλώνει τρύπες, όμως αγωνιστικά μην περιμένει κανείς χάρες από τον αντίπαλό του. Έξι ομάδες είναι στη μάχη της οκτάδας με άλλες δύο να θέλουν κι άλλη νίκη για να μην κινδυνεύσουν, σίγουρη θέση στα πλέι οφς έχουν μόνοι οι δύο πρώτοι ακόμα.

Αρχή στη δράση θα γίνει το Σάββατο στις 14:00 όταν ο Γ.Σ.Π. (6-4) θα αντιμετωπίσει τους Gunners (1-8). Ο Γ.Σ.Π. έχει ανέβει στη βαθμολογία, αλλά στα τρία επόμενα παιχνίδια του είναι που θα παίξει τα πλέι οφς. Αρχής γενομένης από το ματς με τους Gunners, ο Κολοβέρος, ο Στασινός, ο Παπαναστασίου και ο Τσικαλάς θα πρέπει να τα δώσουν όλα, περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν. Απ’ την άλλη, οι Gunners μπορεί να μην έχουν πλέον ελπίδες για τα πλέι οφς, όμως το ροζ φύλλο είναι από μόνο του κίνητρο για όλους, ο Τσάπαλος Φ., ο Τσάπαλος Μ., ο Σερκετζιάν και ο Σαρρής και πάλι θα παλέψουν για τη νίκη.

Στις 17:00 οι Houston Robes (2-8) θα προσπαθήσουν να σταθούν όρθιοι απέναντι στον Santa Nionios (5-5). Οι πρώτοι μπορεί να μην έχουν ελπίδες για τα πλέι οφς, αλλά ένα καλό φίνις στη σεζόν σίγουρα θα τους κρατήσει σε θετική διάθεση ενόψει του καλοκαιριού, ο Δράκος, ο Ξηρόπουλος, ο Μικελάκης Μ. και ο Γκουμάκης θα παλέψουν για το ροζ φύλλο, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον ανεβασμένο Santa Nionios που με τους Τσουλφά, Καρυδάκη, Γαλανόπουλο και Λέγγα κυνηγά την οκτάδα και τα πλέι οφς και «καίγεται» για νίκες.

Στις 20:30 οι Run ‘n’ Gun (10-0) θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αήττητοι απέναντι στους Rockets (4-4) που την περασμένη εβδομάδα έφτασαν πολύ κοντά στο να σπάσουν το αήττητο της Αττικής. Οι Run ‘n’ Gun δεν θέλουν απώλειες ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την Αττική, ο Πανδής, ο Αντωνίου Α., ο Περρής και ο Σακελλαρόπουλος θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο που θα τους κρατήσει στην 1η θέση και αυτή την εβδομάδα. Απ’ την άλλη οι Rockets θέλουν πάρα πολύ νίκες για να βρεθούν στην οκτάδα, η οποία είναι και ο στόχος τους. Σίγουρα το να σπάσουν το αήττητο των Run ‘n’ Gun είναι τόσο δύσκολο όσο και ελκυστικό, αλλά με τα πλέι οφς να είναι ο σαφής τους στόχος, ο Μπαμπούνης, ο Τσάφος, ο Κορκοτσέλος και ο Κοντοθεοδώρου πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη και σε αυτό το ματς.

Τη Δευτέρα στις 21:45 οι New World Dons (6-3) θα αντιμετωπίσουν την Gauls Team (1-8) και ξέρουν ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν δεν θέλουν να θέσουν επί κινδύνω τη θέση τους στα πλέι οφς. Ο Σαχινίδης, ο Αθανασιάδης, ο Καλογεράκης και ο Πάντζος πρέπει να προσπαθήσουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό την πρόσφατη ήττα τους για να επανέλθουν στα ροζ φύλλα. Απ’ την άλλη ο Δούσκος, ο Μίχος, ο Μίντουλας και ο Ιακωβάκης έχουν δείξει ξεκάθαρα σημεία βελτίωσης τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουν και σε αυτό το ματς να παλέψουν και, γιατί όχι, να πάρουν το ροζ φύλλο.

Την Τρίτη στις 22:00 η Αττική (9-0) αντιμετωπίζει τους Houston Robes (2-8) που ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Φάββας, ο Γαλάνης, ο Κωστούλας και ο Ξερέας θέλουν το ροζ φύλλο για να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και να πάνε με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο ματς με τους Run ‘n’ Gun που θα κρίνει την κορυφή της κανονικής περιόδου. Απ’ την άλλη οι Houston Robes με τον Κισκίρα, τον Κουμπάρο, τον Κανιούρα και τον Γκουμάκη, θα πρέπει να υπερβούν εαυτόν για να κερδίσουν το ματς, αλλά κανείς δεν έχασε ποτέ πριν παίξει!

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *