Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για εμφανίσεις και δικαιολογητικά

Ανακοίνωση για εμφανίσεις και δικαιολογητικά

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση για το τέλος παράτασης προμήθειας εμφανίσεων και δικαιολογητικών. Αναλυτικά:

«ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Μετά την επιπλέον χρονική παράταση που είχαν οι ομάδες για την προμήθεια των αθλητικών εμφανίσεων επισημαίνουμε ότι από την 10η αγωνιστική καμία συμμετοχή ομάδας η παίκτη δεν θα επιτρέπεται αν δεν υπάρχει ομοιόμορφη εμφάνιση.

Το πρόβλημα της μη ύπαρξης εμφάνισης και αριθμών σε φανέλα και σορτσάκι δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα τόσο στην γραμματεία αλλά και στην έκδοση των αναλύσεων των αγώνων και των στατιστικών.

Η διοργάνωση έχει γίνει δέκτης, δικαιολογημένων, παράπονων από τις ομάδες που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Ταυτόχρονα από την ίδια αγωνιστική δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε παίκτες, είτε παίζουν για πρώτη φορά είτε έχουν αγωνισθεί ξανά, αν δεν έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην προκήρυξη.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πρέπει να έχει συγκεκριμένο κείμενο, υπάρχει στο www.panos.zaharogiannis.ageofbasketball.net, και να είναι επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να αναλάβουν προσωπικά την ευθύνη για τα δυο αυτά σημαντικά θέματα. »

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *