Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Πολλές μάχες επί τάπητος

Πολλές μάχες επί τάπητος

Βρισκόμαστε μπροστά στην 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με τις ομάδες να ξέρουν πια πού πατούν και χοντρικά πόσο δυνατός είναι ο κάθε αντίπαλός τους. Μόλις 18 από τις 76 ομάδες (που έχουν αγωνιστεί) παραμένουν αήττητες ακόμα, ενώ 21 είναι εκείνες που κυνηγούν το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς αυτή την εβδομάδα. Μια στροφή πριν τα μισά και η ένταση στο μπασκετικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Για να δούμε την εβδομάδα:

Α Όμιλος

Pistons και Paltovic ξεκινούν τη δράση στον όμιλο, οι Paltovic θέλουν να μείνουν αήττητοι και ο Μισιακός (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Μητράκο (12 πόντοι) θα τα δώσουν όλα απέναντι στον Μάραντο (10 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Κοντογιάννη (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που θα κυνηγήσουν να τους πάρουν το πρώτο σκαλπ. Η Jugoplastica θα αντιμετωπίσει τους Ατρόμητους με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στο 2-1 και αυτό να δίνει ξεχωριστή σημασία στο παιχνίδι. Ο Σιόλας είχε 13 πόντους και 5 ριμπάουντ στο προηγούμενο ματς και ο Αναδιώτης 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, αμφότεροι θα έχουν πολλή δουλειά απέναντι στον Σέχο (31 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Τσακαλη (8 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Οι Athens Supergrungers και οι Τουβλέικερς θέλουν αμφότεροι το ροζ φύλλο, οι Τουβλέικερς για να ξεκολλήσουν από τη βάση της βαθμολογίας με τον Λαζάρου (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Θειακούλη και οι Athens Supergrungers για να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση των πρώτων 5 θέσεων, με τον Τσίπρα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Βαρβαρίγο (6 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Οι Big Ballers θέλουν με τον Λόντο (14 πόντοι) και τον Φούκα (14 πόντοι) να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στη Μαύρη Θύελλα που επιστρέφει από το ρεπό της.

Τέλος, Σαπάκια Kings και Π.Σ.Γ. ξέρουν ότι μόνο ο ένας από τους δύο όταν θα φύγει από το γήπεδο θα έχει φύγει και από την ομάδα των «21 χωρίς νίκη». Ο Τολιας (8 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Οικονομίδης (12 πόντοι και 6 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Μιαμη (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Γκιόκα (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

Β Όμιλος

Στον Β όμιλο οι Raptors θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη λίγκα απέναντι στους Red Devils που ως τώρα μετρούν μόνο νίκες και με τον Τριανταφύλλου (13 πόντοι) και τον Τατάκη (9 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Οι Κέρβεροι θέλουν να χτίσουν πάνω στη νίκη της περασμένης εβδομάδας και να κερδίσουν τους Desperado που επειγόντως επιζητούν ανάκαμψη. Ο Μαστορίδης (16 πόντοι) και ο Πασιαλης (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα έχουν μπόλικη δουλειά απέναντι στον Σκληράκη (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Γεροντούκο (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα).

Δύσκολη αποστολή έχουν οι Shooting Stars καθώς η Α.Ε.Π.Ε. έχει ανεβάσει πια στροφές και μοιάζει να έχει βρει τα πατήματά της, στο τελευταίο ματς ο Κωνσταντίνου είχε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Γυφτοκωστας 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Λουδάρος (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Σαλτούρος (9 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα έχουν μπόλικη δουλειά για την επιστροφή στις νίκες. Σκληρό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και ανάμεσα στους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων και τους Γιανγκ Μπόυζ. Αμφότεροι έχασαν με το ίδιο σκορ την περασμένη εβδομάδα, 70-66, και σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει στις λεπτομέρειες, ενώ αμφότεροι δέχτηκαν σερί ανατροπής από τους αντιπάλους τους στην 4η περίοδο. Εν ολίγοις κανείς δεν θα συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από τη νίκη, ούτε ο Νίκας (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Κοσμίδη (6 πόντοι, 14 ριμπάουντ), ούτε ο Κατσικλής (23 πόντοι, 14 ριμπάουντ) με τον Τίμπα (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Red Hot Chili Hoopers είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι με την πιο πρόσφατη νίκη τους και απέναντι στους Τριπόντιους που επιστρέφουν από το ρεπό τους, ο Ζυγούμης (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Φραγκογιάννης (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν να παλέψουν για άλλο ένα ροζ φύλλο.

Γ Όμιλος

Η Αττική μετά την ήττα από τους Run ‘n’ Gun θέλει να επιστρέψει στα ροζ φύλλα και θα παλέψει με τον Φάββα και τον Αλλαντίν για να το καταφέρει απέναντι στον Ατρόμητο Αιγάλεω θέλοντας να τον κάνει κι αυτόν να γνωρίσει την πίκρα της πρώτης ήττας, όμως ο Τζοβαρας και ο Βαρτζης θα τα δώσουν όλα για να μη γίνει αυτό. Οι Run ‘n’ Gun θέλουν να κρατηθούν αήττητοι κόντρα στη μαχητική Oklaχώμα Thunder που επίσης προέρχεται από νίκη. Καραλής (24 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Αντωνίου (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) μετά τη νίκη με την Αττική θέλουν το 4ο ροζ φύλλο, αλλά ο Χρηστιάς (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Πετρόπουλος (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θέλουν να τους το στερήσουν.

Η Alondra B.C. ζητά επιστροφή στις νίκες με τον Πουλακάκη (8 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Παντελάκη (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ) κόντρα στον Santa Nionios του Μπελεχάκη και του Γαλανόπουλου σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς, ενώ οι Superhonics του Μπαρδανη και του Σαλλη θέλουν τη νίκη απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων που με τον Καραντζούνη (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Καρουτα (15 πόντοι, 3 ριμπάουντ) κυνηγά το 3ο του ροζ φύλλο.

Τέλος, οι Μπίρι-Μπίρι επιστρέφουν από το ρεπό τους για να συναντήσουν τους Rockets με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τους ροζ φύλλο. Τσάφος και Προφήτης θα βρεθούν αντιμέτωποι κόντρα στον Ευαγγελίδη και τον Παπανδρέου για τη νίκη στο ματς.

Δ Όμιλος

Αρκετά τα ωραία παιχνίδια στον Δ όμιλο αυτή την εβδομάδα ξεκινώντας με το ματς ανάμεσα στους Cleveland Paraliers και τους Αστέρες B.C.. Οι πρώτοι ήταν θεαματικοί την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στους C-Drifters, ο Κωνσταντίνου είχε 16 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Κοντοπυράκης 11 πόντους και 16 ριμπάουντ, αλλά θα πρέπει να τα βάλουν τώρα με τους Αστέρες B.C. που προέρχονται από την ήττα με τους Στιγκιντριακούς και με τον Κουρουβανη και τον Τρικαλιώτη θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι C-Drifters θα αναζητήσουν εξιλέωση απέναντι στους Zeppelin που επιστρέφουν από το ρεπό τους και μαζί με αυτή την επιστροφή θέλουν και το πρώτο ροζ φύλλο φέτος, αφού νιώθουν ότι ήδη έχει αργήσει να έρθει. Ο Κουτέλας Χ. με τον Μπιράκο πρέπει να τους αποδείξουν ότι κάνουν λάθος. Οι Nikea Lions έχουν μπει θεαματικά στη σεζόν και με τον Φυρο (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Χατζηγεωργίου (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) είναι στο 3-0, αλλά μπροστά τους θα συναντήσουν έναν από τους 3 «παλιούς» της λίγκας, τους Nothing But Net του Καραμανή (22 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και του Περράκη (13 πόντοι).

Οι Στιγκιντριακοί θέλουν κι αυτοί να συνεχίσουν αήττητοι με τον Μπαραμπούτη και τον Μπούσουλα απέναντι στους Κένταυρους που με τον Κορδονούρη (28 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Σκλαβούνο (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) αναζητούν την πρώτη νίκη της σεζόν. Τέλος, αρκετό ενδιαφέρον έχει το ματς ανάμεσα στα Σφυριά του Κοτσαμπά (ο μόνος που έχει ως τώρα βάλει 40 πόντους φέτος, με 13 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα) και του Μουρτζου (6 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τους Rep-eat, του Λατανη (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και του Μαμάκου (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ), αφού οι δεύτεροι φτιάχτηκαν από παίκτες που έπαιζαν πέρσι στους πρώτους και τέτοια παιχνίδια πάντα έχουν ιδιομορφίες και ωραίο χρώμα.

Ε Όμιλος

Στον Ε όμιλο ξεκινώ ανάποδα από το ματς της άλλης Πέμπτης ανάμεσα στους αήττητους Faiters και τους Gademians. Αγώνας σημαντικός και αρκετά δυνατός για τον Κωνσταντίνου (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ), τον Κολλα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και την παρέα τους, απέναντι στην ομάδα του Κατιάκου (25 πόντοι, 19 ριμπάουντ) και του Παπασγουρίδη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Τα Χώματα θα νιώθουν να ασφυκτιούν όσο δεν παίρνουν στα χέρια τους ροζ φύλλο, ο Γκάτσης Σ. (15 πόντοι) με τον Κατσιράκη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα τα βάλουν τώρα με την X-Team που μετά την αρχική ατυχία τα πάει μια χαρά και με τον Βασιλούνη (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Καπανιάρη (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλει να συνεχίσει έτσι.

Οι Mentores θα κρατήσουν το 4ο δεκάλεπτο του τελευταίου τους αγώνα και με τον Τάτση (19 πόντοι) και τον Τσικα (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το πρώτο ροζ φύλλο απέναντι στους El Chapu που με τον Μουγκαράκη (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Γιαννόπουλο Κ. (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ) κέρδισε με ανατροπή τον Γ.Σ. Κυψέλης. Ο Ρεμπελιακός με τον Σαρρή (13 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Πλεξουσάκη (16 πόντοι, 13 ριμπάουντ) θέλει να μείνει αήττητος απέναντι στον Γ.Σ. Κυψέλης του Παπουτσή (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και του Αργυρόπουλου (8 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Τέλος, οι Lazers κοντράρονται με τους Aces που επιστρέφουν από το ρεπό τους και θα ζητήσουν την 1η τους νίκη κόντρα στον Στεριόπουλο (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Λυμπέρη (6 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

ΣΤ Όμιλος

Τέσσερις είναι οι αήττητες ομάδες στον όμιλο, αλλά οι δύο παίζουν μεταξύ τους αυτή την εβδομάδα. Η Κυπελλούχος S-Parta B.C. του Κουζουβουνά Μπ. (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και του Λουπαση (9 πόντοι, 3 ριμπάουντ) αντιμετωπίζει τους Houston Rockets που επιστρέφουν από το ρεπό τους και καμία όρεξη δεν έχουν να πάρουν τώρα το πρώτο κίτρινο φύλλο της σεζόν.

Οι πρωταθλητές Κουλουβάχατα παίζουν με τους Σουβλέηκερς και αναζητούν το 4-0 με τον Καραγιάννη (17 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Μπάιλαν (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα), απέναντι στον Βάσση (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Σταμπολτζή (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ) που θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν, στην πιο δύσκολη αποστολή της κανονικής περιόδου για εκείνους (και κάθε ομάδα).

Οι Havalakers πήραν την πρώτη τους νίκη την περασμένη αγωνιστική με τον Λαζαράκο Γ. (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Λαζαράκο Π. (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και απέναντι στην Τιρινίνι θέλουν να τα διπλασιάσουν, αλλά και να αναγκάσουν την ομάδα του Λεγάκη (8 πόντοι) και του Νίκολιτς (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) στην πρώτη της ήττα. Οι Halia Mavericks θέλουν επιστροφή στις νίκες, αλλά ο Κλιμαντήρης Σ. (13 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και ο Τουντας (11 πόντοι) θα πρέπει να υπερπηδήσουν το εμπόδιο των Remal Madri για να τα καταφέρουν, με τον Κακλεα (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κουρούνη (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να κυνηγούν το πρώτο ροζ φύλλο.

Τέλος, η Drink Team θέλει να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα και το 0-3 απέναντι στην Allsafe B.C. με τον Μπεκρή (17 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και τον Κατσοχειράκη (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να χρειάζονται βοήθειες για να τα καταφέρουν κόντρα στον Σταυρόπουλο (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Απαλοδήμα (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Ζ Όμιλος

Δύο είναι οι αήττητοι στον Ζ όμιλο και ο ένας το έχει κλειδωμένο και αυτή τη βδομάδα ότι θα μείνει έτσι, αφού η Victorious έχει ρεπό. Οι Νεροχύτες του Βρέλλη (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και του Κωστόπουλου (28 πόντοι, 19 ριμπάουντ) θέλουν να σιγουρευτούν για την ώρα του αγώνα και να παλέψουν για το 4-0 απέναντι στη Havana Rum που με τον Παραμερίτη (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Καλαμάκη (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) αναζητά την πρώτη νίκη της.

Laser Derm και Ήρεμη Δύναμη έχουν από μία νίκη, αλλά κανείς τους δεν χαίρεται για την ισοβαθμία και θα προσπαθήσουν να τη λύσουν την Παρασκευή. Ο Κανελλόπουλος (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Μπεμπελος (13 πόντοι, 19 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη κόντρα στην Ήρεμη Δύναμη που επιστρέφει από το ρεπό της. Οι Miners έχουν ανέβει μετά την ήττα της πρεμιέρας και ο Κωτσίδης (11 πόντοι, 13 ριμπάουντ) με τον Σιούτη (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θέλουν να συνεχίσουν έτσι και απέναντι στους Pick ‘n’ Troll που προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους Νεροχύτες και με τον Τσοπανάκη (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Χιουτακακο (7 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν νίκη, την πρώτη της χρονιάς.

Οι Θαλασσόλυκοι θα κυνηγήσουν με τον Μαράκη (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Τεντόμα (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) την 3η νίκη της σεζόν κόντρα στους Rocks B.C. που με τον Γκιουλφέση (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Μποτόζη (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) αναζητούν την πρώτη νίκη της σεζόν. Τέλος, η Γ.Α.Σ.Τ. ξέρει ότι με νίκη θα πιάσει στη βαθμολογία τους Filoiadelfia 76ers και ο Αδαμαντίδης (12 πόντοι, 16 ριμπάουντ) με τον Μιλση (8 πόντοι) θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτό κόντρα στον Μπελιώτη (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) και τον Ζιάγκα Α. (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *