Home / NCAA / Ντιν Σμιθ: «Ευχαριστώ και χαρείτε το δείπνο σας»

Ντιν Σμιθ: «Ευχαριστώ και χαρείτε το δείπνο σας»

Μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει… από το υπερπέραν; Τα ως τώρα γνωστά μας δεδομένα λένε ότι όχι δεν μπορεί. Βέβαια, για κάποιες προσωπικότητες λέμε ότι ήταν μεγαλύτερες από το «παιχνίδι» ή μεγαλύτερες από τη ζωή. Ο Ντιν Σμιθ απεβίωσε στις 7 Φεβρουαρίου. Περίπου 1,5 μήνα αργότερα, όμως, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους παίκτες του, μια τελευταία στιγμή επικοινωνίας.         

Σίγουρα κάτι που κανείς δεν περίμενε και κάτι που ξεκάθαρα συγκίνησε τον κάθε έναν από όλους όσοι παρέλαβαν το γράμμα αυτό. Δεν είναι και λίγο να σου δείξει ο Ντιν Σμιθ ότι σε είχε υπολογίσει τόσο ώστε να σε συμπεριλάβει στη διαθήκη του για να σε ευχαριστήσει. Τι έκανε ο θρυλικός προπονητής;

Έστειλε μέσω της διαθήκης του από 200 δολάρια σε όλους τους πρώην παίκτες του με το μήνυμα «χαρείτε ένα δείπνο έξω με τις ευχαριστίες του κόουτς Ντιν Σμιθ». Το γράμμα απευθύνεται σε κάθε έναν από «όλους τους παίκτες της κολεγιακής ομάδας που προπόνησε» και λέει μέσα ότι «κάθε παίκτης ήταν σημαντικός και ξεχωριστός για τον κόουτς Σμιθ και όταν ετοίμαζε τη διαθήκη του, ο Κόουτς θέλησε να απευθυνθεί σε κάθε έναν από τους παίκτες του».

Σύμφωνα με το Sports Illustrated ο εκτελεστής της διαθήκης επιβεβαίωσε ότι ο Ντιν Σμιθ έστειλε αυτό το ποσό και το μήνυμα σε όλους τους πρώην παίκτες του στο Νορθ Καρολάινα. Ο Ντιν Σμιθ είχε προπονήσει για 36 χρόνια το UNC κερδίζοντας 879 αγώνες και 2 πρωταθλήματα NCAA από το 1961 ως το 1997.

Δείτε ένα από τα γράμματα που παρέλαβαν οι παίκτες (συγκεκριμένα του Ντάντε Καλάμπρια):

About nikolask11

Check Also

Η απίστευτη ιστορία των Κρις Τζένκινς και Νέιτ Μπριτ!

Ήταν το 2004 όταν ο Κρις Τζένκινς και ο Νέιτ Μπριτ ΙΙ πρωτογνωρίστηκαν. Τότε 10χρονα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *