Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Γυρίζοντας τη σελίδα

Γυρίζοντας τη σελίδα

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο Challenge League και η 9η εβδομάδα δράσης σηματοδοτεί την τελευταία φορά που οι ομάδες θα βρουν απέναντί τους «άγνωστο» αντίπαλο. Οι τελικές βάσεις θα τεθούν τώρα, άπαξ και γυρίσει η σελίδα θα έχουμε στη μέση και τις διαφορές να κοιτάζουμε, που θα κρίνουν τις τύχες των αγωνιζομένων στη μάχη τους για τις 4 προνομιούχες θέσεις. Ας δούμε τα παιχνίδια της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Η αρχή στη δράση θα γίνει από το ματς των Σουβλέηκερς (0-6) με τους C-Drifters (3-3) την Παρασκευή. Οι Σουβλέηκερς αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο επιστρέφοντας από το ρεπό τους, με τους C-Drifters να προέρχονται από μεγάλο ροζ φύλλο κόντρα στους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων και να θέλουν να συνεχίσουν έτσι, με τον Κουτέλα Π. (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Μενιδιάτη (7 πόντοι, 16 ριμπάουντ).

Κλαρινογαμπροί (1-6) και Lazers (4-3) κοντράρονται το Σάββατο με τους Lazers να θέλουν να μείνουν πάνω από το 50% και τους Κλαρινογαμπρούς να κερδίσουν για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Ο Πιτένης με τον Λυμπέρη θα παλέψουν για το 5ο ροζ φύλλο της ομάδας τους κόντρα στον Γουρνέλο (20 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 τάπες) και τον Μερτίκα (8 πόντοι, 2 κλεψίματα), σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων (4-2) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στη Havana Rum (3-4) που θα ζητήσει άλλο ένα ροζ φύλλο. Ο Μπακαυγάς Γ. (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Ραδόπουλο (7 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) θέλουν να φτάσουν την ομάδα τους στο 50%, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Σαρικάκη (18 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Νίκα (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) που θα παλέψουν για να κρατήσουν τους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων σε τροχιά κορυφής.

2ος όμιλος

Τουβλέικερς (5-1) και Boom Shakalaka (2-4) θα ανοίξουν το χορό στα ματς της αγωνιστικής, το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Τουβλέικερς θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή, την ώρα που η Boom Shakalaka θα αναζητήσει το ροζ φύλλο για να αρχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Οι Τουβλέικερς επιστρέφουν από το ρεπό τους πανέτοιμοι για την 6η νίκη, ενώ ο Φωτόπουλος (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) με τον Μαυράκη (10 πόντοι, 9 ριμπάουντ) θα κυνηγήσουν το 3ο ροζ φύλλο για την Boom Shakalaka.

Τα Σφυριά (3-3) αντιμετωπίζουν τους Μπίρι-μπίρι (0-6) την Κυριακή και θέλουν να ανέβουν πάνω από το 50%. Έκαναν δύο συνεχόμενες νίκες και με τον Κοτσαμπά (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα) και τον Γρηγορόπουλο (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν για να σβήσουν το μέτριο ξεκίνημα. Απ’ την άλλη οι Μπίρι-μπίρι με τον Ευαγγελίδη (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και τον Μπιθικιώτη (9 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα κυνηγήσουν το πρώτο ροζ φύλλο στον όμιλο και δεν θα παραδοθούν εύκολα.

Δύσκολη δοκιμασία για τους Shooting Stars (5-1) απέναντι στην Alondra B.C. (1-5). Οι δυο ομάδες απέχουν αρκετά στον πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ματς θα είναι εύκολο για τους Shooting Stars. Ο Παντελάκης (21 πόντοι, 4 κλεψίματα) με τον Κολυβα (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θέλουν το 2ο ροζ φύλλο για την Alondra B.C. με τον Ζαφειράτο (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Σταύρου (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 τάπες) να κυνηγούν να κρατήσουν στην κορυφή τους Shooting Stars.

Σκληρό ντέρμπι αναμένεται να έχουμε ανάμεσα στους Red-dicolo (4-2) και τους Κέρβερους (2-4). Οι Κέρβεροι προέρχονται από μεγάλη νίκη και με τον Σκληράκη (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Μπαο (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ) θέλουν το 3ο ροζ φύλλο για να πλησιάσουν στην τετράδα, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Τάγκαλο (17 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Κρικα Κ. (11 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) που ξέρουν ότι το να κρατηθούν στο τέλος του γύρου στην τετράδα περνάει από το ροζ φύλλο στο ματς αυτό.

3ος όμιλος

Οι Mentores (0-7) θα προσπαθήσουν για τη νίκη κόντρα στους Aces (3-4) θέλοντας το πρώτο τους ροζ φύλλο στον όμιλο. Ο Αβραμίδης (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) με τον Τσίκα (12 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θα παλέψουν γι’ αυτό απέναντι στον Φελεμέγκα (33 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 κλεψίματα) και τον Αλευριάδη (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ) που θέλουν να στείλουν τους Aces στο 50% και ένα βήμα πιο κοντά στην τετράδα.

Η Ήρεμη Δύναμη (5-2) θέλει άλλο ένα ροζ φύλλο απέναντι στους Ατρόμητους (2-5) για να μείνει σε τροχιά κορυφής. Επιστρέφοντας από το ρεπό της είναι ξεκούραστη και έτοιμη για την 6η νίκη, με τον Σιόλα (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Γιάχο (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ) να θέλουν να την εμποδίσουν και παράλληλα να ανεβάσουν τους Ατρόμητους πιο ψηλά στο τέλος του πρώτου γύρου.

Δύσκολο παιχνίδι για τους Τριπόντιους (3-4) που θα παλέψουν απέναντι στους πρωτοπόρους Raptors (6-1). Οι Raptors με τον Σπανό (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και τον Γκανέτσο (11 πόντοι, 3 κλεψίματα) δεν θέλουν με τίποτα να κλείσουν τον πρώτο γύρο με ήττα προκειμένου να μείνουν στην κορυφή, αλλά οι Τριπόντιοι ξέρουν ότι θα πρέπει να αρπάξουν αυτό το ροζ φύλλο για να έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους κυνηγούς των πλέι οφς, ο Ράλλης (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Καραδήμα (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) θέλουν το ματς.

Οι Athens Supergrungers (5-2) δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας, αλλά οι Remal Madri (3-4) κάθε εβδομάδα εμφανίζονται και καλύτεροι. Ο Χίμος (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και ο Θεοδώρου (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) θέλουν την 6η νίκη τους στον όμιλο για να μείνουν 1 ροζ φύλλο απόσταση από την κορυφή, με τους Remal Madri να κυνηγούν το 50% στο τέλος του πρώτου γύρου με τον Κακλεα (26 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και τον Τυραννο (18 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

4ος όμιλος

Pick ‘n’ Troll (2-4) και Filoiadelfia 76ers (1-4) ετοιμάζονται για ένα σκληρό ντέρμπι μεταξύ τους, με τους Pick ‘n’ Troll να προέρχονται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στα Χώματα και ο Χιουτακάκος (33 πόντοι, 19 ριμπάουντ, 3 ασίστ) με τον Λυραντζη (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ) θέλουν να επαναλάβουν αντίστοιχη εμφάνιση απέναντι στους Filoiadelfia 76ers που με τον Μπελιώτη και τον Διαμαντή θέλουν να πιάσουν τους αντιπάλους τους στις δύο νίκες.

Ο Ατρόμητος Αιγάλεω (7-0) θα δοκιμάσει το αήττητό του κόντρα στους Κένταυρους (3-3). Ο Τζοβαρας (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) με τον Τσουνια (16 πόντοι) έχουν χαρίσει στην ομάδα τους 7 νίκες και θα κυνηγήσουν το απόλυτο 8-0 στο τέλος του πρώτου γύρου με τον Κορδονούρη, τον Δερματινο και τους υπόλοιπους Κένταυρους να κυνηγούν να ανέβουν πάνω από το 50% σε ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι.

Ο Γ.Α.Σ.Τ. (3-4) έχει αρκετά δύσκολη αποστολή απέναντι στα Χώματα (4-3). Τις δύο ομάδες χωρίζει μία νίκη με τον Γ.Α.Σ.Τ. να ξέρει ότι φτάνοντας στο 50% θα φτάσει και τα Χώματα στο τέλος του γύρου. Ο Κατανιας (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Χαλδαίος (13 πόντοι, 4 κλεψίματα) θα παλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα Χώματα προέρχονται από μια σκληρή ήττα στην παράταση και με τον Καραμανλή (20 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και τον Πεπονη (14 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) σκέφτονται μόνο το ροζ φύλλο ως φάρμακο για να την ξεπεράσουν.

Η X-Team (2-5) θέλει τη νίκη στο ματς με τους Rocks B.C. (5-2), αλλά ο στόχος αυτός μόνο εύκολος δεν είναι. Η X-Team επιστρέφει από το ρεπό της και θέλει την 3η της νίκη, αλλά οι Rocks B.C. ξέρουν ότι δεν πρέπει να έχουν και 3η ήττα στο τέλος του γύρου αν θέλουν να κυνηγήσουν την κορυφή. Ο Μποτοζης (27 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα) και ο Παπαδάκης (11 πόντοι, 3 κλεψίματα) θα παλέψουν για το ροζ φύλλο σε ένα σημαντικό ματς.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *