Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Ψηφίστε τους καλύτερους του 1ου γκρουπ του 2013-14!

Ψηφίστε τους καλύτερους του 1ου γκρουπ του 2013-14!

Όπως έγινε και τις 3 πρώτες σεζόν της λίγκας, έτσι και φέτος ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματός μας για το 1ο γκρουπ! Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης να πλησιάζει, οι ομάδες καλούνται να επιλέξουν αυτούς που ξεχώρισαν! Οι παλιοί, δώστε… λίγη προσοχή, μιας και το σύστημα φέτος αναγκαστικά τροποποιείται.

Κάθε ομάδα καλείται να στείλει μια αριθμημένη λίστα με 7 παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδες που αντιμετώπισε στον όμιλο που είχε κληρωθεί, τους οποίους θεωρεί ότι ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, θα αναδειχθεί η καλύτερη πεντάδα από κάθε όμιλο (συνολικά 30 παίκτες) και μια επιτροπή από τους διοργανωτές θα επιλέξει τις 3 καλύτερες πεντάδες και τον MVP του 1ου γκρουπ, μέσα από αυτούς τους 30 παίκτες που θα έχουν αναδείξει οι ψήφοι των ομάδων.

Σίγουρα, αρκετοί από τους πολύ καλούς παίκτες θα μείνουν εκτός, αλλά η διαδικασία δεν γίνεται για να «θίξουμε» κανέναν. Γίνεται για να επιβραβεύσουμε κάποιους από τους καλύτερους και για να κάνουμε και την… πλάκα μας, προσομοιώνοντας ακόμα πιο «επαγγελματικές» συνθήκες στο πολύ καλό πρωτάθλημά μας.

Σημαντικές οδηγίες
για τις ψήφους:

– Κάθε ομάδα στέλνει είτε στα σχόλια του παρόντος άρθρου είτε με mail στο info@ageofbasketball.net μια λίστα με 7 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ψηφίζουν όλοι σε μια ομάδα, αλλά στο τέλος αποφασίζουν σε 7 παίκτες και στέλνουν αυτούς ως ομάδα, όχι ξεχωριστά ο κάθε παίκτης τις επιλογές του.

– Κάθε ομάδα γράφει το όνομά της και τις επιλογές της, για να ξέρουμε ποιες ομάδες έχουν ψηφίσει.

– Κάθε ομάδα ΔΕΝ μπορεί να ψηφίζει τους δικούς της παίκτες, παρά μόνο παίκτες των άλλων ομάδων.

– Κάθε ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσει ΜΟΝΟ παίκτες που έπαιζαν στον όμιλο στον οποίο αγωνιζόταν κι αυτή.

Η λίστα έχει βαθμολογία, με τους πόντους να είναι 7,6,5,4,3,2,1. Δηλαδή δίπλα σε κάθε παίκτη θα πρέπει να αναγράφονται και οι πόντοι που δίνει η ομάδα σε αυτόν με το 7 να πηγαίνει σε αυτόν που θεωρείτε καλύτερο (και μετά με τη σειρά). Αν μια ομάδα στείλει λίστα χωρίς πόντους, θα ενημερωθεί ώστε να την τροποποιήσει και αν δεν το κάνει οι πόντοι θα δίνονται με την παραπάνω σειρά όπως έχουν γραφτεί οι παίκτες.

– Αν μια ομάδα στείλει δύο λίστες λόγω κακής συνεννόησης των μελών της, θα ενημερωθεί να επιλέξει μία, ενώ, αν δεν το κάνει εντός των προθεσμιών, θα συμπτυχθούν οι δύο λίστες και θα μετρήσουν τα πρώτα 7 ονόματα (με βάση τους πόντους που έχει δώσει στην καθεμία).

– Αν μια ομάδα δεν στείλει λίστα με παίκτες, τότε θα αφαιρεθούν από την τελική δεκάδα όσοι τυχόν δικοί της παίκτες είχαν ψηφιστεί, μιας και δεν ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στη διαδικασία. Είναι λογικό, όποιος δεν τιμήσει τη διαδικασία, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί και στη διαδικασία μετά.

Βοήθεια: Το Age of Basketball έχει τα φύλλα αγώνων όλων των παιχνιδιών και τις φανέλες όλων των παικτών του πρωταθλήματος από κάθε ματς. Οπότε, ακόμη κι αν δεν θυμάστε όνομα, μπορείτε να στέλνετε το νούμερο φανέλας του παίκτη που επιλέξατε και το ματς στο οποίο αναφέρεστε. Επίσης, μπορείτε να στείλετε ακόμη και… περιγραφική ψήφο (π.χ. «εκείνος ο περιφερειακός με το ξυρισμένο κεφάλι από τους Τιρινίνι» για παράδειγμα) σε έσχατη περίπτωση που όλα τα μέλη μιας ομάδας έχουν πάθει… εμπλοκή και δεν θυμούνται όνομα ή φανέλα. Τότε, αν είναι ξεκάθαρο θα το μετρήσουμε, αν όχι (π.χ. «εκείνος από την Τιρινίνι»), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Πάντως, καλύτερα να στέλνετε όνομα ή αριθμό φανέλας και ομάδα για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τη Κυριακή 23 Μαρτίου, δηλαδή περισσότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα, και αυστηρά ως τότε θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν αποστείλει τις ψήφους τους. Καλούμε όλες τις ομάδες να ψηφίσουν και να συμμετέχουν και σε αυτή τη γιορτή του πρωταθλήματός μας!

– Για κάθε όμιλο θα υπάρξει άρθρο με τις επιλογές και τον πίνακα με τους καλύτερους.

– Οι παίκτες που θα αποτελέσουν την καλύτερη πεντάδα κάθε ομίλου, δηλαδή το σύνολο 30 παίκτες (5×6), θα «προχωρήσουν» στην επόμενη φάση της ανάδειξης του MVP και των καλύτερων πεντάδων, η οποία θα γίνει από τους διοργανωτές. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι κατά συντριπτική πλειοψηφία οι ομάδες, μιας και είναι χωρισμένες σε ομίλους, δεν έχουν σφαιρική άποψη για τους παίκτες που αγωνίζονται στους άλλους ομίλους πέραν του δικού τους. Μία επιτροπή των διοργανωτών θα επιλέξει τον MVP και τις 3 καλύτερες πεντάδες της λίγκας. Η επιτροπή θα αποτελείται από τους Γράψα Γιώργο, Γράψα Χρύσα, Κουσούλη Νίκο, Μιχαηλίδη Ιορδάνη, Μπάρζα Πέτρο, Ζωάννο Σταύρο, Γράψα Αργύρη.

Σημείωση: Τα σχόλια με τις λίστες που θα στέλνετε δεν θα δημοσιεύονται (να κρατήσουμε και την αγωνία αμείωτη). Οι πόντοι κάθε ομάδας θα δημοσιευτούν στο τέλος στο άρθρο με τους νικητές. Πάντως, εφόσον αφήσετε σχόλιο, θα υπάρχει ενημέρωση (με άλλο σχόλιο στο ίδιο άρθρο) από τους συντελεστές του site ότι λάβαμε τις επιλογές σας.

Καλή διασκέδαση και… ας επιλεχθούν οι καλύτεροι!

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *