Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Αναζητώντας ισορροπίες

Αναζητώντας ισορροπίες

Μπαίνουμε στην 4η εβδομάδα στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και, παρότι η φάση των ομίλων είναι πολύ μεγάλη σε μάκρος, καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει έδαφος και να κυνηγά στη συνέχεια. Οπότε το θερμόμετρο ανεβαίνει και όλοι επιζητούν το ροζ φύλλο, για να ανακατέψουν ακόμα περισσότερο τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί σε όλους τους ομίλους. Ας δούμε τα ματς της αγωνιστικής ανά όμιλο:

1ος όμιλος

Αρχή από το ντέρμπι των αήττητων. Νεροχύτες (2-0) και Dirtus Bologna (3-0) θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι και το σίγουρο είναι ότι θα μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Ο Βρέλλης (27 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και ο Κωστόπουλος (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Σπυρόπουλο και τον Ράνη για το ροζ φύλλο με την πρόκληση της διατήρησης ή του σπασίματος του 13-0 της Dirtus Bologna να είναι πολύ μεγάλη και για τους δικούς της παίκτες και για τους αντιπάλους.

Σκληρό παιχνίδι αναμένεται και αυτό ανάμεσα στους Nikea Lions (1-1) και τους Red Devils (2-1). Οι πρώτοι θέλουν να συνεχίσουν σε νικηφόρους ρυθμούς και ο Μιχαλόπουλος (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) με τον Αλειφέρη (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα τους βοηθήσουν σε αυτό, ενώ οι δεύτεροι θέλουν να ανακάμψουν από την ήττα με την Dirtus Bologna και με τον Κρινή και τον Στόλη θα παλέψουν για το ροζ φύλλο.

Τέλος, ο Ρεμπελιακός (2-0) αντιμετωπίζει τους Superhonics (0-2) και θέλει να παραμείνει αήττητος. Ο Πλεξουσάκης με τον Σαρρή θα προσπαθήσουν για τη νίκη απέναντι στον Ζαργανη (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Τολια (9 πόντοι, 13 ριμπάουντ).

2ος όμιλος

Αήττητοι μπαίνουν στο μεταξύ τους παιχνίδι S-Parta B.C. (2-0) και Cleveland Paraliers (1-0). Η S-Parta B.C. προέρχεται από την οριακή νίκη με τους Miners και ο Κουζουβουνάς Μπ. (17 πόντοι, 15 ριμπάουντ) με τον Μακρίδη (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θέλουν να χαρίσουν στην ομάδα τους άλλη μία νίκη, απέναντι στους Cleveland Paraliers που επιστρέφουν από το ρεπό τους. Ο Γ.Σ. Κυψέλης (1-1) και η Αττική (1-1) έχουν ίδιο ρεκόρ και προέρχονται αμφότεροι από νίκες με 2 πόντους διαφορά. Ο Παπουτσής (25 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Τραντζά (16 πόντοι) απ’ τη μία και ο Φάββας με τον Κωστούλα απ’ την άλλη θα μας προσφέρουν ένα σκληρό παιχνίδι.

Οι Big Ballers (1-1) θέλουν να επαναλάβουν τη μεγάλη εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας κόντρα και στην Α.Ε.Π.Ε. (2-1) που θέλει να γλείψει τις πληγές της από την πρώτη της ήττα στον όμιλο. Ο Φουτσης (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) και ο Γιαννόπουλος (7 πόντοι, 10 ριμπάουντ) θα πρέπει να πιάσουν και πάλι υψηλά επίπεδα απόδοσης απέναντι στον Τσάμη και τον Πρινιωτάκη αν θέλουν να συνεχίσουν με νίκη.

Τέλος, οι Γιανγκ Μπόυζ (1-2) θα αντιμετωπίσουν τους Miners (1-1) και θέλουν επιστροφή στις νίκες. Ο Κατσικλής (21 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και ο Καβρουδάκης (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα παλέψουν απέναντι στον Παπαδόγιαννη (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Χασομέρη (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) με φόντο το ροζ φύλλο στο ματς.

3ος όμιλος

Στον 3ο όμιλο ξεκινάμε από την αναβολή ανάμεσα στους Red Hot Chili Hoopers (1-1) και τους Run ‘n’ Gun (1-0). Ο Ζυγούμης (24 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Μποτσάκος (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα) θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Πανδή, τον Χιώτη και την παρέα των αήττητων Run ‘n’ Gun. Ο Άφοβος Σεπολίων (1-2) προέρχεται από την πρώτη του νίκη στον όμιλο και θέλει να τις διπλασιάσει απέναντι στους Byron Celtics (1-1) που θέλουν επειγόντως να ξαναμπούν σε νικηφόρα μονοπάτια. Ο Λοράνδος (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Ντούφα (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) θα μας προσφέρουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι απέναντι στον Γιουβεντίδη (22 πόντοι, 13 ριμπάουντ) και τον Αγγελόπουλο (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Η Jugoplastica (0-2) θα κυνηγήσει το πρώτο της ροζ φύλλο απέναντι στους Αστέρες B.C. (1-1) που θέλουν να ανέβουν από το 50%. Ο Μπαρμπερίδης (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Χουλιάρα (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ) θα κοντραριστούν με τον Σταυρινούδη και τον Τρικαλιώτη σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι. Τέλος, το αήττητό της θέλει να διευρύνει η Victorious (2-0) απέναντι στους Havalakers (1-1) που βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση να σπάσουν ένα από τα τρία τελευταία αήττητα της λίγκας. Ο Χριστόπουλος (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Λιανό (10 πόντοι, 13 ριμπάουντ) αντιμετωπίζουν τους σκληρούς Havalakers που επιστρέφουν από το ρεπό τους.

4ος όμιλος

Μεγάλο ντέρμπι στον 4ο όμιλο ανάμεσα στους Στιγκιντριακούς (1-1) και τα Κουλουβάχατα (2-0) δύο από τις τέσσερις ομάδες του περσινού final four. Τα Κουλουβάχατα μετά την εντυπωσιακή νίκη της προηγούμενης εβδομάδας θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και τώρα και προς αυτή την κατεύθυνση θα τα βοηθήσουν ο Κοτίνης (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και ο Τσιλάβης (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ) απέναντι στους Στιγκιντριακούς του Γαβρίδη και του Δημητρίου που θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Zeppelin (0-3) και Gademians (0-3) δεν έχουν μπει καλά ως τώρα στον όμιλο και αυτό τους κάνει ακόμα πιο πεισμωμένους μπαίνοντας στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Αδαμόπουλος (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Καραγγέλης (12 πόντοι, 12 ριμπάουντ) απ’ τη μία και ο Μήκος (10 πόντοι) με τον Κουτσό (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) απ’ την άλλη, έχουν κοινό στόχο, την 1η νίκη για να μη χάσουν άλλο έδαφος τόσο νωρίς.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον μοιάζει το παιχνίδι ανάμεσα στους Paltovic (1-1) και τον Santa Nionios (0-1). Ο Santa Nionios γυρνάει απ’ το ρεπό του και θα βρει απέναντί του τους Paltovic με τον Μελά (24 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Μισιακο (20 πόντοι, 6 ασίστ) με τον Santa Nionios να ζητά την πρώτη του νίκη και τους Paltovic να θέλουν να συνεχίσουν εξίσου δυνατά.

Τέλος, τη δράση στον όμιλο κλείνει το παιχνίδι ανάμεσα στη Laser Derm (2-0) και την El Chapu (2-0). Οι δυο τους είναι αήττητες, αλλά μόνο η μία θα μείνει μετά το παιχνίδι. Η Laser Derm προέρχεται από σημαντική νίκη και με τον Κανελλόπουλο (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Φουσέκη (11 πόντοι) θέλει να πάει στο 3-0, κάτι, βεβαίως, που είναι και ο στόχος της El Chapu και θα το παλέψει με τον Γιαννόπουλο και τον Καργιώτη.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *