Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Στου δρόμου τα μισά

Στου δρόμου τα μισά

Η 9η αγωνιστική στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» σηματοδοτεί το τέλος του πρώτου γύρου και οι ομάδες θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό φίνις στα μισά της προσπάθειάς τους για τα πλέι οφς, ώστε να χτίσουν τις προϋποθέσεις και στο δεύτερο μέρος να πάρουν τις διαφορές που απαιτούνται για να είναι στην τελική τετράδα του ομίλου τους. Ας δούμε τα παιχνίδια της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Ο Ρεμπελιακός (7-0) αντιμετωπίζει την Dirtus Bologna (8-0) στο ματς της εβδομάδας με τους παίκτες του να είναι σε “eat, sleep, break the streak” mode, α λα Μπροκ Λέσναρ στην Wrestlemania 2014. Η Dirtus Bologna είναι αήττητη από την αρχή της σεζόν έχοντας φτάσει πια στο 18-0 και αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί έξτρα πρόκληση για τον Ρεμπελιακό. Ο Σπυρόπουλος με τον Χαλκιά θα κοντραριστούν με τον Καρρά και τον Ηλιάκη σε έναν αγώνα που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και όσον αφορά στη βαθμολογία του ομίλου, αλλά και γιατί δυνητικά μπορεί να αφήσει μόλις μία αήττητη ομάδα στη λίγκα.

Την Κυριακή ο Ρεμπελιακός (7-0) θα κοντραριστεί με τους Π.Σ.Γ. (2-5) και θα προσπαθήσει να κλείσει με ροζ φύλλο τον πρώτο γύρο. Ασχέτως του τι θα έχει γίνει το Σάββατο, η κούραση θα είναι δεδομένη για την παρέα του Σαρρή και του Πλεξουσάκη, κούραση που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες των Π.Σ.Γ. με τον Τσέκο (15 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Ζαργάνη (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για να φτάσουν στην 3η τους νίκη.

Η Τιρινίνι (3-5) και οι Superhonics (2-5) διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής, με τις δυο ομάδες να απέχουν μία νίκη μεταξύ τους, με τους Superhonics να έχουν ένα ματς λιγότερο. Ο Αντωνιάδης (22 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 4 τάπες) και ο Οικονόμου (8 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θέλουν το ροζ φύλλο για να περάσουν την αντίπαλό τους στη βαθμολογία, με την Τιρινίνι να ζητά το 2ο συνεχόμενο δικό της με τον Γιαμαίο (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και τον Αντωνόπουλο (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Οι Nikea Lions (6-2) θέλουν να κλείσουν με νίκη τον γύρο απέναντι στους Νεροχύτες (5-3). Οι Νεροχύτες προέρχονται από την ήττα με τους Red Devils και δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης, με τον Κωστόπουλο (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και τον Βρέλλη (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ) θέλουν τη νίκη για να στείλουν τις τρεις ομάδες σε τριπλή ισοβαθμία στο τέλος του γύρου. Οι Nikea Lions κέρδισαν τους Superhonics και θα αναζητήσουν την 7η τους νίκη με τον Ξανθάκη (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και τον Μιχαλόπουλο (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) κόντρα στους Νεροχύτες.

2ος όμιλος

Στον 2ο όμιλο η δράση θα αρχίσει από το ματς του Γ.Σ. Κυψέλης (3-4) με τους Big Ballers (1-4). Ο Γ.Σ. Κυψέλης έχασε οριακά το ματς την περασμένη εβδομάδα, θέλει με τον Αγγελόπουλο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και τον Δερβίση (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 κλεψίματα) να κερδίσει τώρα για να πάει στο 50%. Απ’ την άλλη, οι Big Ballers με τον Γιαννόπουλο και τον Βασιλάκη θέλουν τη νίκη για να αρχίσουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος και να παλέψουν στον δεύτερο γύρο για την τετράδα.

Οι Θαλασσόλυκοι (1-6) μετά την πρώτη τους νίκη θέλουν να κάνουν ζημιά και στους Cleveland Paraliers (4-1). Μετά από μια μεγάλη εμφάνιση του Καραγιαννίδη Γ. (28 πόντοι, 20 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 τάπες) και του Λέντζου Γ. (13 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ) που έφερε το ροζ φύλλο, οι Θαλασσόλυκοι θα κοντραριστούν με τον Κωνσταντίνου (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Κοντοπυράκη (8 πόντοι, 15 ριμπάουντ) με τους Clebeland Paraliers να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής, κάτι που θα γίνει αν κερδίσουν στο ματς.

Οι Miners (4-2) και η Α.Ε.Π.Ε. (4-3) έχουν αμφότερες από 4 νίκες και συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρι, προερχόμενο από την τετράδα του περσινού 2ου γκρουπ. Η Α.Ε.Π.Ε. ξέρει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλες ήττες, ο Πρινιωτάκης (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Κωνσταντίνου (11 πόντοι, 3 κλεψίματα) θέλουν το ροζ φύλλο, αλλά οι Miners επιστρέφουν από το ρεπό τους πανέτοιμοι για το 5-2.

Η S-Parta B.C. (6-1) θέλει να παραμείνει 1η στο τέλος του γύρου αλλά για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να κερδίσει τους Γιανγκ Μπόυζ (3-3). Την περασμένη εβδομάδα η S-Parta B.C. πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στην Α.Ε.Π.Ε. και ο Λουπασης (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Τσικλο (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) θέλουν να επαναλάβουν αντίστοιχη εμφάνιση για να πάει στο 7-1 η ομάδα τους. Οι Γιανγκ Μπόυζ θέλουν να ανέβουν πάνω από το 50% και να ξεχάσουν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, ο Κατσικλής (14 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα) και ο Ναούμης (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα εμφανιστούν έτοιμοι για τη δύσκολη πρόκληση.

3ος όμιλος

Οι Run ‘n’ Gun (7-0) θα παλέψουν για να διατηρήσουν το αήττητό τους κόντρα στους Byron Celtics (3-5). Ο Πανδής (26 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα), ο Καραλής (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και η παρέα τους, προέρχονται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Victorious και θα αναζητήσουν το 18ο ροζ φύλλο τους απέναντι στους Byron Celtics, οι οποίοι θα επιστρέψουν από το ρεπό τους έτοιμοι να γυρίσουν στις νίκες και να ενισχύσουν τη θέση τους ενόψει της προσπάθειας του δεύτερου γύρου για πρόκριση.

Οι Red Hot Chili Hoopers (6-2) προέρχονται από μια μεγάλη νίκη, αλλά κόντρα στους Havalakers (4-4) θα έχουν εξίσου δύσκολο έργο για να φτάσουν στο 7-2. Ο Ζυγούμης (27 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) και ο Φραγκογιάννης (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα) θέλουν τη νίκη, με τον Μανούζα και τον Λαζαράκο να παλεύουν για τους Havalakers, που θέλουν να σβήσουν τους μηδενισμούς που κουβαλούν για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Η Victorious (7-1) αναζητά επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων (5-3) που ηττήθηκε στην παράταση την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα θέλει να κάνει μια μεγάλη νίκη. Ο Θεοδωρόπουλος (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ) με τον Χριστόπουλο (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) θα τα δώσουν όλα για να κλείσει η ομάδα τους τον πρώτο γύρο στο 8-1, ενώ απ’ την άλλη ο Καραντζούνης (22 πόντοι, 6 ριμπάουντ) με τον Λοράνδο (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) δεν θέλουν η ομάδα τους να χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα και θα τα δώσουν όλα.

4ος όμιλος

Οι Paltovic (6-1) μετά τις δύο τεράστιες νίκες τους τις προηγούμενες εβδομάδες, δοκιμάζονται απέναντι στους Zeppelin (1-5). Η νίκη με τους Στιγκιντριακούς τους κράτησε στην κορυφή, αλλά ο Πεταλας (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) και ο Μισιακός (16 πόντοι, 3 κλεψίματα) θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους υπολογίσιμους Zeppelin, που με τον Παπαδάτο (20 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και τον Αντωνίου (18 πόντοι, 4 ριμπάουντ) θα ψάξουν τη 2η τους νίκη.

Τα Κουλουβάχατα (5-1) συνεχίζουν κοντά στην κορυφή του ομίλου, αλλά απέναντι στη Laser Derm (5-2) δεν θα έχουν εύκολο έργο. Η Laser Derm προέρχεται από νίκη στο ματς με τον Santa Nionios και ο Κυζιρίδης (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα) με τον Τολια (17 πόντοι) θέλουν άλλο ένα ροζ φύλλο για να μείνουν στην τετράδα στο τέλος του πρώτο γύρου. Απ’ την άλλη, τα Κουλουβάχατα δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες και με τον Κοκονιδη (17 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και τον Παπαδόπουλο (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θα ψάξουν το 6-1.

Οι Στιγκιντριακοί (4-3) βρίσκονται σε δύσκολη θέση και δεν μπορούν να σκεφτούν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στους Gademians (1-6). Ο Γαβρίδης (21 πόντοι, 10 ριμπάουντ) με τον Γράψα (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ) θα κυνηγήσουν το 5ο ροζ φύλλο για την ομάδα τους που δεν έχει περιθώρια να μείνει περισσότερο πίσω στη μάχη της πρόκρισης. Απ’ την άλλη, οι Gademians θα επιστρέψουν από το ρεπό τους και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία συνδυάζοντάς τη με μία ακόμα νίκη.

Οι Δικαστές (5-2) κέρδισαν οριακά το ντέρμπι με τους Zeppelin την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να επιτύχουν κάτι αντίστοιχο και αυτή την αγωνιστική με αντίπαλο τον Santa Nionios (2-5). Ο Συκαράς (22 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) με τον Τούμπα (18 πόντοι, 14 ριμπάουντ) ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Μάργαρη (16 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Τσούλφα (12 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 τάπες), με τον Santa Nionios να ψάχνει το 3ο ροζ φύλλο.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *