Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Πειθαρχικός έλεγχος 14ης αγ.: ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος 14ης αγ.: ποινές

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ανακοίνωσαν τις ποινές για τα παραπτώματα της περασμένης εβδομάδας (14η αγωνιστική) στα 2 γκρουπ της λίγκας (1ο και 2ο). Αναλυτικά:

– Στον παίκτη της ομάδας Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων, Κοσμίδη Ηλία, με αριθμό νο6 επιβάλλεται ποινή δυο (2) αγωνιστικών για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα μετά το ματς Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων – εBEERοι. Λόγω της σοβαρότητας του παραπτώματος η ποινή έχει ισχύ από τη 15η αγωνιστική.

– Στον παίκτη της ίδιας ομάδας (Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων) Βασιλείου Α. με αριθμό νο20 επιβάλλεται αυστηρή επίπληξη, η ποινή που πιθανόν δεχτεί στο μέλλον θα διπλασιαστεί.

– Στον παίκτη της ομάδας Oklaχώμα Thunder, Μουσινούδη Β. (νο24) επιβάλλεται ποινή τριών (3) αγωνιστικών για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα μετά το ματς Victorious – Oklaχώμα Thunder. Η ποινή έχει ισχύ από τη 16η αγωνιστική.

– Στον παίκτη της ομάδας Ασυμβίβαστοι Γαλάτες με αριθμό νο21 (Κοντογιάννης Χ.) επιβάλλεται ποινή μιας (1) αγωνιστικής για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα μετά το ματς Ασυμβίβαστοι Γαλάτες – Streetballers. Η ποινή έχει ισχύ από τη 16η αγωνιστική.

– Στον παίκτη της ομάδας Τιρινίνι με αριθμό νο33 (Γαλανόπουλος Γ.) επιβάλλεται ποινή μιας (1) αγωνιστικής για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα μετά το ματς Τιρινίνι – Aces. Η ποινή έχει ισχύ από τη 16η αγωνιστική.

– Στον παίκτη της ομάδας Harlem με αριθμό νο6 (Σιμιντζής Β.) επιβάλλεται ποινή αποβολής από το πρωτάθλημα γιατί υπέπεσε για 2η συνεχόμενη φόρα στο ίδιο παράπτωμα, βιαιοπραγία ή απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου. Επιβαρυντικό επιπλέον στοιχείο το γεγονός ότι παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις ουδέποτε συνεργάστηκε είτε ο εν λόγω παίκτης είτε ο εκπρόσωπος της ομάδας του με την διοργάνωση κατά την διερεύνηση του πρώτου παραπτώματος. Παρά το γεγονός ότι απεστάλησαν τα στοιχεία στον εκπρόσωπο της ομάδας του, μετά την παρέλευση της 1ης προθεσμίας στην οποία ουδέποτε ανταποκρίθηκαν, και το νέο χρονικό περιθώριο το οποίο τους εδόθη για την αποστολή της απολογίας τους και αυτό παρήλθε χωρίς η αποστολή αυτή να γίνει.

– Στον παίκτη με τον αριθμό νο1 (Μαγγίνης Κ.) του Πολυνίκη επιβάλλεται ποινή 1 (μίας) αγωνιστικής για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Πολυνίκης-Harlem. Η ποινή έχει ισχύ από τη 16η αγωνιστική.

– Στον προπονητή της ομάδας Πολυνίκης, Λαγό Α., επιβάλλεται αυστηρή επίπληξη, η ποινή που πιθανόν δεχτεί στο μέλλον θα διπλασιαστεί, για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Πολυνίκης-Harlem.

– Στον παίκτη με τον αριθμό νο35 (Μάνος Δ.) της ομάδας Harlem επιβάλλεται αυστηρή επίπληξη, η ποινή που πιθανόν δεχτεί στο μέλλον θα διπλασιαστεί, για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Πολυνίκης-Harlem.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *