Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Αποφάσεις Συνέλευσης και οδηγίες για πρόγραμμα αγώνων

Αποφάσεις Συνέλευσης και οδηγίες για πρόγραμμα αγώνων

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση των εκπροσώπων του πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» για τη σεζόν 2014-15. Στη συνάντηση συζητήθηκαν αρκετά θέματα, παράλληλα με την κλήρωση των ομίλων της κανονικής περιόδου για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά μερικά από τα πορίσματα της συνάντησης αλλά και οδηγίες της διοργανώτριας προς τις ομάδες για διευκόλυνσή τους όσον αφορά στον καταρτισμό του προγράμματος:


Αποφάσεις για τα ματς που κρίνονται με 20-0

Μετά από ψηφοφορία των παρευρισκομένων αποφασίστηκε ότι στην περίπτωση που κάποια ομάδα δεν παραταχθεί να αγωνιστεί σε αγώνα που έχει ήδη οριστεί στο πρόγραμμα, τότε υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 80 ευρώ (αντί για 60 που είναι ο αγώνας) ενώ η αντίπαλή της ομάδα (που βρίσκεται στο γήπεδο και παίρνει και τη νίκη στα χαρτιά με 20-0) πληρώνει 40 ευρώ (αντί για 60 που είναι ο αγώνας). Η ομάδα που δεν κατεβαίνει αν δεν πληρώσει τα χρήματα που οφείλει δεν μπορεί να παίξει στο επόμενο ματς.

Πρόγραμμα

Για να διευκολυνθούν οι ομάδες και να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε ημέρες που τις βολεύουν, θα πρέπει να επιλέξουν έναν (και μόνο έναν) εκπρόσωπο, ο οποίος θα συνεννοείται με τη Χρύσα Γράψα για το πρόγραμμα. Θα πρέπει, σε περίπτωση αιτήματος για συγκεκριμένες μέρες ή ώρες, να επικοινωνεί με τη Χρύσα Γράψα και μόνο με αυτήν, στο mail (xrysa_bm@hotmail.com), στο facebook ή τηλεφωνικά (6949139325) το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης της προηγούμενης εβδομάδας (δηλαδή, για παράδειγμα, για αγώνα του Σαββατοκύριακου 15-16/11 η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει το αργότερο ως το βράδυ της 6/11). Οι ώρες για την τηλεφωνική επικοινωνία είναι 12:00-15:00 και 19:00-21:30. Οι ομάδες θα πρέπει πάντα να δίνουν τουλάχιστον 3 εναλλακτικές για ημέρες και ώρες που μπορούν να αγωνιστούν (και όχι μόνο μία) ώστε να υπάρχει ευελιξία ορισμού του αγώνα τους.

Συγκεκριμένα για την 1η αγωνιστική δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί. Αλλά και γενικότερα δεν γίνονται αλλαγές μετά την ανακοίνωση του προγράμματος κάθε εβδομάδα. Μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει οι ομάδες να έχουν στείλει ό,τι θέμα έχουν για τις επόμενες αγωνιστικές, ώστε να ληφθεί υπόψη στον καταρτισμό του προγράμματος για τη 2η αγωνιστική της λίγκας.

Ασφάλιση αθλητών

Το Πρωτάθλημα μπάσκετ «Πάνος Ζαχαρογιάννης» σε συνεργασία με την allsafe insurance brokers κάνει πράξη την δέσμευση του για κορυφαίες παροχές στους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα.

Μπορούμε υπερήφανα να σας ανακοινώσουμε ότι ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» για την σεζόν 2014-2015 θα ασφαλιστούν για ατυχήματα / τραυματισμούς που θα προξενηθούν στην διάρκεια των αγώνων, με κόστος μόλις 180 € ανά ομάδα,

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 12 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

Υπεύθυνος Ασφαλίσεων για την διοργάνωση:
Χρήστος Χρυσούλας
6945 971 660
e-mail: christos.chrisoulas@allsafe.gr

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *