Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Οι μάχες άρχισαν νωρίς στο Α1!

Οι μάχες άρχισαν νωρίς στο Α1!

Μόλις μια εβδομάδα στο Α1 στο «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και ήδη είχαμε ένα αήττητο να σπάσει, παρατάσεις, ντέρμπι, ανατροπές, ένταση και πάθος. Οι ομάδες στέκονται στο τζάμπολ της 2ης αγωνιστικής έχοντας κάνει ένα πρώτο μέτρημα δύναμης και πια απαιτούν περισσότερα από τους εαυτούς τους για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στα νοκ άουτ.

1ος όμιλος

Αρχή στον όμιλο με το ματς της Τιρινίνι (0-1) απέναντι στον Ρεμπελιακό (1-0). Η Τιρινίνι του Λεγάκη (13 πόντοι) και του Λαζάρου (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) δεν τα κατάφερε την πρώτη εβδομάδα και θέλει να έχει καλύτερη τύχη τώρα, αλλά έχει μπροστά της πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Ρεμπελιακό που μπαίνει τώρα στο Α1 μετά το ρεπό του την 1η εβδομάδα.

Οι Red Devils (1-0) θέλουν τη 2η τους νίκη απέναντι στους Superhonics (0-1), που ζητούν μεγαλύτερη διάρκεια από την πρώτη εβδομάδα ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ο Στόλης (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Κρινης (12 πόντοι, 17 ριμπάουντ) θα κυνηγήσουν το 2-0 απέναντι στους αποφασισμένους Οικονόμου (18 πόντοι) και Καιτσα (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Τέλος, η Dirtus Bologna (1-0) θέλει να διατηρήσει το αήττητό της απέναντι στους Π.Σ.Γ. (0-1) που ζητούν την πρώτη τους νίκη. Ο Τολιας (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και ο Ρέππας (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν τη νίκη, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Σπυρόπουλο (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Ειρηνάκη (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ) του 11-0.

2ος όμιλος

Η S-Parta B.C. μπαίνει στο Α1 αυτή την εβδομάδα μετά το ρεπό της, κόντρα στους Θαλασσόλυκους (0-1). Οι Θαλασσόλυκοι έχασαν από την Α.Ε.Π.Ε. βλέποντας την αντίπαλό τους να ανατρέπει το σκορ στην επανάληψη, αλλά με τον Καραγιαννίδη (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και Τεντόμα (6 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Και οι Big Ballers (0-1) θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Miners (1-0). Ο Χασομέρης (24 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Σταματίου (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το 2-0 της ομάδας τους απέναντι στον Μπιζίκο (13 πόντοι, 3 κλεψίματα) και τον Μαζαρακα (11 πόντοι).

Τέλος, Α.Ε.Π.Ε. (1-0) και Γιανγκ Μπόυζ (1-0) κέρδισαν αμφότεροι την πρώτη εβδομάδα, αλλά μόνο ο ένας θα το καταφέρει τη 2η αγωνιστική. Οι δυο τους είναι γνωστοί από την κανονική περίοδο, αλλά άλλο το τότε άλλο το τώρα. Ο Κωνσταντίνου (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Τσάμης (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ) κοντράρονται με τον Τίμπα (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Παπακωνσταντίνου (22 πόντοι) σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο έχουμε τρεις που κάνουν ντεμπούτο. Οι Run ‘n’ Gun μπαίνουν τώρα στη λίγκα, καθότι το παιχνίδι τους αναβλήθηκε. Τώρα, ο Πανδής, ο Καραλής και η παρέα τους θα τα βάλουν με τον Άφοβο Σεπολίων (0-1), που με τον Καραντζούνη (27 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Καρουτα (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θέλει να φτάσει ένα βήμα πιο πέρα σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι.

Ντεμπούτο και για την έτερη αήττητη ομάδα, η Victorious είχε ρεπό την 1η αγωνιστική και τώρα μπαίνει στην αγωνιστική δράση κόντρα στους Red Hot Chili Hoopers, που επίσης ντεμπουτάρουν λόγω της αναβολής και θέλουν τη νίκη με Ζυγούμη και Κυριάκογλου. Ένα πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό απουσίας κρύβει σίγουρα κινδύνους και για τις δύο ομάδες, να δούμε ποιος θα εκμεταλλευτεί την απραξία του άλλου.

Οι Αστέρες B.C. (1-0) θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στους Havalakers (0-1) που δεν μπήκαν καλά και θέλουν γρήγορα να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα. Ο Σταυρινούδης (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Τρικαλιώτης (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θέλουν το 2-0 κόντρα στον Μανουζα Ζ. (9 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Μανωλιτση (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που θέλουν ανάκαμψη εδώ και τώρα.

Τελευταίο ματς στον όμιλο εκείνο ανάμεσα στους Byron Celtics (1-0) και τους Faiters (1-0) με τις δυο ομάδες να γνωρίζονται από τον Ε όμιλο της κανονικής περιόδου. Αμφότερες κέρδισαν στην 1η αγωνιστική, ο Κωνσταντίνου (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Κοντινος (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) από τη μία και ο Γιουβεντίδης (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Κουράκο (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) απ’ την άλλη θα παλέψουν για το 2-0.

4ος όμιλος

Άλλος ένας όμιλος με 3 ομάδες να ντεμπουτάρουν. Αρχή από το παιχνίδι ανάμεσα στην El Chapu (1-0) και τον Santa Nionios. Η πρώτη έκανε μεγάλη νίκη επί των Zeppelin στην πρώτη αγωνιστική και με τον Γιαννόπουλο Θ. (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Καργιωτη (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα προσπαθήσει για το 2-0 απέναντι στον Santa Nionios που δεν έπαιξε λόγω αναβολής και με τον Μπελεχάκη και τον Τσουλφα να προσπαθήσει για να ξεκινήσει με ροζ φύλλο.

Ντεμπούτο και για τα Κουλουβάχατα που λόγω της αναβολής έμειναν εκτός, απέναντι στους Gademians (0-1) που πάλεψαν χωρίς τον Κατιάκο αλλά ηττήθηκαν την πρώτη εβδομάδα στην παράταση. Αν όλα πάνε καλά θα δούμε τη μεγάλη για τη λίγκα μας κόντρα Κατιάκου-Κοτίνη στο ματς, με τον Σιδηρόπουλο (20 πόντοι) και τον Κορδα (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να τα βάζουν με τους Καπέλη και Τσιλάβη.

Οι Δικαστές (1-0) μετά τη μεγάλη νίκη επί των Στιγκιντριακών, θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια κόντρα στους Paltovic που είχαν ρεπό στην 1η αγωνιστική. Ο Συκαράς (35 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Τούμπας (14 πόντοι, 18 ριμπάουντ) θέλουν το 2ο ροζ φύλλο με τους Paltovic να ψάχνουν νίκη στο ντεμπούτο τους.

Τέλος, Στιγκιντριακοί (0-1) και Zeppelin (0-1) προέρχονται αμφότεροι από τον Δ όμιλο, αλλά και από σκληρές ήττες την πρώτη εβδομάδα. Μας πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην κανονική περίοδο και τώρα θέλουν και οι δύο να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο του Α1. Ο Γαβρίδης (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και ο Δημητρίου (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Θωμά (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Λιάπη (9 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *