Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Preview 6ης αγωνιστικής 1ου γκρουπ: Καλή αρχή

Preview 6ης αγωνιστικής 1ου γκρουπ: Καλή αρχή

 

Το πρωτάθλημα διένυσε το 1/4 της κανονικής περιόδου και πια υπάρχει εικόνα για τις ομάδες αφού και (το βασικότερο) τα ρόστερ έχουν σχεδόν σταθεροποιηθεί. Οπότε, ήρθε η ώρα για τα previews των αγωνιστικών, τα οποία θα είναι χωρισμένα ανά γκρουπ, αλλά μέσα στα γκρουπ θα χωρίζονται ανά αγωνιστική ημέρα και όχι ανά όμιλο. Πάμε, λοιπόν με την 6η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/11

Η 6η αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή στις 21:00 με το ματς ανάμεσα στα Σφυριά (2-2) και την Losvos (0-4), από τον Α όμιλο του 1ου γκρουπ. Η Losvos ψάχνει απεγνωσμένα για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και ο Κυρηνίκης με τον Σέρρα, τον Χαμορούσο και τον Ριτσάκη θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρει η ομάδα τους. Απ’ την άλλη, τα Σφυριά θέλουν τη νίκη για να ανέβουν πάνω από το 50%, ο Κοτσαμπάς θα πρέπει και πάλι να μείνει συνδεδεμένος με το καλάθι, μαζί του ο Μαμάκος, ο Τσούκας και ο Σαμέρας στη μάχη για το ροζ φύλλο.

Στις 22:30 οι Remal Madri (1-4) και οι Ατρόμητοι (2-3), ομάδες ΣΤ ομίλου 1ου γκρουπ, απέχουν 1 νίκη μεταξύ τους. Αν οι Remal Madri κερδίσουν, θα ισοβαθμούν με τους αντιπάλους τους, παίρνοντας μεγάλο μέρος από το κακό ξεκίνημα της χρονιάς πίσω. Ο Μαζιώτης, ο Σιδηρόπουλος, ο Βιλλιώτης και ο Μανίνας θα παλέψουν για το ροζ φύλλο, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Κελαϊδή, τον Καραχάλιο, τον Φουνταδάκη και τον Σιόλα, σε ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον.

Αγώνες η Παρασκευή έχει. Στις 21:00 οι Δικαστές (3-2) κοντράρονται με τους Wanted (0-5), ομάδες ΣΤ ομίλου 1ου γκρουπ. Οι δυο ομάδες απέχουν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, με τους Wanted να κυνηγούν με τον Παπαδαντωνάκη Μ., τον Ρούσσο, τον Κουβάτσο και τον Βουτσινό την πρώτη τους νίκη, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να κερδίσουν τους Δικαστές Τούμπα, Συκαρά, Πανουριά και Βλαζάκη.

Στις 22:30, από τον Ε όμιλο του 1ου γκρουπ, οι Pistons (0-4) αντιμετωπίζουν την Drink Team (3-2). Η αρχική ευφορία από τις 3 νίκες έχει αφήσει την ομάδα του Λαζάρου, που τις τελευταίες αγωνιστικές πέρασε δύσκολες στιγμές. Μαζί με τον Χατζησμάλη, τον Κωνσταντινίδη και τον Κούμανη, η Drink Team επιβάλλεται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα με πειστική εμφάνιση. Απ’ την άλλη οι Pistons θα τα δώσουν όλα για να εκμεταλλευτούν το κακό momentum της Drink Team και να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο, ο Μάραντος, ο Τρίκκας, ο Πλατανιάς και ο Νικολάος θα οδηγήσουν την ομάδα τους.

Σάββατο 2/11

Στις 20:00 για τον Β όμιλο ο Γ.Σ. Κυψέλης (1-4) κοντράρεται με τους Desperado (2-2). Ο Γ.Σ. Κυψέλης προέρχεται από την πρώτη του νίκη και θέλει με τον Σταθόπουλο, τον Ανυφαντάκη, τον Καραμπέτσο και τον Τριαντάφυλλο να χτίσει πάνω σε αυτή, αλλά θα πρέπει να υπερκεράσει τους Desperado, που με τον Κορκόνδειλα, τον Ράγγα, τον Εμμανουηλίδη και τον Κατσιαβάρα, θέλουν να ανέβουν πάνω από το 50%.

Στις 21:30 για τον Δ Όμιλο οι Σουβλέικερς (4-1) αντιμετωπίζουν την Devotion (4-1) σε ένα παιχνίδι που αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στο 4-1 και τη 2η θέση. Μόνο η μία θα συνεχίσει από την Κυριακή να αγγίζει την κορυφή του ομίλου, η άλλη θα πέσει πιο χαμηλά. Ο Σιάννας Χ, ο Φύτρος, ο Λουκιπούδης και ο Μαμάης για τους Devotion θα παλέψουν απέναντι στους Κοκοτίνη, Μαυρομάτη, Σάββο και Μαστοράκη, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις 22:00 οι Στιγκιντριακοί (4-1) περιμένουν τους Τριπόντιους (2-3) για τον Δ όμιλο και τα άσχημα νέα για τους αντιπάλους των Στιγκιντριακών είναι ότι η περίφημη άμυνά τους (καλύτερη πέρσι στη λίγκα) έκανε ξανά την εμφάνισή της. Μετά την 1η αγωνιστική, οι Στιγκιντριακοί μετρούν 4 συνεχόμενες στις οποίες έχουν δεχτεί κάτω από 40 πόντους και πια τα στοιχήματα για το ποιος θα τους βάλει περισσότερους πληθαίνουν. Ο Γαβρίδης επέστρεψε, μαζί με τον Εγγλέζο, τον Παπαδόπουλο, τον Διαμαντόπουλο και τον Γρυπάρη θα παλέψουν για μία ακόμα νίκη απέναντι στον Χασόγια, τον Χασιώτη, τον Καραδήμα και τον Δαμιανάκη.

Στις 20:30 οι Ready 2 fire (4-0) παίζουν με τους Houston Robes (0-4) για τον Ε όμιλο με τις δυο ομάδες να έχουν αντίστροφες πορείες ως τώρα. Οι περσινοί πρωταθλητές του Β ομίλου θέλουν να συνεχίσουν αήττητοι, ο Κουράκος, ο Παππάς Σ., ο Βαραμέντες και ο Στερμάσι θα προσπαθήσουν γι’ αυτό, απέναντι στον Κουμπάρο, τον Παπακωνσταντίνου, τον Αντωνίου και τον Γκουμάκη, που θέλουν το πρώτο τους ροζ φύλλο, αλλά έχουν δύσκολη αποστολή.

Στις 21:30 ο Santa Nionios (3-0) κοντράρεται με τους Daltons (0-4) για τον Ε όμιλο σε ακόμα ένα παιχνίδι του ομίλου που ένας αήττητος παίζει με κάποιον χωρίς νίκη! Ο Μπελεχάκης, ο Τσούλφας, ο Λέγγας και ο Στέφος θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο, αλλά οι Daltons θα τα δώσουν όλα για το πρώτο δικό τους με τον Γκολφινόπουλο, τον Βουρλάκο, τον Χάδιαρη Ν. και τον Βολυράκη.

Κυριακή 3/11

Στις 15:30 για τον Α όμιλο η Victorious (4-0) αντιμετωπίζει τους C-Drifters (2-1). Οι C-Drifters θέλουν να επανέλθουν σε νικηφόρους ρυθμούς μετά την ήττα από την Allsafe B.C. και ο Ξενόφος, ο Κουτέλας, ο Γκότσης και ο Κουτσοβασίλης θα προσπαθήσουν γι’ αυτό. Όμως, έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς απέναντί τους θα βρουν μία από τις δύο αήττητες ομάδες του ομίλου, ο Θεοδωρόπουλος με τον Καρδαρά, τον Ιωαννίδη και τον Καραμπάτσο, θέλουν να κρατήσουν μόνο ροζ φύλλα για την ομάδα τους.

Στις 17:15 για τον Α όμιλο η Allsafe B.C. (4-1) παίζει με τον Ρεμπελιακό (4-0) σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ο Σκοπελίτης, ο Χρυσούλας Χ., ο Σαντικτσής και ο Αθανασίου θα έχουν πολλή δουλειά αν θέλουν η ομάδα τους να σπάσει το αήττητο του Ρεμπελιακού, ο οποίος είναι σίγουρος ότι με Καρρά, Πλεξουσάκη, Κοντογεώργη και Σαρρή θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει στην κορυφή του ομίλου.

Στις 20:30 ο Ιχθύς (1-4) αντιμετωπίζει τους εBEERους (3-2) σε αγώνα του Α ομίλου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Γι’ αυτό θα παλέψουν ο Κανελάτος, ο Κονδύλης, ο Τσιφλίδης και ο Βασιλόπουλος, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Ηλιάκη, τον Γκούσκο Δ., τον Φιλακουρίδη και τον Δουκλιά, που θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί των εBEERων.

Στις 21:30 η Oklaχώμα Thunder (0-5) παίζει με την Alondra B.C. (1-3) σε ματς του Α ομίλου με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις μία νίκη. Το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες, με τον Τσάπαλο Φ., τον Μουσινούδη, τον Παντελή και τον Πούλιο να θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να σταθούν όρθιοι απέναντι στον Κούβα, τον Κουβάτσο, τον Γιαννατσή και τον Παπαγεωργίου της Alondra B.C..

Στις 14:00 για τον Β όμιλο οι Streetballers (5-0) και η Havana Rum (4-0) παίζουν ντέρμπι κορυφής που σημαίνει ότι από τη Δευτέρα ο όμιλος θα έχει μόλις 1 ομάδα χωρίς ήττα. Ο Νάσιος, ο Βήχος, ο Βασιλούνης και ο Κάλδανης θα παλέψουν για τους Streetballers, με τον Χιώτη, τον Μπακαυγά Α., τον Κοντοδιό και τον Μποτόζη να θέλουν να κρατήσουν στην κορυφή τη Havana Rum.

Στις 15:30 για τον Β όμιλο οι Ασυμβίβαστοι Γαλάτες (0-4) αντιμετωπίζουν την Gauls Team (1-3) και θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Ο Ανδρικόπουλος Τζ., ο Καραμανιόλας, ο Ανδρικόπουλος Α. και ο Λεβεντούρης θέλουν αυτό το ροζ φύλλο, αλλά και η Gauls Team θα προσπαθήσει με τον Μίντουλα, τον Ζωγόπουλο, τον Παούρη και τον Ιακωβάκη.

Στις 22:00 ο Γ.Σ.Π. (3-1) σε ματς του Β ομίλου παίζει με την Δ.Η.Α.Σ. (2-2) που θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα. Ο Καραγιαννίδης, ο Τρουλάκης, ο Κοζαδίνος και ο Δαλιάνης θα προσπαθήσουν για την Δ.Η.Α.Σ. να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Γ.Σ.Π. που με τον Παπαναστασίου, τον Κολοβέρο, τον Νεράτζη και τον Στασινό θα παλέψει για το 4ο ροζ φύλλο του.

Στις 22:00 οι Gademians (2-3) κοντράρονται με τους Ρούκουνες (2-2) σε αγώνα του Β ομίλου που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ομάδες με τις ίδιες νίκες. Ο Παπασγουρίδης, ο Κατιάκος, ο Βασιλείου και ο Αντύπας θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά το άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στους New World Dons, με τους Ρούκουνες να προέρχονται από αναβολή και να θέλουν με Πανόπουλο, Καψοκόλη, Τοπαλίδη και Κανελλόπουλο να επανέλθουν με νίκη.

Στις 19:00 οι Απρόβλεπτοι (1-3) παίζουν με την ΑΕΚ Περιστερίου (1-3) για τον Γ όμιλο και με τον Γαλήτη, τον Λόντο, τον Νικολόπουλο και τον Ξιγκάκη θέλουν να πάρουν τη νίκη με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θεαματικό τρόπο που κέρδισαν στην εκπνοή το τελευταίο τους ματς. Η ΑΕΚ Περιστερίου έχει μπει μέτρια στη σεζόν σε σχέση με τα περσινά στάνταρ της, αλλά με τον Παληό, τον Κουφογιάννη, τον Κελεπούρη και τον Καραθανάση, θέλει να αρχίσει να αναρριχάται στον βαθμολογικό πίνακα.

Στις 20:00 για τον Γ όμιλο η S-Parta BC (4-0) παίζει με τους Byron Celtics (2-2) και θέλει με τον Σωμαράκη, τον Κουζοβουνά, τον Ορνιθόπουλο και τον Κουρέβελη να προστατεύσει το αήττητό της, σε ένα διόλου εύκολο ματς. Απέναντί της θα βρεθούν ο Μανιατόπουλος, ο Σαχινίδης, ο Βανταράκης και ο Κυρούσης που θέλουν να χαρίσουν στους Byron Celtics άλλη μία νίκη.

Στις 21:30 οι Friends (4-1) αντιμετωπίζουν τους Black Hawks (4-1) για τον Γ όμιλο σε ένα ματς ανάμεσα σε ισόπαλες ομάδες που και οι δύο θέλουν να πετάξουν ο ένας τον άλλο από πάνω του. Ο Ζήσης Δ., ο Πράττης, ο Νίκολιτς και ο Μάρκος θέλουν να πάρουν τη νίκη για τους Friends, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους Black Hawks των Χρυσόστομου, Αρτόπουλου, Μητρόπουλου και Μακρή.

Στις 15:45 για τον Δ όμιλο η Ήρεμη Δύναμη (1-3) παίζει με τον Αστέρα B.C. (0-4) ο οποίος θέλει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν. Ο Βουλέλλης, ο Βλουτής, ο Φραγκάκης και ο Δημητριάδης θα παλέψουν για τον Αστέρα B.C. με τον Μπίτσικα, τον Πασσά, τον Νικολόπουλο και τον Κουρετζή να καλούνται να τους αναχαιτίσουν για λογαριασμό της Ήρεμης Δύναμης.

Στις 22:30 οι Rockets (2-2) κοντράρονται με τον ΟΦΗ Ηρακλείου (1-3) σε αγώνα του Δ ομίλου ο οποίος θα θέσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Φιλίνης, ο Πισιτέλης, ο Λαμπρόπουλος και ο Νικολαΐδης για τον ΟΦΗ Ηρακλείου θα προσπαθήσουν για να φτάσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία, ενώ απ’ την άλλη, ο Τσιρίδης, ο Κοντοθεοδώρου, ο Καλούδης και ο Τσάφος θα προσπαθήσουν να πάρουν το 3ο ροζ φύλλο των Rockets.

Στις 17:30 τα Παλτά (0-3) παίζουν με την Τερψιθέα (0-4) για τον Ε όμιλο με τις δύο ομάδες να ξέρουν ότι μόνο η μία θα φύγει από το γήπεδο με το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς στις αποσκευές της. Ο Παλτάς, ο Μιτσάκος, ο Βλαστός και ο Λυμπερογιάννης θα ηγηθούν των Παλτών, που απέναντί τους θα βρουν τους Φαουζί, Χατζάκη, Μανιφάβα και Λαζαρίδη, αποφασισμένους για την πρώτη νίκη.

Στις 21:00 για τον Ε όμιλο ο Άφοβος (4-1) κοντράρεται με τους Δραπέτες (5-0) και δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Με τον Καραντζούνη, τον Συσκάκη, τον Τραϊφόρο και τον Τσικόλα θα παλέψει για τη νίκη, αλλά και το να είναι αυτός που θα σπάει το αήττητο των Δραπετών, που θέλουν να συνεχίσουν τη συλλογή ροζ φύλλων με τον Χατζηγεωργίου, τον Περζικιανίδη, τον Γρεβενίτη και τον Κίτσο.

Στις 20:00 οι Nothing But Net (1-4) παίζουν με τα Κουλουβάχατα (5-0) για τον ΣΤ όμιλο και έχουν πολύ δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τους αήττητους αντιπάλους τους. Μαχητικοί και σκληροί, οι Nothing But Net με τον Καραμανή, τον Σαπλατέρα, τον Κοτσίφη και τον Καρκατσούλη θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα, έναν ρυθμό που ο Κουμεντάκης, ο Καπέλης, ο Τσιλάβης και ο Κοκονίδης θέλουν να δυο να ανοίγει, άλλωστε τα Κουλουβάχατα είναι η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Στις 22:15 οι Θαλασσόλυκοι (3-2) αντιμετωπίζουν τους North Side Kings (1-4) για τον ΣΤ όμιλο και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες. Ο Λέντζος Γ., ο Τεντόμας, ο Δασκαλάκης και ο Καραγιαννίδης Τ. θα παλέψουν για την ομάδα τους που θέλει να ελέγξει το ρυθμό και τον ενθουσιασμό των Κολλιόπουλου, Μαριάκη, Μποτσάκου και Καλλιγιάννη και των υπολοίπων North Side Kings.

Δευτέρα 4/11

Στις 22:30 για τον ΣΤ όμιλο η Αττική (5-0) έχει μπροστά της ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι στους Zeppelin (4-1). Τις ομάδες χωρίς μία νίκη, έχουν αμφότερες φιλοδοξίες κορυφής και το παιχνίδι αναμένεται καυτό. Ο Τσαντζαλής, ο Θωμάς, ο Ποζιόπουλος και ο Κουτσός πρέπει να σταθούν όρθιοι απέναντι στην ομάδα του Μπουργαζά με τους Μαγκαφά, Σταυρόπουλο, Γαλάνη και Αλαντίν να πρωτοστατούν.

Στις 22:30 για τον Γ όμιλο οι Big Ballers (1-4) κοντράρονται με τους Aces (0-4) με τις δύο ομάδες να θέλουν αμφότερες τη νίκη στο παιχνίδι. Οι Big Ballers με τον Βασιλάκη, τον Βασιλειάδη, τον Παπαδόπουλο και τον Γιαννόπουλο θέλουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, ενώ ο Καλοπήτας, ο Τσεκούρας, ο Βασιλακόπουλος και ο Κούπας ξέρουν ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν για τους Aces.

Τρίτη 5/11

Στις 22:30 για τον Γ όμιλο η Τιρινίνι (2-3) κοντράρεται με τη Hangover Team (1-4). Κι εδώ μία νίκη διαφορά χωρίζει τις δύο ομάδες, με τον Αντωνόπουλο, τον Λεγάκη, τον Σταματέρη και τον Κουρτογιάννη να θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στην παράταση από τους Black Hawks και το ροζ φύλλο να είναι το μόνο φάρμακο. Απ’ την άλλη, η Hangover Team με τον Παπακίτσο, τον Δρόση, τον Κόρδαλη και τον Τσιντιρή θέλει να φτάσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία και ο δρόμος για να το πετύχει αυτό περνά από την Τρίτη.

Τετάρτη 6/11

Στις 22:30 για τον ΣΤ όμιλο η Μαύρη Θύελλα (1-4) έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Red Hot Chili Hoopers (4-1), θέλοντας να ανέβει στη βαθμολογία και να ξεπεράσει το ματς με την Αττική. Ο Σταθόπουλος, ο Πετρόπουλος, ο Αλεξόπουλος και ο Μακρηγιάννης θα σταθούν στο παρκέ για το ροζ φύλλο της ομάδας τους, με τους Red Hot Chili Hoopers να ξέρουν ότι με νίκη μένουν μόνοι 3οι και αυτό να τους δίνει έξτρα κίνητρο, με τον Χλη, τον Φραγκογιάννη, τον Κυριακόγλου και τον Βενέτη για να παλέψουν.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *