Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Η βαθμολογία A όμιλου του 1ου Γκρουπ 2013-14

Η βαθμολογία A όμιλου του 1ου Γκρουπ 2013-14

 

Η βαθμολογία του Α ΟΜΙΛΟΥ του 1ου ΓΚΡΟΥΠ πρωταθλήματος “Πάνος Ζαχαρογιάννης” που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης έχει ως εξής:

 

– Ο Losvos έχει 2 μηδενισμούς στα ματς με Σφυριά και C-Drifters (0-20), η Allsafe B.C. έχει 1 μηδενισμό με Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων. Ο Ιχθύς έχει ένα μηδενισμό με Victorious. Οι εBEERοι έχουν 1 μηδενισμό με Alondra B.C..

* Όλες οι ισοβαθμίες θα σπάσουν σωστά μόνο μετά την τελευταία αγωνιστική. Παρακάτω θα βρείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους θα σπάσουν οι ισοβαθμίες του πρωταθλήματος στο τέλος της κανονικής περιόδου.

** Επισήμανση: ομάδες που χάνουν αγώνα στα χαρτιά (με 20-0) θα τοποθετούνται στη λήξη της κανονικής περιόδου τελευταίες σε κάθε τυχόν ισοβαθμία στην οποία θα βρεθούν, ασχέτως με τα μεταξύ τους αποτελέσματα με τις άλλες ομάδες που θα ισοβαθμήσουν ή με τη διαφορά πόντων που θα έχουν.

Τρόποι (με σειρά προτεραιότητας) για να σπάσουν οι ισοβαθμίες:

1. Οι νίκες κάθε ομάδας μόνο στους αγώνες με τις άλλες με τις οποίες ισοβαθμεί.
2. Αν υπάρχουν ομάδες που ισοβαθμούν μέσα στο γκρουπάκι αυτό σε νίκες-ήττες ακόμη κι έτσι, τότε
α) αν είναι 2 λαμβάνονται υπόψη τα μεταξύ τους αποτελέσματα για το ποια θα είναι πρώτη
β) αν είναι περισσότερες από δύο μετρούν εκ νέου οι νίκες-ήττες στους μεταξύ τους αγώνες (χωρίς τις ομάδες που δεν βρίσκονται στην επιμέρους ισοβαθμία)
3. Αν και πάλι δεν μπορεί να σπάσει η ισοβαθμία, μετράει η διαφορά πόντων της κάθε ομάδας στα ματς με τις ομάδες στο επιμέρους γκρουπάκι.
4. Αν και πάλι δεν μπορεί να σπάσει η ισοβαθμία, μετράει το goal average (δηλαδή η διαίρεση της επίθεσης με την άμυνα) των αγώνων ανάμεσα στις ομάδες στο επιμέρους γκρουπάκι.
5. Αν και τότε δεν ξεχωρίσουν οι ομάδες, τότε μετράει η συνολική διαφορά πόντων της κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα.

Παράδειγμα ισοβαθμίας 5 ομάδων ξεκινώντας από το 1:

Ομάδα Α 8-0
Ομάδα Β 6-2 (Η από Α)
Ομάδα Γ 2-6 (Η από Α, Β, Δ)
Ομάδα Δ 2-6 (Η από Α, Β, Ε)
Ομάδα Ε 2-6 (Η από Α, Β, Γ)

Τρεις ομάδες ισοβαθμούν, άρα προχωράμε στο 2β:

Ομάδα Γ 2-2
Ομάδα Δ 2-2
Ομάδα Ε 2-2

Και πάλι υπάρχει ισορροπία νικών-ηττών, άρα προχωράμε στο 3 και λαμβάνονται υπόψη οι διαφορές πόντων στα παιχνίδια ανάμεσα στις 3 αυτές ομάδες.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *