Home / NBA / Talkin’ ‘bout practice… again!

Talkin’ ‘bout practice… again!

Ο Άλεν Άιβερσον βρέθηκε στις Φιλιππίνες στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εμφάνισης και μίλησε στους δημοσιογράφους για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στο αν ενδιαφέρεται να γίνει προπονητής. Ο AI απάντησε «δεν θα ήθελα ποτέ να προπονήσω». Όσο για τον λόγο; Ο προφανής για όσους θυμούνται τα… λεγόμενά του από το 2002: «Γιατί δεν θα κάναμε ποτέ προπόνηση»!

Ο Άιβερσον θυμήθηκε αμίμητο «talkin’ about practice» παραλήρημά του και τρόλαρε τον ίδιο του τον εαυτό με το «I would never want to coach. We would never practice». Το βίντεο με την ατάκα του τεράστιου Answer (και με όλη τη συνέντευξη εδώ):

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους 5 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών κατά τη γνώμη του και είπε: «Θα έβαζα τον εαυτό μου στη θέση 2, αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στους καλύτερους 5 όλων των εποχών γιατί υπάρχει ο Μάικλ Τζόρνταν, που παίζει στη θέση 2. Οπότε θα εξαιρέσω εμένα και θα πω Μάτζικ, Μάικλ, ΛεΜπρον, Μπάρκλεϊ, Σακ».

Και όταν τον ρώτησαν «ο Λάρι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί;» απάντησε «Ναι, θα έπρεπε. Προσπάθησα να πάω ανά θέση και μετά με ρωτάτε για τον Λάρι Μπερντ. Αν έβγαζα τον ΛεΜπρον από το 3 και έβαζα οποιονδήποτε άλλον, αυτός θα ήταν ο Λάρι Μπερντ. Είναι πολύ δύσκολο. Θα μπορούσα να βγάλω και τους 5 και να πω 5 διαφορετικούς και αυτοί να είναι οι αγαπημένη πεντάδα κάποιου άλλου».

Θυμηθείτε το επικό «talkin’ ‘bout practice» του Άιβερσον από το 2002:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *