Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ανακοίνωση για τις προσθήκες

Ανακοίνωση για τις προσθήκες

 

Οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη δυνατότητα προσθηκών από τις ομάδες στο 1ο και το 2ο γκρουπ. Αναλυτικά:

«Προσθήκες

Μετά από αίτημα αρκετών ομάδων έγινε ψηφοφορία για ενδεχόμενες προσθήκες στο 1ο και το 2ο γκρουπ του πρωταθλήματος. Από την ψηφοφορία και στα δύο γκρουπ (ξεχωριστά) η πρόταση πέρασε και εγκρίνονται δύο (2) προσθήκες σε κάθε ομάδα στο 1ο και το 2ο γκρουπ. Για να γίνουν δεκτές οι προσθήκες πρέπει να τηρούνται τα εξής:

Να σταλούν τα ονόματα των παικτών στο info@ageofbasketball.net μέχρι και Τρίτη 18 Φεβρουαρίου. Χρειάζεται να σταλεί όνομα και επίθετο, αλλά προφανώς και το όνομα της ομάδας που προστίθεται ο παίκτης.

– Το ρόστερ κάθε ομάδας να περιλαμβάνει το πολύ 25 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια ομάδα με τις προσθήκες ξεπεράσει το συγκεκριμένο αριθμό, θα πρέπει να αφαιρέσει έναν ή δύο παίκτες, ώστε να φτάσει στους 25.

– Πρέπει να τηρούνται οι περιορισμοί περί συμμετοχής παικτών στη Δ ΕΣΚΑ/ΕΣΚΑΝΑ και όχι σε υψηλότερη κατηγορία στο 1ο γκρουπ και περί μη συμμετοχής εν ενεργεία παικτών στο 2ο γκρουπ, ακριβώς όπως αναφέρονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

– Κάθε προσθήκη για να αγωνιστεί πρέπει να έχει φέρει στη γραμματεία του αγώνα (πριν το ματς) όλα τα απαραίτητα έγγραφα: φωτοτυπία ταυτότητας, φωτογραφία και την υπεύθυνη δήλωση.

Οι προσθήκες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ήδη από τη 18η αγωνιστική και στα 2 γκρουπ.»

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *