Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Οριακές υποθέσεις!

Οριακές υποθέσεις!

Έβρεχε παρατάσεις στο Challenge League του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» την περασμένη εβδομάδα, δείγμα του πόσο οριακά είναι τα πράγματα στους ομίλους. Ομάδες που έχουν 3 και 4 ήττες νιώθουν ότι κυνηγούν τους πρώτους, αφού έχουν χάσει με 4-5 πόντους το μεταξύ τους παιχνίδι. Όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν στα πλέι οφς, με την 6η αγωνιστική που έρχεται να σηματοδοτεί το 1/3 της φάσης. Για να δούμε τα ματς της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Η δράση ξεκινά από το ματς της Havana Rum (2-3) με τους Lazers (1-3). Αμφότερες οι ομάδες γεύτηκαν ροζ φύλλο νίκης πρόσφατα και θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η μεταξύ τους μονομαχία. Ο Παπαδημητρίου (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ) με τον Παραμερίτη (13 πόντοι, 3 κλεψίματα) θα κυνηγήσουν άλλη μία νίκη για το 50% της Havana Rum απέναντι στον Πιτένη (18 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Λυμπέρη (9 πόντοι, 12 ριμπάουντ) που την περασμένη εβδομάδα βγήκαν στον αφρό κόντρα στους Σουβλέηκερς.

Οι Σουβλέηκερς (0-4) θα έχουν μια ευκαιρία να γλείψουν τις πληγές τους από αυτή την ήττα στο ματς κόντρα στους Κλαρινογαμπρούς (0-4). Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πάρει ροζ φύλλο ακόμα στον όμιλο, αλλά μόνο μία θα το γευτεί αυτή την εβδομάδα. Γουρνελος και Γυπαράκης θέλουν την πρώτη νίκη για τους Κλαρινογαμπρούς, αλλά για να το καταφέρουν θα τα βάλουν με τον Βάσση (11 πόντοι, 2 ριμπάουντ) και τον Έξαρχο (8 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

Τέλος, με ανυπομονησία περιμένουμε το ντέρμπι ανάμεσα στους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων (3-0) και τη Rep-eat (4-0). Η κατάσταση μοιάζει με τα προηγούμενα ματς, καθώς οι δυο ομάδες έχουν ένα «μηδέν» στη βαθμολογία τους, μόνο που εδώ είναι στις ήττες. Αμφότερες αήττητες, αλλά μόνο η μία θα το διατηρήσει και μετά την 6η εβδομάδα. Ο Μαμάκος με τον Κονδύλη θα αναμετρηθούν με τον Νίκα και τον Κοσμίδη, σε μια μάχη που θα κρίνει πολλά στη μάχη της πρωτιάς και της πρόκρισης.

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο οι Red-dicolo (3-0) και οι Pistons (5-0) μας προσφέρουν ένα ακόμα ντέρμπι αήττητων. Μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς καθώς μόνο η μ ια ομάδα θα συνεχίσει στην κορυφή του ομίλου χωρίς ήττα και… όλοι οι υπόλοιποι ξερογλείφονται για το ποιον θα βρουν ανάμεσά τους στα κατώτερα στρώματα. Ο Τάγκαλος (16 πόντοι) και ο Κρικας Κ. (14 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θα τα βάλουν με τον Στεργίου (17 πόντοι, 3 κλεψίματα) και τον Μπελιτσο (10 πόντοι, 11 ριμπάουντ) στο δύσκολο αυτό ματς.

Δυο μέρες νωρίτερα, οι Τουβλέικερς (3-1) αντιμετωπίζουν το Μπίρι-μπίρι (0-3). Οι Τουβλέικερς, ανεβασμένοι, προέρχονται από μαζεμένες νίκες που θέλουν να τις αυξήσουν, κάτι που θα προσπαθήσουν να πετύχουν με τον Λαζάρου (12 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Θειακούλη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα). Απ’ την άλλη, το Μπίρι-μπίρι θα ψάξει την πρώτη του νίκη με τον Παπανδρέου (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Βήχα (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ), νίκη που θα του δώσει δυνάμεις και ελπίδες για τη συνέχεια.

3ος όμιλος

Αρχή στον 3ο όμιλο από το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι των Aces (2-2) με την Oklaχώμα Thunder (4-1). Και οι δύο προέρχονται από ήττες την περασμένη εβδομάδα, για την Oklaχώμα Thunder ήταν η πρώτη της στον όμιλο και με τον Δαββέτα (19 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Χρηστιά (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα θέλει να επανέλθει στις νίκες. Όμως, απέναντί της θα βρει τον Φελεμέγκα (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Τσεκούρα (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) εξίσου διψασμένους για νίκη.

Οι Mentores (0-5) αντιμετωπίζουν τους Remal Madri (0-4) και η ώρα της πρώτης νίκης έχει έρθει και για τις δύο ομάδες, παρότι, μόνο η μία θα φύγει χαμογελώντας από το γήπεδο. Ο Τσικας (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ) με τον Αντωνακόπουλο (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στον Κυρανο (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Κακλεα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Οι Athens Supergrungers (4-0) βγήκαν αλώβητοι από το ντέρμπι κορυφής της περασμένης εβδομάδας και με τον Βαρβαρίγο (21 πόντοι, 20 ριμπάουντ) και τον Κατσαμπάνη (9 πόντοι, 11 ριμπάουντ) θέλουν να κάνουν το ίδιο και αυτή την αγωνιστική κόντρα στην Ήρεμη Δύναμη (3-2), που έρχεται από νίκη και με τον Τσιβρα (28 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Κωλετσα (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλει να συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα.

Τέλος, οι Ατρόμητοι (1-3) γυρνάνε από το ρεπό τους με άγριες διαθέσεις για να συναντήσουν τους Τριπόντιους (2-2) που προέρχονται από σημαντική νίκη και ξέρουν ότι τις δυο ομάδες χωρίς ένα θετικό αποτέλεσμα, διαφορά που επιζητούν να διπλασιάσουν. Ο Ράλλης (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και ο Καραδήμας (8 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα παλέψουν για το σκοπό αυτό.

4ος όμιλος

Ξεκίνημα στην αγωνιστική δράση στον 4ο όμιλο είχαμε από το ματς ανάμεσα στους Κένταυρους (3-1) και τους Rocks B.C. (2-2). Οι Κένταυροι βρίσκονται στο 3-1, με τους Rocks B.C. ακριβώς πιο πίσω στο 2-2 ως τώρα και το μεταξύ τους ματς θα θέσει εν πολλοίς τις ισορροπίες για τη συνέχεια του πρώτου γύρου. Οι Κένταυροι προέρχονται από σημαντική νίκη και με τον Παππά (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Κορδονούρη (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλουν να προσθέσουν άλλη μία, ενώ οι Rocks B.C. επιστρέφουν από το ρεπό τους με τα νύχια ακονισμένα.

Ο Γ.Α.Σ.Τ. (3-1) θα αντιμετωπίσει τους Halia Mavericks (0-3) που θέλουν την πρώτη τους νίκη και θα παλέψουν να την πάρουν με τον Κλιμαντήρη και τον Αγγελωνίτη. Όμως, απέναντί τους θα βρουν τον Αδαμαντίδη (15 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Κοντεκάκη (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) που δεν είναι διατεθειμένοι για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες.

Η X-Team (1-4) θα τα βάλει με τους Pick ‘n’ Troll (0-3) που μετά από ρεπό και αναβολή με τον Τσοπανάκη και τον Χιουτακάκο θέλουν το πρώτο ροζ φύλλο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Όμως, το θέμα είναι να δούμε και τι άποψη έχουν γι’ αυτό ο Νάσσιος (9 πόντοι, 13 ριμπάουντ) με τον Βήχο (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ).

Τέλος, τα Χώματα (3-2) και οι Filoiadelfia 76ers (1-2) μας προσφέρουν ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι. Ο Τσέλιας (17 πόντοι, 14 ριμπάουντ) με τον Κατσιράκη (11 πόντοι, 9 ριμπάουντ) γνώρισαν την ήττα στην παράταση την περασμένη εβδομάδα, οπότε το καλύτερο γιατρικό είναι μια επικράτηση τώρα. Απ’ την άλλη, οι Filoiadelfia 76ers προέρχονται από την πρώτη τους νίκη και με τον Ζιάγκα (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Διαμαντή (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θέλουν να διπλασιάσουν τα ροζ φύλλα που έχουν στην κατοχή τους.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *