Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για κλήρωση και πρόγραμμα – 1ο γκρουπ

Ανακοίνωση για κλήρωση και πρόγραμμα – 1ο γκρουπ

 

Με τη λήξη της κανονικής περιόδου στο 1ο γκρουπ οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διευκρίνιση δύο θεμάτων που εκκρεμούν, το ένα αφορά σε κλήρωση στο Challenge League, και το άλλο στην ημερομηνία ανακοίνωσης του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής σε Playoffs και Challenge League. Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Playoffs και του Challenge League στο 1ο γκρουπ θα ανακοινωθεί το βράδυ του Σαββάτου 29/3, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η κλήρωση που αφορά στους ομίλους του Challenge League.

Η κλήρωση αφορά στη μεταφορά μιας ομάδας (Ρούκουνες ή Aces) από τον όμιλο P σε άλλο όμιλο (L ή X). Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 29/3 στις 18:30.

Η αλλαγή ομίλου είναι επιβεβλημένη για να διατηρηθεί η χρονική συνοχή στη λίγκα, να έχουν δηλαδή όλοι οι όμιλοι από 7 αγωνιστικές και όχι ο ένας να έχει 9 και οι τρεις άλλοι από 7. Περισσότερες πληροφορίες για την επεξήγηση του θέματος μπορείτε να βρείτε στο άρθρο με τους ομίλους του Challenge League.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *