Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Διαβάζοντας το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» στο AoB!

Διαβάζοντας το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» στο AoB!

Η χρονιά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης είναι έτοιμη να ξεκινήσει και η σελίδα του πρωταθλήματος στο Age of Basketball είναι ήδη δημοσιευμένη. Ας κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης», όπως αυτό θα φαίνεται μέσα από τις σελίδες του ΑοΒ.

Η λογική του στησίματος της σελίδας του πρωταθλήματος φέτος είναι λίγο διαφορετική από εκείνη των 3 προηγούμενων σεζόν. Πρώτα απ’ όλα, οι σελίδες του πρωταθλήματος δεν θα είναι προσβάσιμες από buttons στη δεξιά πλευρά της κεντρικής του site. Η βασική διαφορά είναι ότι το πρωτάθλημα, πλέον, έχει το δικό του subdomain στο site, ουσιαστικά το δικό του χώρο στο διαδίκτυο. Πληκτρολογώντας…

…μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στον κόσμο του πρωταθλήματος. Στο link αυτό θα βρείτε όλα τα άρθρα όλων των σεζόν του πρωταθλήματος, με χρονολογική σειρά από το πιο πρόσφατο προς το παλιότερο, 9 ανά σελίδα. Άρα ό,τι άρθρο ανεβαίνει μπορεί να φανεί εκεί και θα το βρείτε στο εν λόγω link.

Την ίδια στιγμή, στα αριστερά της σελίδας που έχετε μπει, στο μαύρο κάθετο μενού θα δείτε την ενότητα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και από κάτω της (αν μπείτε από την κεντρική σελίδα του site, θα πρέπει να πατήσετε πάνω στην ενότητα πρώτα) τις σεζόν του πρωταθλήματος μία μία.

Πατώντας στην κάθε σεζόν έχετε πρόσβαση στην κεντρική της σελίδα. Έτσι, ένα «κλικ» στο 2013-14 θα σας φέρει στον κόσμο της φετινής μας σεζόν.

Η κεντρική σελίδα του 2013-14 χωρίζεται σε τρία μέρη. Πάνω πάνω υπάρχουν 6 buttons-μενού που οδηγούν στις αντίστοιχες κατηγορίες και αφορούν σε όλη τη λίγκα, και στα 2 γκρουπ.

Από εκεί μπορείτε να δείτε τα ρεκόρ του πρωταθλήματος, ομαδικά και ατομικά, τη Χρυσή Βίβλο, που περιλαμβάνει μια γρήγορη ματιά στην ιστορία της λίγκας, τις παροχές που έχουν οι αγωνιζόμενοι και οι οικογένειές τους από το πρωτάθλημα.

Επίσης, υπάρχει το link για το group του πρωταθλήματος στο Facebook, μέρος στο οποίο έχει στηθεί η καλύτερη και μεγαλύτερη μπασκετική παρέα της Αττικής, το link για τον ιστοχώρο όπου οι διοργανωτές θα αναρτούν όλες τις φωτογραφίες των αγώνων, αλλά και το link για το κανάλι των διοργανωτών στο YouTube, όπου θα βρίσκετε εύκολα όλα τα videos του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, η σελίδα χωρίζεται σε 1ο και 2ο γκρουπ, με το μενού του 1ου γκρουπ να βρίσκεται πρώτο. Τα δύο μενού είναι ακριβώς ίδια και για τα δύο γκρουπ, ώστε να υπάρχει κοινή λογική στην ανάγνωση όλου του πρωταθλήματος και να διευκολύνονται οι διαδικασίες.

Εξηγώντας τα δύο μενού (προφανώς ό,τι γράφεται παρακάτω είναι ξεχωριστό σε κάθε ένα από τα δύο γκρουπ), εδώ οι ομάδες και οι φίλοι τους μπορούν κατά σειρά να βρουν:

– Τη βαθμολογία ανά όμιλο για όλους τους ομίλους.

– Τα αποτελέσματα ανά όμιλο με τις αναλύσεις των αγώνων. Μέσα στο μενού αυτό, ανά όμιλο, θα υπάρχει πάντα το «Διάγραμμα των αγωνιστικών» το οποίο και θα ενημερώνεται με τα αποτελέσματα (τα σκορ) κάθε αγωνιστικής, λειτουργώντας ως ένας συγκεντρωτικός πίνακας των αποτελεσμάτων της κάθε ομάδας.

– Το πρόγραμμα για όλους τους ομίλους. Κάθε αγωνιστική να αναρτάται άρθρο με το πρόγραμμα ανά όμιλο για όλο το πρωτάθλημα (ξεχωριστά σε κάθε γκρουπ). Μέσα στο μενού του προγράμματος θα μπορείτε να βρείτε και τα Previews της κάθε αγωνιστικής, και αυτά θα είναι συγκεντρωτικά, αλλά μέσα το κάθε άρθρο χωρισμένο ανά όμιλο, όπως είπαμε ότι θα γίνεται και με το πρόγραμμα άλλωστε. Προσοχή, αν τυχόν γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα θα σημειώνονται με κόκκινο χρώμα. Οπότε μην ξεχνάτε να κοιτάτε το πρόγραμμα!

– Τις ανακοινώσεις των διοργανωτών του πρωταθλήματος. Είτε αφορά σε μια συνάντηση, είτε αφορά στην ενημέρωση των ομάδων για ένα θέμα, είτε αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο κάθε αγωνιστικής, είτε στην ανακοίνωση των ποινών, όλα θα βρίσκονται στο συγκεκριμένο μενού.

– Τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εδώ θα μπορούν οι ομάδες να βρίσκουν τους πρώτους σκόρερ της λίγκας, σε σύνολο και μέσο όρο πόντων, αλλά και τους πρώτους βομβαρδιστές στα τρίποντα. Η λίστα με τους πρώτους σκόρερ θα είναι κοινή για όλους τους ομίλους (προφανώς, ξεχωριστή για κάθε γκρουπ).

Καλό μπασκετικό χειμώνα σε όλες τις παρέες!

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *