Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Επιστροφή στη δράση στο Challenge League

Επιστροφή στη δράση στο Challenge League

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πέρασε και οι ομάδες έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους, για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση πανέτοιμες για νίκες. Η διακοπή ήταν καλή για όλους αρχικά, αλλά απ’ την άλλη το σύνδρομο στέρησης άρχισε να χτυπά τους πάντες μόλις μάζεψαν τους χαρταετούς τους και χώνεψαν την ταραμοσαλάτα. Η 7η αγωνιστική στο Challenge League βρίσκεται μπροστά μας και όλοι μπαίνουν με όρεξη και διάθεση για νίκες. Ας δούμε τα ματς:

1ος όμιλος

Αρχή στον 1ο όμιλο από το ματς ανάμεσα στη Rep-eat (6-0) και τους Σουβλέηκερς (0-5). Η Rep-eat θέλει να συνεχίσει αήττητη στον όμιλο για να μείνει στην κορυφή, την ώρα που οι Σουβλέηκερς αναζητούν την 1η τους νίκη, μετά από ένα σκληρό ντέρμπι στην τελευταία τους αναμέτρηση. Ο Κασιμάτης με τον Κονδύλη θα κοντραριστούν με τον Βάσση και τον Μαργουτα για το ροζ φύλλο.

Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (3-1) έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση κόντρα στην αήττητη Μαύρη Θύελλα (4-0). Ο Σταθόπουλος με τον Ζήση Γ. θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χωρίς κίτρινο φύλλο την ομάδα τους κόντρα στον Βασιλείου και τον Συκαρά, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού τις δύο πλευρές χωρίζει μόλις μία ήττα.

Οι Lazers (2-3) θέλουν άλλη μία νίκη απέναντι στους σκληρούς C-Drifters (2-2), που θα προσπαθήσουν να μείνουν ψηλά στον όμιλο. Ίδιες νίκες έχουν οι δυο ομάδες με τους C-Drifters να θέλουν να ανέβουν πάνω από το 50% και ο Ζαφειράκης με τον Τσαγκουρνο θα παλέψουν γι’ αυτό απέναντι στον Πιτενη και τον Στεριόπουλο και τους υπόλοιπου Lazers που κυνηγούν το 50%.

Τέλος, οι Κλαρινογαμπροί (1-3) σίγουρα γλυκάθηκαν από το πρώτο ροζ φύλλο και θέλουν άλλο ένα, αλλά απέναντί τους θα βρουν την Allsafe B.C. (1-2). Ο Νερατζης με τον Καραγιαννιδη θα προσπαθήσουν να φέρουν το ροζ φύλλο στην ομάδα τους, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Ψυριδη και τον Χρυσούλα Χ. που θα παλέψουν να ανέβουν για να μην τους στοιχίσει τόσο ο μηδενισμός.

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο η δράση ξεκινά από το ματς ανάμεσα στους Pistons (6-0) και τους Τουβλέικερς (4-1). Τις ομάδες χωρίζει μόλις μια ήττα, αμφότερες βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας στον όμιλο και θέλουν να μείνουν εκεί. Ο Μαράντος με τον Βαρλάγκα θέλουν να πάρουν άλλη μια νίκη για να κρατήσουν την ομάδα τους αήττητη, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Μαρίνο, τον Λαζάρου και την παρέα τους.

Ντέρμπι αναμένεται να δούμε και στην αναμέτρηση των Red-dicolo (3-1) με τους Shooting Stars (3-1). Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ και μια πρώτη ευκαιρία το βράδυ της Παρασκευής να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους. Ο Μακρής με τον Κρικα Κ. θα αντιμετωπίσουν τον Νικολάκη και τον Σαλτούρο, σε μια πολύ σημαντική βαθμολογικά αναμέτρηση.

Το Μπίρι-μπίρι (0-4) θα παλέψει με την Alondra B.C. (0-4) για την πρώτη νίκη στον όμιλο για όποια από τις δύο ομάδες. Σκληρό ματς το μεταξύ τους, ο νικητής, όμως, μπορεί να είναι μόνο ένας. Ο Ευαγγελίδης με τον Κουφαλη θα κοντραριστούν με τον Παντελάκη και τον Γιαννατσή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Τέλος, τα Σφυριά (1-3) επανέρχονται στη δράση απέναντι στην Boom Shakalaka (2-2) και θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ελπίζοντας να μπορέσουν να δουν τους τραυματίες τους να επιστρέφουν στο παρκέ. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια νίκη και τα Σφυριά θέλουν να δουν τον Κοτσαμπά ξανά στο παρκέ, με τον Σαμέρα να βρίσκεται πια στον πάγκο ως προπονητής λόγω τραυματισμού, θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον Κουβάτη και τον Γεωργίου, που θέλουν να κρατηθούν μακριά διευρύνοντας την απόσταση που χωρίζει την Boom Shakalaka από τους αντιπάλους της.

3ος όμιλος

Οι Remal Madri (1-4) αντιμετωπίζουν τους Ατρόμητους (2-3) αυτή την εβδομάδα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Μία νίκη παραπάνω έχουν οι Ατρόμητοι και θέλουν να διπλασιάσουν αυτή τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, κάτι για το οποίο θα παλέψουν ο Σιόλας Ν. με τον Φουνταδάκη. Απ’ την άλλη, οι Remal Madri επιζητούν να σκαρφαλώσουν στον βαθμολογικό πίνακα και ο Κακλέας με τον Μανίνα θα τα δώσουν όλα γι’ αυτό.

Σκληρό ντέρμπι αναμένεται να γίνει στο ματς ανάμεσα στην Oklaχώμα Thunder (5-1) και την Ήρεμη Δύναμη (4-2). Η Oklaχώμα Thunder θέλει να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου, ο Γιαννόπουλος με τον Πετρόπουλο θα προσπαθήσουν να της χαρίσουν την 6η της νίκη, σε ένα σκληρό ντέρμπι απέναντι στον Μπίτσικα, τον Βλάχο και την παρέα τους, που θέλουν να φτάσουν στη βαθμολογία την αντίπαλό τους.

Οι Athens Supergrungers (4-1) και οι Τριπόντιοι (2-3) θα μονομαχήσουν για το ροζ φύλλο σε ένα ενδιαφέρον ματς. Ο Βαρβαρίγος με τον Κατσαμπανη θα κοντραριστούν με τον Δαμιανάκη και τον Χασόγια σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τους μεν Athens Supergrungers να θέλουν να μείνουν ψηλά στον όμιλο, ενώ τους Τριπόντιους να παλεύουν για να μπουν στην τετράδα.

Τέλος, οι Aces (2-3) και οι Raptors (4-1) θα παλέψουν για ένα σημαντικό για τη συνέχειά τους στον όμιλο ροζ φύλλο. Ο Φελεμέγκας με τον Καλοπήτα θέλουν το ροζ φύλλο για την ομάδα τους που θα προσπαθήσει να φτάσει στο 50%, με τον Λεφακίνη και τον Ταμβακολόγο να επιζητούν τη νίκη για να μείνουν οι Raptors κοντά στην κορυφή.

4ος όμιλος

Αρχή από το ματς των Rocks B.C. (3-2) με τους Filoiadelfia 76ers (1-3). Μια ήττα χωρίζει τις δύο ομάδες και οι Filoiadelfia 76ers θέλουν το βράδυ της Παρασκευής με τον Ζιάγκα και τον Διαμαντη να σβήσουν αυτή τη διαφορά, την ώρα που οι Rocks B.C. με τον Μποτοζή και τον Παραρά θέλουν να πάνε στο 4-2.

Ο Γ.Α.Σ.Τ. (3-2) κοντράρεται με τον Ατρόμητο Αιγάλεω (5-0) σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία του ομίλου. Ο Τζοβάρας με τον Παπαχρήστου θέλουν να κρατήσουν τον Ατρόμητο Αιγάλεω αήττητο στην κορυφή του ομίλου, αλλά θα έχουν σκληρή μάχη κόντρα στον Αδαμαντίδη και τον Χαλδαίο του Γ.Α.Σ.Τ..

Οι Pick ‘n’ Troll (0-4) θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Κένταυρους (3-2), που θέλουν να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία του ομίλου. Ο Τσοπανακης Γ. με τον Κατσα θα παλέψουν για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Κορδονούρη και τον Δερματινο που θέλουν να μείνουν πάνω από το 50%.

Τέλος, οι Halia Mavericks (1-3) και η X-team (2-4) θα παλέψουν για τη νίκη σε ένα ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μόνο μία νίκη. Ο Κλομαντήρης Δ. και ο Αγγελιδέλης θα προσπαθήσουν να φέρουν στο 2-3 τους Halia Mavericks, αλλά ο Νάσσιος με τον Βήχο θα κυνηγήσουν την 3η νίκη της X-Team σε ένα παιχνίδι που αναμένεται σκληρό ντέρμπι.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *