Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Συνεργασία της Zakcret Sports με το Πάνος Ζαχαρογιάννης!

Συνεργασία της Zakcret Sports με το Πάνος Ζαχαρογιάννης!

Μια πολύ σημαντική παροχή προς τους αγωνιζόμενους στη λίγκα παρέχουν πλέον οι διοργανωτές του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης», καθώς ανακοίνωσαν τη συνεργασία με την εταιρεία Zakcret Sports. Η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε αγορά σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε πολύ χαμηλές τιμές και τις εμφανίσεςι τους! Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«MIA ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας της εταιρίας Zakcret Sports, με το Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Καλαθοσφαιριστών «Πάνος Ζαχαρογιάννης».

Η εταιρία Zakcret Sports, προσφέρει μία πλούσια συλλογή αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης «Πάνος Ζαχαρογιάννης» να προμηθευτούν τα προϊόντα της αρεσκείας τους, για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα η νέα συνεργασία περιλαμβάνει έκπτωση της τάξεως του 20% σε οποιαδήποτε αγορά από όλο το δίκτυο καταστημάτων Zakcret Sports. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες να επιλέξουν το σετ των εμφανίσεών τους από μία μεγάλη ποικιλία brands, σχεδίων και χρωμάτων, σε τιμές που ξεκινούν από 10,50€ + Φ.Π.Α. το σετ (φανέλα και βερμούδα). Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε τυπώματος σε όποιο χρώμα ή σχήμα επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες για την καταχώριση των προνομίων των ομάδων και την έκδοση των εκπτωτικών καρτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210-2928076 με το τμήμα Team Sales και τον κ. Κουκουλά.

Για την βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων των ομάδων η εταιρία Zakcret Sports διαθέτει 10 σύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Αττική (Γαλάτσι, Λαμπρινή, Αγ. Ανάργυροι, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Κορυδαλλός, Νέα Ιώνια και Αιγάλεω). Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο φυσικό κατάστημα που τους εξυπηρετεί περισσότερο ή μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το διαδίκτυο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας (www.zakcret.gr).

Καλή μπασκετική χρονιά.»

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *