Home / NBA / Αλλάζει ζωές ο Μπίμπερ…

Αλλάζει ζωές ο Μπίμπερ…

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ένα από τα απόλυτα παγκόσμια είδωλα, αν είσαι κοριτσάκι ηλικίας 8-12, και ένας από τους μεγαλύτερους στόχους κοροϊδίας αν είσαι μεγαλύτερος από 12 ετών. Κι ενώ θα νόμιζε κανείς ότι στο θέμα τα έχουμε δει όλα, ήρθε ο Τζέι Ουίλιαμς να προσπαθήσει να πείσει τον μπασκετικό κόσμο ότι ο Μπίμπερ είναι όντως… μία έμπνευση.            

Ο Ουίλιαμς ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Twitter με τη λεζάντα «Περνώντας τις τελευταίες δύο ώρες με τον Τζάστιν Μπίμπερ ήταν πραγματικά μια έμπνευση. Αλλάζει ζωές»:

Και μετά από αυτό εννοείται ότι ο μπασκετόκοσμος τον Ουίλιαμς τον… έλιωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Sports Pickle έγραψε tweet: «Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το αεροπλάνο που ο Τζέι Ουίλιαμς ήταν μέσα πήγαινε σε ψυχιατρική κλινική. Θα δούμε…».

Το Busted Coverage σε άλλο tweet: «Αδερφέ, ήπιες πάρα πολύ ενεργειακό ποτό».

Ο Τζεφ Γκούντμαν του ESPN (συνάδελφος του Ουίλιαμς που έχει θέση αναλυτή εκεί) κι αυτός σε tweet: «Τζέι Ουίλιαμς θες βοήθεια.».

Και πολλά άλλα από… καθημερινούς εξαγριωμένους followers του Ουίλιαμς, που έγραφαν από «έχασα κάθε ίχνος σεβασμού προς εσένα» μέχρι «περίμενε, μιλάς σοβαρά;».

Βέβαια, ο Ουίλιαμς με τον Μπίμπερ πάνε αρκετά πίσω στο χρόνο, απ’ όταν έπαιζαν μονάκι στα σκληρά αμερικανικά playgrounds:

Ο Μπίμπερ στη φωτογραφία δείχνει να κάνει το σήμα της «west side», ασχέτως του γεγονότος ότι είναι από τον Καναδά. Θα μου πείτε, εδώ είναι οπαδός κυριολεκτικά όλων των ομάδων των Η.Π.Α., το «west side» σε πείραξε;

Απ’ την άλλη ο Ουίλιαμς ποτέ δεν φημιζόταν για την πνευματική του ωριμότητα. Εδώ κατάφερε να πετάξει στα σκουπίδια την καριέρα του επειδή ήθελε να οδηγήσει μηχανή κατά παράβαση του συμβολαίου του με τους Μπουλς (προφανώς ήταν… τόσο κακός οδηγός που είχε όρο στο συμβόλαιό του να μην οδηγήσει μηχανή). Οι Μπουλς το είχαν δει να έρχεται, ο Ουίλιαμς όχι, και ο σοκαριστικός τραυματισμός του του έκοψε το μπάσκετ (σπασμένη λεκάνη, κομμένο κεντρικό νεύρο στο πόδι, κομμένοι χιαστοί και 3 χρόνια αποκατάσταση και φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να έχει πάλι πλήρη λειτουργία του ποδιού του).

Νίκος Κουσούλης

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *