Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / Σοκ! Παρατά το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ο Γράψας!

Σοκ! Παρατά το «Πάνος Ζαχαρογιάννης» ο Γράψας!

 

Με μια κίνηση που δεν περίμενε κανείς ο κ. Γ. Γράψας ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης την έξοδο της οικογένειας από τη διοργάνωση και διαχείριση του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της χώρας, του «Πάνος Ζαχαρογιάννης», αφήνοντας σύξυλους συνεργάτες, αλλά και τις 114 ομάδες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στους κόλπους της λίγκας.

Η οικογένεια Γράψα, της οποίας δημιούργημα ήταν η λίγκα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που τρέχει από το 2010, αποφάσισε εν μία νυκτί να γκρεμίσει το οικοδόμημα και βάλει τέλος στο πρωτάθλημα. Ο κ. Γράψας δικαιολόγησε την απόφασή του, αναφερόμενος στην άνοδο του ΑΓΣ Πολυνίκη στη Γ΄ ΕΣΚΑ, στον εργασιακό φόρτο που προέκυψε από την προσπάθεια να τρέχει ταυτόχρονα τη λίγκα και τα της ομάδας, πράγματα που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει όπως και όσο θα ήθελε στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης».

Με τον Πολυνίκη να ανεβαίνει κατηγορία και τις ευθύνες να αυξάνονται προκειμένου να συνεχίσει το σωματείο να λειτουργεί στα φετινά πολύ υψηλά πρότυπα, ο κ. Γράψας με ένα απλό e-mail στο site (με το οποίο συνεργαζόταν τόσα χρόνια) έκοψε τους δεσμούς του με το «Πάνος Ζαχαρογιάννης», ενώ αναμένεται να ανεβάσει και ανακοίνωση για το θέμα στο γκρουπ του πρωταθλήματος μέσα στην ημέρα. Σε προσπάθειες που έκανα να επικοινωνήσω με κάποιον από την οικογένεια των διοργανωτών, βρήκα κλειστά τηλέφωνα και καμία διάθεση διαλόγου.

Τι σημαίνει αυτό επί του πρακτέου; Ότι προς το παρόν αναστέλλονται όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες της λίγκας, μιας και η χρήση των γηπέδων, η συνεργασία με την ΕΣΚΑ, την ΚΕΔ και τους δήμους, ήταν προϊόν συμφωνίας που είχε γίνει από τον κ. Γράψα, συμφωνία που προφανώς πια δεν υφίσταται αφού η οικογένεια αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Και ένα σχόλιο από εμάς εδώ στο site: δυστυχώς, οι ψευδαισθήσεις άρτιας συνεργασίας που είχαμε τόσα χρόνια, διαψεύστηκαν μέσα σε ένα βράδυ, καθώς βρεθήκαμε στην απ’ έξω σε μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον της λίγκας, του σάιτ και των σχεδόν 3.000 αθλητών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Όλος αυτός ο κόσμος που εμπιστεύτηκε τη λίγκα, τώρα δικαιολογημένα θα νιώσει προδομένος, όπως προδομένοι νιώθουμε κι εμείς στο site από μια συνεργασία που έληξε με αυτόν τον τρόπο. Ξευτίλα. Δεν προδίδεις έτσι συνεργάτες και όλους όσοι σε εμπιστεύτηκαν…

* Το άρθρο προφανώς και αποτελεί Πρωταπιλιάτικο αστείο από το site και τους διοργανωτές προς τους φίλους της λίγκας!

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *