Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2014-15 / Οι ώρες του all-star game και οι… εκπλήξεις του!

Οι ώρες του all-star game και οι… εκπλήξεις του!

Το Σάββατο 16/5 στο κλειστό της Σιπύλου θα διεξαχθεί το all-star game 2014-15 του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με τη συμμετοχή αθλητών από όλες τις ομάδες της λίγκας και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού άπαντες από το πρωτάθλημα θα δώσουν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουμε τους λιγότερο τυχερούς από εμάς συνανθρώπους μας. Η μεγάλη γιορτή θα αρχίσει στις 16:30 και από τότε ως το βράδυ του Σαββάτου θα έχουμε μια μαγευτική πανδαισία μπάσκετ με πολλές και μεγάλες εκπλήξεις για όλους όσοι θα βρεθούν στο κλειστό της Σιπύλου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής:

16:30, ώρα προσέλευσης
17:00, Έναρξη διαγωνισμού τριπόντων
(προκριματικός γύρος)
18:00, Διαγωνισμός Τριπόντων
(τελικός γύρος)
19:00, Έναρξη αγώνα all-star, πρώτο ημίχρονο
19:30, Διαγωνισμός Καρφωμάτων
(ημίχρονο all-star game)
20:00, Δεύτερο ημίχρονο αγώνα all-star

* Οι συμμετοχές στον αγώνα και τους διαγωνισμούς και οι ώρες προσέλευσης!

Κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα είναι οι αθλητές: Άκης Καλλινικίδης, Μιχάλης Πολυτάρχου, Βαγγέλης Μόρφης, Γιώργος Βαρνάβας, Ανθή Μπαλτά, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την all-star βραδιά!

Το all-star game θα κρύβει, βεβαίως, και πάρα πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους όσοι θα δώσουν το «παρών»:

– Ανάμεσα στα δεκάλεπτα του all-star αγώνα θα γίνονται διαγωνισμοί με συμμετοχή από την κερκίδα. 4 τυχερές κυρίες η δεσποινίδες, διαφορετικές ανά δεκάλεπτο, θα διαγωνιστούν σε ασκήσεις δεξιότητας για να διεκδικήσουν το δώρο της FM GROUP GREECE!

– Στην κερκίδα θα υπάρχουν παιχνίδια για όλο το κοινό με δώρα!

– Στο τέλος του all-star αγώνα θα γίνει μεγάλη κλήρωση για όλους για ένα δώρο-έκπληξη!

– Οι νικητές στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων θα τιμηθούν για την διάκριση τους από όλους τους Χορηγούς της βραδιάς! Η Fm Group Greece θα παραδώσει στους 2 νικητές σειρά από τα προϊόντα της! Η Zakcret Sports θα απονείμει στους νικητές από μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της! Ο Αγνωστος Προορισμος στο Γκάζι θα φροντίσει για τα επινίκια προσφέροντας στους νικητές και την παρέα τους ένα μπουκάλι ποτό της αρεσκείας τους στον χώρο του!

– Οι Χορηγοί της βραδιάς θα φροντίσουν για όλους όσοι βρεθούν στην εξέδρα να απολαύσουν τις στιγμές στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας! Όλοι οι φίλοι στην εξέδρα θα παραλάβουν… 2 (δύο) χρήσιμες κάρτες! Η μία από αυτές θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν, μετά από κλήρωση, το μεγάλο ΔΩΡΟ της βραδιάς από την FM GROUP GREECE! Η 2η κάρτα… είναι έκπληξη!

– Φυσικά σε μια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει το φαγητό! Η Pizza Fan θα προσφέρει σε όλους στο γήπεδο τις απίθανες γεύσεις της ΔΩΡΕΑΝ!

Οι διοργανωτές καλούν τους αθλητές και τους φίλους της λίγκας στο γήπεδο μέσα από το μήνυμά τους για τη μεγάλη γιορτή του «Πάνος Ζαχαρογιάννης»: «Η μεγάλη μας εκδήλωση έκφρασης έμπρακτης ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους συνανθρώπους μας έχει την στήριξη μεγάλων χορηγών. Καμία όμως επιτυχία δεν θα έχει η προσπάθεια αυτή αν δεν παρευρεθούμε εμείς εκεί το Σάββατο στις 16 Μαΐου. Από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η προσέλευση όλων όσων η συμπαράσταση στον συνάνθρωπο μας είναι κυρίαρχη έννοια θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Το 3ο all-star game του «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Σιπύλου (οδός Σιπύλου 16, Αγία Βαρβάρα).

About nikolask11

Check Also

Στους Over the River η κούπα!

Οι Over the River επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *