Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για τις συμμετοχές στο “Πάνος Ζαχαρογιάννης”

Ανακοίνωση για τις συμμετοχές στο “Πάνος Ζαχαρογιάννης”

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση για το κλείσιμο των συμμετοχών για τη σεζόν 2013-14 της λίγκας, αλλά και για τη συμπληρωματική λίστα ομάδων που ήδη έχει ξεκινήσει να υπάρχει. Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση για τις συμμετοχές

Οι συμμετοχές των ομάδων για το Πρωτάθλημα «Πάνος Zαχαρογιάννης» που ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και ήδη καλύφθηκαν οι θέσεις των 5 Ομίλων, όπως είχαν αρχικά σχεδιασθεί, συνολικά στον μαραθώνιο του Πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν 80+ ομάδες.

Οι ομάδες θα καταταγούν σε 5 Ομίλους.

Οι 4 Όμιλοι θα διασταυρωθούν στην φάση των play offs για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας ομάδας, για την περίοδο 2013-14, αλλά και την τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Ο 5ος Όμιλος θα είναι «ανεξάρτητος» και σε αυτόν θα καταταγούν, μεταξύ άλλων, και όσες ομάδες επιθυμούν να έχουν στην σύνθεση τους παίκτες που θα αγωνίζονται και σε κάποιον από τους 4 άλλους Ομίλους.

Η απόφαση μας για την ύπαρξη αυτού του 5ου Ομίλου ήταν αναγκαία από τον μεγάλο αριθμό παικτών που εξεδήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν σε 2 ομάδες.

Η διοργάνωση μας ήδη έχει εξασφαλίσει επιπλέον ώρες χρήσης κλειστών γυμναστηρίων για να φιλοξενήσει όσες ομάδες δεν θα ενταχθούν στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου. Με τους τρέχοντες ρυθμούς αιτήσεων και την υπάρχουσα λίστα υποψηφίων ομάδων λίγο μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα έχουμε νέα αγωνιστική δράση, μέσω μιας νέας διοργάνωσης.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλατε την διοργάνωση μας. Η εμπιστοσύνη σας αυτή είναι η μεγάλη μας διαφήμιση που οδήγησε στην γιγάντωση του ‘Πάνος Ζαχαρογιάννης’.»

Βέβαια, για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, υπάρχει πάντα και ο πίνακας των Free Agents που προφανώς παραμένει ενεργός.

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Στιγκιντριακούς!

Οι Στιγκιντριακοί κατέκτησαν την 3η θέση στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κερδίζοντας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *