Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για την κάλυψη των αγώνων με βίντεο

Ανακοίνωση για την κάλυψη των αγώνων με βίντεο

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση που αφορά στην κάλυψη των αγώνων με βίντεο από επαγγελματικό στούντιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών ομάδων για ακόμη καλύτερη κάλυψη των αγώνων με βίντεο προχωρήσαμε σε συνεργασία με επαγγελματικό studio το οποίο θα αναλάβει να καλύπτει τους αγώνες των ομάδων.

Η βιντεοσκόπηση αφορά σε ολόκληρο τον αγώνα, στην συνέχεια θα γίνεται η κατάλληλη επεξεργασία των φάσεων, παρουσίαση του MVP του αγώνα με ανάλογα στιγμιότυπα αλλά και παρουσίαση στην οθόνη πλήθους στατιστικών στοιχείων.

Κόστος κάλυψης του αγώνα 24 ευρώ. Το ποσό μπορεί να επιμεριστεί στις 2 ομάδες, αν το επιθυμούν και οι 2, για είναι ακόμη οικονομικότερη η παραγωγή.

Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας θα παραδίδεται στον αρχηγό της ομάδας το λινκ, με κωδικό, για να το διαμοιράσει στους συμπαίκτες του.

Δείγμα της κάλυψης αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο

Για την κάλυψη του αγώνα θα πρέπει να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση προς τον υπεύθυνο των βίντεο τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα.

Για κάθε περαιτέρω λεπτομέρεια – διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στο grapgeo@gmail.com ή στο 6947818482 κ. Ιορδάνης Μιχαηλίδης.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *