Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Πειθαρχικός έλεγχος 17ης αγ.: ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος 17ης αγ.: ποινές

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ανακοίνωσαν τις ποινές για τα περιστατικά που απασχόλησαν την πειθαρχική επιτροπή μετά τη 17η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Πειθαρχικός έλεγχος: ποινές

– Επιβάλλεται ποινή δύο (2) αγωνιστικών στον βοηθό προπονητή των Desperado, Καραλή Ά., για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια διένεξης μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, στον αγώνα Desperado-Γ.Σ. Κυψέλης. Σε περίπτωση που υποπέσει στο μέλλον σε πειθαρχικό παράπτωμα η ποινή που τυχόν θα του επιβληθεί θα διπλασιαστεί.

– Επιβάλλεται ποινή μίας (1) αγωνιστικής στον παίκτη της ομάδας Desperado με αριθμό φανέλας νο23 (Καραλής Δ.) για τη συμπεριφορά του στον αγώνα Desperado-Γ.Σ. Κυψέλης. Σε περίπτωση που υποπέσει στο μέλλον σε πειθαρχικό παράπτωμα η ποινή που τυχόν θα του επιβληθεί θα διπλασιαστεί.

– Επιβάλλεται ποινή μιας (1) αγωνιστικής στον παίκτη της ομάδας Γ.Σ. Κυψέλης με αριθμό φανέλας νο14 (Διαμαντόπουλος Β.) για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Desperado-Γ.Σ. Κυψέλης. Σε περίπτωση που υποπέσει στο μέλλον σε πειθαρχικό παράπτωμα η ποινή που τυχόν θα του επιβληθεί θα διπλασιαστεί.

– Στον παίκτη της ομάδας Ζυγός με αριθμό φανέλας νο13 (Μπουρίτης Γ.) επιβάλλεται ποινή δύο (2) αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του προς το διαιτητή στη διάρκεια του αγώνα Ζυγός-Α.Ε.Π.Ε..

* Οι ποινές και στους 4 αθλητές έχουν ισχύ από τη 19η αγωνιστική.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *