Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Πειθαρχικός έλεγχος 15ης-16ης αγ.: ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος 15ης-16ης αγ.: ποινές

 

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ποινές για τους παίκτες που είχαν κληθεί σε απολογία μετά τη 15η αγωνιστική, αλλά και ποινή για ένα παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

«Πειθαρχικός έλεγχος – ποινές:

– Στον παίκτη με το νο9 (Γκάτση Σ.) από την ομάδα Χώματα επιβάλλεται ποινή μίας (1) αγωνιστικής για τη συμπεριφορά του και τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την Dirtus Bologna. Η ποινή ισχύει από τη 17η αγωνιστική.

– Στον παίκτη με το νο13 (Εξαρχόπουλο E.) από την ομάδα Χώματα για το ίδιο παιχνίδι, επιβάλλεται αυστηρή επίπληξη που σημαίνει ότι τυχόν μελλοντική του τιμωρία θα διπλασιαστεί.

– Στον παίκτη με το νο7 (Καραλής Α.) από την ομάδα Α.Σ. Κορυδαλλού Νέα Παιδεία, επιβάλλεται ποινή μίας (1) αγωνιστικής για τη συμπεριφορά του και τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την Α.Ε. Γκράβας. Η ποινή ισχύει από τη 17η αγωνιστική.

– Στον παίκτη με το νο15 (Καρράς Χ.) από τον Ρεμπελιακό, επιβάλλεται, για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο παιχνίδι Ρεμπέλιακος-Ιχθύς, αυστηρή επίπληξη που σημαίνει ότι τυχόν μελλοντική του τιμωρία θα διπλασιαστεί.

– Στον παίκτη με το νο15 (Ανδρικόπουλο Τζ.) της ομάδας Ασυμβίβαστοι Γαλάτες, επιβάλλεται ποινή μίας (1) αγωνιστικής για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή στον αγώνα Ασυμβίβαστοι Γαλάτες-Γ.Σ. Κυψέλης, σύμφωνα με τα όσα έστειλε σε έκθεση ο διαιτητής την επομένη του αγώνα προς τους διοργανωτές, και για τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές. Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που υποπέσει εκ νέου σε πειθαρχικό παράπτωμα προς διαιτητή ο συγκεκριμένος παίκτης ή άλλο μέλος της ομάδας Ασυμβίβαστοι Γαλάτες, η επιτροπή ορισμού διαιτητών θα αρνηθεί ορισμό για τους αγώνες της εν λόγω ομάδας

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *