Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Για τις πρώτες ισορροπίες στο Challenge League

Για τις πρώτες ισορροπίες στο Challenge League

Το Chalenge League μόλις ξεκίνησε και οι 36 ομάδες προσπαθούν να βρουν ξανά τα πατήματά τους. Η φάση των ομίλων θα κρίνει ποιοι θα συνεχίσουν στους «16» και παρότι βρισκόμαστε ακόμα στη 2η αγωνιστική, κάθε ματς μπορεί να αποβεί καθοριστικό. Το «καλημέρα» το είπαμε την περασμένη εβδομάδα, τώρα θα δούμε ποιοι θα καταφέρουν να χτίσουν πάνω στα όσα κέρδισαν τότε ή αν θα υπάρξει αντίδραση από εκείνους που δεν τα πήγαν καλά στην πρώτη αγωνιστική.


1ος όμιλος

Ξεκίνημα στον 1ο όμιλο από το ματς της Rep-eat (1-0) με τους Lazers (0-1). Η Rep-eat προέρχεται από τη νίκη με τη Havana Rum στην πρεμιέρα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ο Κακιωνης (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Κονδύλης (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα το επιδιώξουν. Οι Lazers θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο στο Challenge League και θα παλέψουν γι’ αυτό με τον Λυμπέρη (4 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Τσουμο (7 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Η Havana Rum (0-1) θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την άτυχη πρεμιέρα κόντρα στους C-Drifters (1-0) που θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Ο Παπαδημητρίου (14 πόντοι) και ο Μανίκας (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Ζαφειράκη (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Μενιδιάτη (13 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα). Τέλος, οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων ντεμπουτάρουν στον όμιλο κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς (0-1), που θα προσπαθήσουν να πάρουν το ροζ φύλλο με τον Γουρνέλο (5 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Γυπαράκη (9 πόντοι, 3 ριμπάουντ) σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο παιχνίδι.

2ος όμιλος

Μεγάλο ντέρμπι στον 2ο όμιλο, οι Pistons (1-0) κοντράρονται με τα Σφυριά (1-0) με τις δύο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρα μονοπάτια, σε ένα παιχνίδι που είναι αρκετά απαιτητικό και για τις δύο. Ο Μαράντος (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και ο Οικονόμου (20 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα) θα πρέπει να τα βάλουν με τον Κοτσαμπά (35 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και τον Μούρτζο (6 πόντοι, 6 ριμπάουντ) σε ένα σκληρό ματς.

Ντέρμπι αναμένεται και στο παιχνίδι ανάμεσα στη Boom Shakalaka (1-0) και τους Κέρβερους (0-1). Οι Κέρβεροι μπήκαν άσχημα την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα και ο Συλιγνάκης (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα) με τον Κανέλλο (15 πόντοι) θα θελήσουν να γυρίσουν την κατάσταση όσο είναι νωρίς. Απ’ την άλλη, η Boom Shakalaka θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στην ευρεία νίκη της πρώτης εβδομάδας, Ηλιόπουλος (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Χαραλάμπους (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν γι’ αυτό.


3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο η δραστηριότητα ξεκινά την Παρασκευή με το ματς ανάμεσα στην Oklaχώμα Thunder (1-0) και τους Remal Madri (0-1). Οι δεύτεροι δεν ξεκίνησαν καλά στην 1η αγωνιστική, αλλά με τον Κακλέα (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Κυρανο (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ), θα κοιτάξουν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Η Oklaχώμα Thunder θέλει να φτάσει στο 2-0 και ο Δαββέτας (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ) με τον Χαρίδημο (10 πόντοι) θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν. Ήρεμη Δύναμη (1-0) και Raptors (1-0) θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν ροζ φύλλα στον όμιλο, αλλά μόνο ένας θα το καταφέρει στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Λεφακίνης (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και ο Ταμβακολόγος (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ) μας υπόσχονται μια δυνατή κόντρα απέναντι στον Τσιβρα (22 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Κωλετσα (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Οι Ατρόμητοι (0-1) θέλουν να ξεχάσουν την 1η αγωνιστική και θα κοιτάξουν απέναντι στους Mentores (0-1) να γλείψουν τις πληγές τους. Οι Mentores έφτασαν κοντά στη νίκη την 1η εβδομάδα και με τον Τσικα (12 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Τατση (10 πόντοι) θα προσπαθήσουν αυτή τη φορά να τα καταφέρουν, αλλά θα πρέπει να το κάνουν απέναντι στον Θεοχάρη (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Σιόλα Α. (7 πόντοι).

Τέλος, οι Athens Supergrungers (1-0) μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στον όμιλο και θέλουν να διπλασιάσουν νίκες και καλές εμφανίσεις στη 2η αγωνιστική, απέναντι στους Aces που τώρα μπαίνουν στον όμιλο από το ρεπό τους. Ο Βαρβαρίγος (13 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και ο Θεοδώρου (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το ροζ φύλλο της ομάδας τους.

4ος όμιλος

Στον 4ο όμιλο Rocks B.C. (1-0) και Χώματα (1-0) ετοιμάζονται για μια σκληρή μάχη. Ο Μποτοζής (22 πόντοι) με τον Καμαριωτάκη (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον Τσέλια (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Γκάτση Σ. (18 πόντοι, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) αν θέλουν να παραμείνουν αήττητοι, στόχο που άλλωστε κυνηγούν και οι αντίπαλοί τους.

Ντέρμπι αήττητων είναι και το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο Αιγάλεω (1-0) και την X-Team (1-0). Αμφότεροι κέρδισαν την πρώτη εβδομάδα, αλλά μόνο ένας θα το καταφέρει τώρα, ο Μουταφης (11 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Νάσσιο (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Τζοβάρα (23 πόντοι, 4 ασίστ) και τον Καναρη (14 πόντοι) για το ροζ φύλλο.

Τέλος, ο Γ.Α.Σ.Τ. μπαίνει τώρα στην αγωνιστική δραστηριότητα στον όμιλο μετά το ρεπό του και θα βρει απέναντί του τους Pick ‘n’ Troll (0-1) που θέλουν τη νίκη για να πάνε στο 50%. Ο Τσοπανάκης Γ. (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Χαραλαμπόπουλος (8 πόντοι, 2 ριμπάουντ) θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *