Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση προσθήκης παικτών

Ανακοίνωση προσθήκης παικτών

Τα μισά του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» πλησιάζουν και οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τις προσθήκες παικτών στα ρόστερ των ομάδων. Αναλυτικά:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και πριν την αρχή του δεύτερου (14/12 η 12η αγωνιστική), οι ομάδες και των δύο γκρουπ της λίγκας έχουν το δικαίωμα να προσθέσουν έως δύο (2) παίκτες στα ρόστερ τους, αρκεί να τηρούνται τα κριτήρια της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Δηλαδή, τα ρόστερ θα πρέπει να αριθμούν έως 25 παίκτες, οπότε αν με τις τυχόν προσθήκες ο αριθμός πρόκειται να είναι μεγαλύτερος, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση κάποιου από τους υπάρχοντες παίκτες. Επίσης, θα πρέπει να τηρηθεί και ο κανονισμός για συμμετοχή το πολύ έως 2 αθλητών από Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ σε κάθε ομάδα στο 1ο γκρουπ και, βεβαίως, κανένας από υψηλότερη κατηγορία.

Στις προσθήκες υπάρχει αυστηρή χρονική προθεσμία. Οι ομάδες μπορούν να στείλουν στο Age of Basketball από σήμερα 2 Δεκεμβρίου, έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου τα ονόματα του ενός ή των δύο παικτών που επιθυμούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Για να αγωνιστούν οι παίκτες αυτοί, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν εμφανίσεις, αλλά και να έχουν παραδώσει στους διοργανωτές στο γήπεδο πριν την πρώτη τους εμφάνιση τα απαραίτητα χαρτιά (φωτογραφία, αντίγραφο ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση), αλλιώς δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν τον αγώνα.

Η αποστολή των ονομάτων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά στο info@ageofbasketball.net με την ένδειξη «προσθήκη παικτών» στον τίτλο, το όνομα των παικτών και το όνομα της ομάδας που τους προσθέτει. Μόνο όσα ονόματα αποσταλούν στην εν λόγω διεύθυνση θα είναι έγκυρα για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και όχι σε άλλη διεύθυνση ή προφορικά στο γήπεδο.»

Update επισήμανση 2/12, 20:33: Παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα φέτος, μπορούν να αλλάξουν ομάδα. Αλλά, βεβαίως, μετά δεν μπορούν να αγωνιστούν ξανά με την παλιά τους ομάδα.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *