Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Ανοιχτό στις εκπλήξεις

Ανοιχτό στις εκπλήξεις

 

Ολοένα και δυσκολεύουν τα πράγματα στο Α1 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με τις ομάδες να έχουν δέσει και να εμφανίζονται όλες πολύ δυνατές κάθε εβδομάδα. Τα ντέρμπι πληθαίνουν και οι αντίπαλοι νιώθουν όλοι ότι μπορούν να πάρουν κάθε ματς. Η 11η αγωνιστική κρύβει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές εκπλήξεις να… περιμένουν να συμβούν στη μάχη των ομάδων για τα πλέι οφς. Ας δούμε τα παιχνίδια της εβδομάδας:

1ος όμιλος

Η Dirtus Bologna (10-0) θέλει να διευρύνει το αήττητό της στους 21 αγώνες απέναντι στους Π.Σ.Γ. (2-7). Ο Σπυρόπουλος (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και ο Αλεξόπουλος (14 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα τους στο 11-0 στον όμιλο απέναντι στον Ζαργάνη (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τον Γεωργουση (10 πόντοι, 4 ριμπάουντ) που θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει ως τώρα φέτος.

Οι Red Devils (7-3) αναζητούν την 8η τους νίκη κόντρα στους Superhonics (2-7). Μετά την ευρεία νίκη τους την περασμένη εβδομάδα οι Red Devils με τον Κρινή (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τον Τριανταφύλλου (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) θα παλέψουν για ακόμα ένα ροζ φύλλο απέναντι στον Γογιο (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Οικονόμου (13 πόντοι) που θα προσπαθήσουν να τους ανακόψουν την πορεία.

Οι Νεροχύτες (7-3) θα ψάξουν να ενισχύσουν τη θέση τους στην τετράδα του ομίλου απέναντι στην Τιρινίνι (4-6). Ο Βρέλλης (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και ο Νίνας (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ) δεν θέλουν επ’ ουδενί να σκεφτούν το ενδεχόμενο ήττας απέναντι στον Γιαμαίο (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Λεγάκη (17 πόντοι, 2 ριμπάουντ).

2ος όμιλος

Δύσκολη αποστολή έχει η πρωτοπόρος του ομίλου S-Parta B.C. (7-1) απέναντι στους Θαλασσόλυκους (2-7) που είναι εξαιρετικά ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό. Η Κυπελλούχος επιστρέφει από το ρεπό της και δεν θέλει να μπει στο δεύτερο γύρο με ήττα, αλλά απέναντί της θα βρει τους Θαλασσόλυκους που στα τελευταία 3 παιχνίδια τους εμφανίζονται μεταμορφωμένοι, ο Καραγιαννίδης (20 πόντοι, 15 ριμπάουντ) και ο Λέντζος Γ. (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ) θα δώσουν άλλη μια μάχη.

Miners (5-3) και Big Ballers (2-5) έχουν όλα τα φόντα να μας προσφέρουν ένα σκληρό ντέρμπι. Οι Miners θέλουν να συνεχίσουν ψηλά στον όμιλο, ενώ οι Big Ballers παλεύουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος αλλά πρέπει να πάρουν τη νίκη για να αρχίσουν την ανάκαμψή τους. Ο Σιούτης (21 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και ο Κουτουζης (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ) θα παλέψουν κόντρα στον Νικολαΐδη (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον Φούτση (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ).

Η Α.Ε.Π.Ε. (6-3) θέλει να χτίσει πάνω στην οριακή νίκη της περασμένη εβδομάδα και να πάρει το ροζ φύλλο κόντρα στους Γιανγκ Μπόυζ (3-4). Ο Κωνσταντίνου (11 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και ο Τσάμης (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ) θέλουν το 7ο ροζ φύλλο για την ομάδα τους, με τον Κατσικλή και τον Παπακωνσταντίνου να παλεύουν για να ανεβάσουν τους Γιανγκ Μπόυζ στο 50%.

3ος όμιλος

Ντέρμπι αναμένεται να δούμε ανάμεσα στους Byron Celtics (3-6) και τους Faiters (3-6). Οι δυο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ (με τους Faiters να μετρούν έναν μηδενισμό) ενώ οι Byron Celtics είχαν κερδίσει με 9 πόντους το ματς του πρώτου γύρου. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα με τον Σαχινίδη και τον Μανιατόπουλο, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Κοντινό και τον Κολλα που θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα τους.

Να παραμείνουν αήττητοι θα προσπαθήσουν οι Run ‘n’ Gun (8-0) απέναντι στον Άφοβο Σεπολίων (6-4). Οι Run ‘n’ Gun θα ψάξουν τη 19η τους νίκη φέτος με τον Καραλή (36 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) και τον Χιώτη (26 πόντοι, 6 ριμπάουντ), με τον Άφοβο Σεπολίων να θέλει με τον Ντούφα (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και τον Λοράνδο (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) να πετύχει σε μια εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή.


4ος όμιλος

Ο Santa Nionios (3-5) θέλει να πλησιάσει στην τετράδα όταν θα κοντραριστεί με την El Chapu (2-7). Τις δυο ομάδες χωρίζει δύο νίκες (και η El Chapu έχει έναν μηδενισμό) αλλά η El Chapu είχε κερδίσει με 2 πόντους το ματς του πρώτου γύρου. Ο Μπελεχάκης με τον Τσούλφα θέλουν να βρουν απάντηση σε αυτό, για να τα καταφέρουν θα τα βάλουν με τον Γιαννόπουλο Θ. και τον Ζαφειρόπουλο.

Οι Δικαστές (5-4) ζητούν επιστροφή στις νίκες αλλά και να γκρεμίσουν τους Paltovic (7-1) από την κορυφή του ομίλου. Ο Τούμπας (14 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και ο Συκαράς (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ) ξέρουν ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει τους Paltovic στον όμιλο και με οδηγό το πρώτο ματς θέλουν να κινηθούν και τώρα, απέναντι στους Paltovic που επιστρέφουν από το ρεπό τους και θέλουν να μπουν νικηφόρα στον 2ο γύρο.

Ενδεχόμενο στραβοπάτημα των Paltovic θέλουν να εκμεταλλευτούν τα Κουλουβάχατα (6-1) απέναντι στους Gademians (1-8). Ο Κοτίνης με τον Παπαδόπουλο θα παλέψουν για την 7η νίκη κόντρα στον Μπιτερνα (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα) και τον Καραγγέλη (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα) που θέλουν το 2ο ροζ φύλλο σε μια σκληρή αποστολή κόντρα στους πρωταθλητές.

Οι Στιγκιντριακοί (6-3) θα ζητήσουν το ροζ φύλλο στο γνώριμο πια ζευγάρι με τους Zeppelin (2-6), στην 4η φετινή μονομαχία των δύο ομάδων. Ο Γαβρίδης (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ) και ο Δημητρίου (6 πόντοι, 12 ριμπάουντ) θέλουν το ροζ φύλλο για να μη χάσει άλλο έδαφος η ομάδα τους, κόντρα στον Παπαδάτο, τον Κουτσό και τους λοιπούς Zeppelin που πάντα παραμένουν υπολογίσιμη δύναμη.

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *