Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για προπονήσεις και εμφανίσεις

Ανακοίνωση για προπονήσεις και εμφανίσεις

Οι διοργανωτές του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν διπλή ανακοίνωση η οποία αφορά στο πρόγραμμα προπονήσεων στο διάστημα 21 με 25 Αυγούστου, αλλά και στις τιμές των εμφανίσεων για τις ομάδες. Αναλυτικά:

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ – ΤΙΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

Οι ομάδες που επιθυμούν να κάνουν προπονήσεις στο διάστημα 21/8 έως 25/8 μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της διοργάνωσης για τον καθορισμό ημέρας και ώρας για κάθε προπόνηση.

Το αίτημα πρέπει να γίνει έγκαιρα λόγω της μεγάλης ζήτησης από τις ομάδες αλλά και λόγω της έναρξης προετοιμασίες των ομάδων που χρησιμοποιούν τα γυμναστήρια για τα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Διαθέσιμα γήπεδα για το ανωτέρω διάστημα είναι τα κλειστά γυμναστήρια (2) στην Αγία Βαρβάρα και την Ζωφριά.

Στην προσπάθεια μας για την εξεύρεση της καλύτερης ποιότητας αλλά και τιμής για τις εμφανίσεις των ομάδων μας έχουμε έλθει σε συμφωνία με εταιρεία αθλητικών ειδών και οι τιμές που παραχωρούν στα μέλη της λίγκας μας είναι 13 ευρώ για μονή όψη εμφάνισης και 18 ευρώ για διπλή όψη.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και η εκτύπωση των εμφανίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της διοργάνωσης, email: grapgeo@gmail.com, τηλ. 6949139325.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *