Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Πρώτη δοκιμασία με τελικά ρόστερ!

Πρώτη δοκιμασία με τελικά ρόστερ!

Τα ρόστερ «κλείδωσαν» και οι ομάδες πλέον κοιτούν προς τον στόχο των πλέι οφς και του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος στις κατηγορίες Α1, Α2, Α3. Η 3η αγωνιστική μας φέρνει μπροστά στις αρχικές ισορροπίες στους ομίλους με 24 ομάδες να παραμένουν αήττητες ακόμα και 28 να μην έχουν πάρει προς το παρόν ροζ φύλλο. Τα νούμερα αυτά μπορεί να έχουν αλλάξει άρδην μετά την εβδομάδα, μιας και είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις ομάδες. Ας δούμε την 3η αγωνιστική:

Α Όμιλος

Η Dirtus Bologna συνεχίζει αήττητη στον Α όμιλο και μπροστά της θα βρει τους Pistons στην 3η αγωνιστική που επίσης δεν έχουν ηττηθεί, έχοντας 1-0. Στο 2ο ματς η Dirtus Bologna ξέφυγε στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσει με 18 πόντους του Σπυρόπουλου τους Big Ballers, ενώ οι Pistons του Μάραντου είχαν ρεπό τη 2η αγωνιστική.

Οι Big Ballers θα πρέπει να ξεπεράσουν την ήττα και ο Μπιζίκος με τον Χερουβείμ θα έχουν αρκετή δουλειά απέναντι στους Athens Supergrungers που επίσης θα ζητήσουν τη 2η νίκη τους με τον Τσίπρα και τον Κατσαμπάνη. Η Jugoplastica θέλει να ανέβει πάνω από το 50% κόντρα στους Τουβλέικερς, που όμως, βρίσκονται στο 0-2 και έχουν υψηλό κίνητρο με τον Οικονόμου και τον Μαρίνο να χτυπήσουν την παρέα του Λαρεντζάκη και του Μπαρμπερίδη.

Οι Ατρόμητοι έχουν μπει καλά στη σεζόν και επιθυμούν να βελτιώσουν το 1-1 απέναντι στους Σαπάκια Kings που ακόμη βρίσκουν τις ισορροπίες τους. Ο Βεργούλης και ο Γκιόκας θα κληθούν να ανεβάσουν στροφές για το πρώτο ροζ φύλλο με τον Σιόλα και τον Αναδιώτη να έχουν βασικό ρόλο στο προηγούμενο ματς των Ατρόμητων. Ο Π.Σ.Γ. κοντράρεται με τους Paltovic και θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια από τις καινούργιες ομάδες που έχει μπει πολύ δυνατά, με 2-0. Ο Καντζιλάκης και ο Ρέππας τα πήγαν καλά τη 2η αγωνιστική, αλλά θα πρέπει να παλέψουν σκληρά απέναντι στον Μισιακό και τον Μελά.

Β Όμιλος

Το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου γίνεται την Τρίτη ανάμεσα στους Red Hot Chili Hoopers και τους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων. Αμφότεροι έχουν από μία ήττα ως τώρα, πιθανότατα ήττα που δεν υπολόγιζαν να κάνουν, όχι τόσο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, όσο λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για ιδιαίτερα φιλόδοξες ομάδες. Οι Red Hot Chili Hoopers είδαν τον Φραγκογιάννη και τον Ζυγούμη σε καλή μέρα στο δεύτερο παιχνίδι, ο δεύτερος είχε 23 πόντους και 4 κλεψίματα, ενώ ο Σαρικάκης είχε επίσης 23 για τους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων και ο Νίκας 19.

Η Α.Ε.Π.Ε. κοντράρεται με τους Γιανγκ Μπόυζ και θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρα μονοπάτια. Στο δεύτερο ματς ο Τσιτίνης είχε 21 πόντους και ο Κωνσταντίνου 17, αμφότεροι έγραψαν double-double. Οι Γιανγκ Μπόυζ είναι κι αυτοί στο 1-1 αλλά ο Τίμπας (17 πόντους) και ο Παπακωνσταντίνου (16 πόντους) έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους στο ματς.

Οι Shooting Stars θέλουν να χτίσουν πάνω στη μεγάλη νίκη της 2ης αγωνιστικής για να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία απέναντι στους Κέρβερους. Ο Γότσος είχε 18 πόντους και ο Γεωργόπουλος 14, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στον Σκληράκη (15 και 4 ασίστ) και τον Γεροντούκο (13 και 9 ριμπάουντ).

Desperado και Red Devils παίζουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι. Οι Red Devils είναι αήττητοι στο 2-0 και την περασμένη εβδομάδα ο Τριανταφύλλου είχε 18 πόντους και ο Τατάκης 13 και 8 ριμπάουντ. Οι Desperado δεν τα πήγαν καλά κόντρα στην Α.Ε.Π.Ε. αλλά όλη η χρονιά βρίσκεται μπροστά και ο Μαστορίδης (15 πόντοι 7 ριμπάουντ) και ο Γιανελης θέλουν να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, οι Δικαστές περιμένουν τη νέα ομάδα της λίγκας αυτή την εβδομάδα, αρκετά ανεβασμένοι και αήττητοι ως τώρα με δύο μεγάλες νίκες στο σακούλι τους και τον Συκαρά να έχει 25 πόντους και 7 ασίστ στο τελευταίο ματς και τον Τούμπα 12 πόντους και 15 ριμπάουντ.

Γ Όμιλος

Εδώ δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι της εβδομάδας ανάμεσα στην Αττική και τους Run ‘n’ Gun. Οι δυο τους πρόπερσι ήταν το ζευγάρι του τελικού στο 3ο γκρουπ, αλλά όταν κυκλοφορούσαν με το όνομα «Gastone» οι Run ‘n’ Gun έχουν γράψει πολλά ακόμα κεφάλαια με την Αττική. Ή αυτά παραγράφονται λόγω αλλαγής ονόματος και απλά αποτελούν μέρος της ιστορίας της λίγκας; Επόμενο κεφάλαιο την Κυριακή, Μαργελος και Φάββας κόντρα σε Πανδή και Χιώτη.

Ο Άφοβος Σεπολίων θέλει να ξεχάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να χρησιμοποιήσει το ρεπό για να αλλάξει κεφάλαιο. Ο Καραντζούνης και ο Ντούφας θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στους Red-dicolo που βρίσκονται στο 1-1 και προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στη λίγκα με τον Μακρή Ν. να έχει 20 πόντους και τον Κρικα Κ. 10 με 4 κλεψίματα.

Η Alondra B.C. βρίσκεται στο 2-0 στο πρωτάθλημα και με τον Βούλγαρη και τον Πουλακάκη τα κατάφερε μια χαρά στο τελευταίο της παιχνίδι. Όμως, η Oklaχώμα Thunder θέλει να επιστρέψει στις νίκες και ο Σουφλέρης με τον Παντρευτάκη θα τα δώσουν όλα για το 2-1. Santa Nionios και Superhonics ψάχνουν αμφότεροι το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, ο Santa Nionios είχε ρεπό τη 2η αγωνιστική και επιστρέφει τώρα στη δράση, ενώ οι Superhonics ηττήθηκαν αλλά Οικονόμου (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Μπαρδανης θέλουν να δώσουν απαντήσει.

Τέλος, οι Rockets θα παλέψουν κι αυτοί για την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο Αιγάλεω που είναι στο 2-0. Ο Τζοβαρας και ο Παπαχρήστου τα πήγαν υπέροχα στο τελευταίο ματς του Ατρόμητου Αιγάλεω, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Τσιρίδη και τον Μπαξα.

Δ Όμιλος

Στον Δ όμιλο τα Σφυριά επιστρέφουν μετά το ρεπό τους κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς και ο Κοτσαμπάς (27 πόντοι την 1η εβδομάδα) και ο Σαμέρας θα έχουν μπόλικη δουλειά απέναντι στον Νερατζη (20 πόντους και 7 ριμπάουντ) και τον Καραγιαννίδη, που κυνηγούν το πρώτο τους ροζ φύλλο. Οι Στιγκιντριακοί και οι Αστέρες B.C. συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, καθώς μιλάμε για δυο αήττητες ομάδες, αμφότερες στο 2-0. Οι Αστέρες B.C. έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους κόντρα στους Zeppelin και ο Μαγκαφάς (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) με τον Τρικαλιώτη θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Όμως, θα πρέπει να τα καταφέρουν κόντρα στον Μπαραμπούτη (16 πόντοι) και τον Μιχαηλίδη Ι. (7 πόντοι, 10 ριμπάουντ) σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Εξίσου σκληρό αναμένεται και το ματς ανάμεσα στους C-Drifters και τους Cleveland Paraliers, και αυτοί οι δύο είναι στο 2-0 ως τώρα. Οι C-Drifters κέρδισαν τους Κλαρινογαμπρούς με τον Κουτέλα Χ. (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Μενιδιάτη να είναι πρωταγωνιστές, ενώ οι Cleveland Paraliers επικράτησαν με 20 πόντους του Γκορτζη και 20 ριμπάουντ του Κοντοπυράκη των Κένταυρων.

Η 5η αήττητη ομάδα του ομίλου, Nikea Lions, του Ξανθάκη (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Μιχαλόπουλου, θα βρει μπροστά της τους Κένταυρους που ακόμα δεν έχουν πάρει ροζ φύλλο και με τον Κορδονούρη (16 πόντοι και 6 ριμπάουντ) και τον Σκλαβούνο θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ κόντρα στους αντιπάλους τους.

Τέλος, Nothing But Net και Rep-eat είναι αμφότεροι χωρίς νίκη, οι πρώτοι είχαν ήδη το ρεπό τους πάντως. Και οι δύο θα έχουν έξτρα κίνητρο να φύγουν από χαμηλά τώρα που είναι ακόμα νωρίς, ο Ντουγιας (12 πόντοι, 5 κλεψίματα) και ο Περράκης θα κληθούν να τα βάλουν με τον Κασιμάτη (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Κονδύλη.

Ε Όμιλος

Πολλά ωραία παιχνίδια έχει ο Ε όμιλος, αφού την Κυριακή ο Ρεμπελιακός κοντράρεται με τους Byron Celtics, με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες (ο Ρεμπελιακός 1-0). Ο Ρεμπελιακός την πρώτη αγωνιστική μπήκε θεαματικά στο πρωτάθλημα, οι Byron Celtics είναι εξίσου καλοί ως τώρα, ο Κουράκος με 17 πόντους και ο Σαχινίδης με 5-6-6 σε πόντους-ριμπάουντ-ασίστ τον οδήγησαν στη 2η νίκη του.

Οι έτεροι του 2-0, Faiters, αγωνίζονται απέναντι στα Χώματα που ως τώρα είναι χωρίς νίκη και είναι εμφανές ότι ακόμα ψάχνονται για να βρουν τον περσινό τους εαυτό. Οι Faiters με τον Τσιατσιο (26 πόντοι και 14 ριμπάουντ) και τον Κωνσταντίνου (20 πόντοι και 17 ριμπάουντ) να είναι εκπληκτικοί κέρδισαν τους Aces και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς, ενώ τα Χώματα με τον Γκάτση Σ. (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Εξαρχόπουλο (11 πόντοι) θέλουν ανάκαμψη τώρα.

Οι Gademians θα ζητήσουν επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Lasers, που με τον Κουναδη και τον Πιτενη θέλουν κι αυτοί το δεύτερό τους ροζ φύλλο στη σεζόν. Ο Κατιάκος είχε 25 πόντους και 20 ριμπάουντ στο τελευταίο ματς αλλά θέλει βοήθειες από τον Σιδηρόπουλο (11 πόντοι) για να ανέβει η ομάδα του επίπεδο όπως και πέρσι. Οι Mentores θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην X-Team που ήταν θεαματική κόντρα στους Gademians με τον Νάσσιο να βάζει 30 πόντους με 12 ριμπάουντ και τον Βήχο να συνεπικουρεί. Οι Mentores έχουν δύσκολη αποστολή και ο Κλαπης με τον Αβραμίδη το ξέρουν και θα προσπαθήσουν αρκετά για τη νίκη.

Τέλος, ο Γ.Σ. Κυψέλης και η El Chapu έχουν από μία νίκη (η δεύτερη είναι αήττητη) και ξέρουν ότι στην τελική σούμα κάθε αποτέλεσμα θα μετρήσει σε έναν ιδιαίτερα μπλεγμένο όμιλο. Ο Παπουτσής με τον Πατσιουρα θα προσπαθήσουν απέναντι σε Μουγκαράκη και Γιαννόπουλο σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία.

ΣΤ Όμιλος

Στον ΣΤ όμιλο έχουμε το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στα Κουλουβάχατα και την Drink Team, αμφότερες πέρσι ήταν πρώτες στον όμιλό τους στην κανονική περίοδο. Οι πρωταθλητές μπήκαν με 2-0 στη σεζόν και συνεχίζουν δυνατοί με τον Κοτίνη (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Τσιλάβη (15 πόντοι) για το 3-0. Η Drink Team, δεν έχει ξεκινήσει καλά και θέλει επειγόντως να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ποιος καλύτερος τρόπος για την παρέα του Λαζάρου (17 πόντοι και 6 ριμπάουντ) και του Ντακουλα (15 πόντοι) από τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια.

Η Κυπελλούχος S-Parta B.C. αντιμετωπίζει την Allsafe B.C. και θέλει τον Τσικλο και τον Κουζουβουνά Μπ. στην ίδια κατάσταση με τώρα για να συνεχίσει αήττητη, απέναντι στην Allsafe B.C. που με τον Χρυσούλα Χ. (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Ψυρίδη επιθυμεί να συνεχίσει στην ίδια πορεία μετά την πρόσφατη νίκη της. Αήττητη είναι και η Τιρινίνι που κοντράρεται με τους Σουβλέηκερς. Ο Νίκολιτς και ο Ευθυμίου θα βρουν απέναντί τους τον Βασση και τον Μαυρομάτη, με τους Σουβλέηκερς να προσπαθούν να ανακάμψουν από το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι Havalakers θέλουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν κόντρα στους Halia Mavericks που επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μανούζας Γ. (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Σταθούσης θα παλέψουν κόντρα στον Κλιμαντήρη Δ. (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Κλιμαντήρη Σ. για τη νίκη σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τέλος, οι Remal Madri και οι Boom Shakalaka ξέρουν ότι ο ένας από τους δύο θα φύγει από το γήπεδο με το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος. Όμως, αυτό δεν αποτελεί φάρμακο ηρεμίας, ίσα ίσα που και οι δύο θα τα δώσουν όλα για να το καταφέρουν. Οι Remal Madri προέρχονται από το ρεπό τους και θα πρέπει να τα βάλουν με τον Φωτόπουλο, τον Μαυράκη και την παρέα τους.

Ζ Όμιλος

Η Victorious θέλει να συνεχίσει αήττητη στον όμιλο και απέναντί της θα βρει την Rocks B.C. που είχε ρεπό τη 2η αγωνιστική και θα ψάξει τώρα την πρώτη της νίκη, αλλά θα έχει αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στον Θεοδωρόπουλο (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Χριστόπουλο (18 πόντοι). Αήττητοι θέλουν να παραμείνουν και οι Νεροχύτες, οι δυο αυτές ομάδες μοιράζονται την κορυφή με 2-0, με τον Βρέλλη και τον Θεοδοσίου να κοντράρονται με τους Pick ‘n’ Troll του Χιουτακάκου (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ).

Οι Θαλασσόλυκοι αντιμετωπίζουν τη Havana Rum που θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ της ήττας στην εκπνοή από τους Miners με Παραμερίτη (28 πόντοι) και τον Παπαδημητρίου να την οδηγούν απέναντι στον Καραγιαννίδη Γ. και τον Τεντόμα που θα παλέψουν για το 2-1 της πολύ φιλόδοξης ομάδας τους. Επιστροφή στις νίκες ζητά και η Laser Derm που είδε τους Μπέμπελο και Κανελλόπουλο να μην τα καταφέρνουν απέναντι στη Victorious και θα κυνηγήσει το ροζ φύλλο με τους Filoiadelfia 76ers οι οποίοι με τον Λεμποτέση και τον Πριτσιουλη κέρδισαν το 2ο παιχνίδι τους.

Τέλος οι Miners θέλουν να κρατήσουν την καλή ψυχολογία από τη νίκη με τη Havana Rum, κόντρα στη Γ.Α.Σ.Τ., με τον Παπαδόγιαννη (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Σιούτη (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) να τα βάζουν με τους ισόβαθμους Αδαμαντίδη (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Σακαρίδη (16 πόντοι).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *