Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2013-14 / MVP και καλύτερες πεντάδες 1ου γκρουπ 2013-14!

MVP και καλύτερες πεντάδες 1ου γκρουπ 2013-14!

 

Η ώρα της βράβευσης των καλύτερων του 1ου γκρουπ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει ο ΑΓΣ Πολυνίκης έφτασε! Με αφορμή τον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή θα γίνει η βράβευση των καλύτερων της κανονικής περιόδου στο 1ο γκρουπ!

Λόγω της μικρής συμμετοχής των ομάδων στη διαδικασία (35 από τις 67 έστειλαν ψήφους) συνδυάστηκαν οι ψήφοι των ομάδων με εκείνες των διοργανωτών για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα για τον MVP και τις τρεις καλύτερες πεντάδες. Σίγουρα η λίστα δεν είναι εξαντλητική και αφήνει εκτός αρκετούς από τους πάρα πολύ καλούς παίκτες του γκρουπ, αλλά σκοπός της διαδικασίας ήταν να θυμηθούμε ορισμένους από εκείνους που σημάδεψαν με την παρουσία τους την κανονική περίοδο στο 1ο γκρουπ.

MVP της κανονικής περιόδου στο 1ο γκρουπ της λίγκας αναδείχτηκε ο Τσαμμάτος Α. (Saint Longinus B.C.), οποίος ήταν αήττητος σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην κανονική περίοδο, οδηγώντας την ομάδα του στην 1η θέση του Γ ομίλου, όντας 1ος σκόρερ της με 18.9 πόντους ανά αγώνα, πέραν όλων των άλλων που έκανε στο παρκέ.

Μαζί του στην καλύτερη πεντάδα της λίγκας βρίσκονται:

– Ο Χατζησμάλης Θ. (Drink Team), 1ος σκόρερ με 23.0 πόντους ανά αγώνα (7ος σε όλο το πρωτάθλημα) της 1ης του Ε ομίλου.

– Ο Κοτίνης Ν. (Κουλουβάχατα), που οδήγησε τα Κουλουβάχατα στην 1η θέση του ΣΤ ομίλου, ενώ ήταν και 1ος σκόρερ της ομάδας του με 16.6 πόντους ανά ματς.

– Ο Κατιάκος Α. (Gademians), 1ος σκόρερ ανάμεσα σε όλους τους ψηλούς της λίγκας, 4ος συνολικά σκόρερ του πρωταθλήματος με 27.3 πόντους και ο βασικός λόγος που οι Gademians βρήκαν θέση στα Playoffs.

– Ο Πανδής Γ. (Gastone), 1ος σκόρερ της μοναδικής αήττητης ομάδας της λίγκας, οι Gastone τερμάτισαν με 20-0 στην κανονική περίοδο, ο Πανδής είχε 23.0 πόντους ανά αγώνα. Βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρόνια στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος (το 2012-13 ήταν και MVP).

Στη 2η καλύτερη πεντάδα της λίγκας βρίσκονται:

– Ο Μαγκαφάς Σ. (Αττική), καλύτερος σε διάρκεια απόδοσης παίκτης της 2ης ομάδας του ΣΤ ομίλου στην κανονική περίοδο, 1ος σκόρερ της από όσους έπαιξαν τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια, ενώ ήταν και 12ος στη λίγκα στα εύστοχα τρίποντα.

– Ο Καραλής Γ. (Gastone), βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι Gastone να είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Το 20-0 ήταν τεράστιο παράσημο στο στήθος τους και ο Καραλής συνέβαλλε 19.6 πόντους ανά αγώνα στην κανονική περίοδο για να το επιτύχουν.

– Ο Πλεξουσάκης Κ. (Ρεμπελιακός), ήταν ο 1ος σκόρερ με 15.1 πόντους και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στον 1ο του Α ομίλου του πρωταθλήματος, οδηγώντας τον Ρεμπελιακό εκ του ασφαλούς στην κανονική περίοδο.

– Ο Καραντζούνης Τ. (Άφοβος), βοήθησε τον Άφοβο να τερματίσει στη 2η θέση ενός πολύ απαιτητικού ομίλου, είχε 18.6 πόντους ανά αγώνα και ήταν 1ος σκόρερ της ομάδας του, ενώ με τα 52 τρίποντα που έβαλε ήταν 3ος στη σχετική λίστα σε όλη τη λίγκα.

– Ο Γαβρίδης Γ. (Στιγκιντριακοί), ο παίκτης που σήκωνε το βάρος στα πιο δύσκολα της σεζόν για τη 2η ομάδα του Δ ομίλου, 1ος της σκόρερ με 14.5 πόντους ανά αγώνα, το μυαλό των Στιγκιντριακών και ο καθοδηγητής τους στην επίθεση.

Στην 3η καλύτερη πεντάδα της λίγκας βρίσκονται:

– Ο Καραγιαννίδης Α. (Δ.Η.Α.Σ.), 1ος σκόρερ με 16.4 πόντους και καλύτερος παίκτης της ομάδας που κατέκτησε την 3η θέση στον Β όμιλο.

– Ο Τσίκλος Χ. (S-Parta B.C.), βοήθησε τα μέγιστα την S-Parta B.C. να τερματίσει στη 2η θέση του Γ ομίλου (με ίδιο ρεκόρ με τον πρώτο) και ήταν 1ος σκόρερ της ομάδας του με 15.7 πόντους ανά αγώνα.

– Ο Κοτσαμπάς Β. (Τα Σφυριά), 1ος σκόρερ της ομάδας του με 27.4 πόντους ανά αγώνα, 3ος σκόρερ ολόκληρης της λίγκας, ο λόγος που τα Σφυριά έφτασαν ως τα μπαράζ για την πρόκριση στα Playoffs.

– Ο Ηλιάκης Β. (εBEERοι), 1ος σκόρερ της ομάδας του και 2ος στη λίγκα με 28.1 πόντους ανά αγώνα, ο κύριος λόγος που οι εBEERοι κατάφεραν να μπουν στα Playoffs από τον Α όμιλο.

– Ο Κουτσοβασίλης Γ. (C-Drifters), καλύτερος παίκτης της ομάδας που τερμάτισε στη 2η θέση του Α ομίλου, 1ος της σκόρερ με 15.0 πόντους ανά αγώνα, ενώ με τα 52 τρίποντα που έβαλε ήταν 3ος στη σχετική κατηγορία σε όλη τη λίγκα.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές τα Κουλουβάχατα!

Τα Κουλουβάχατα κατέκτησαν τον τίτλο στο 1ο γκρουπ του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργανώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *